ERC – дистрибутор відеокарт і персональних комп’ютерів ZOTAC!

Головна Новини ERC – дистрибутор відеокарт і персональних комп’ютерів ZOTAC!
10.11.2021

В епоху дефіциту мікрочіпів і підвищеного попиту на комп’ютерні комплектуючі, ERC робить усе, щоб забезпечити українських споживачів якомога більшою кількістю якісних і потрібних відеокарт і фірмових комп’ютерів з відеокартами на борту.

Саме тому, раді повідомити – відтепер продукція всесвітньо відомого виробника комп’ютерних комплектуючих та комп’ютерів ZOTAC – відтепер у ERC!

В асортименті незабаром чекаємо надходження найсучасніших відеокарт nVidia RTX 30xx-серії, персональних комп’ютерів для геймерів та ентузіастів, а також офісні міні-комп’ютери.

Компанія ZOTAC – прямий партнер nVidia і провідний виробник відеокарт та геймінгових комп’ютерів. Компанія базується в Гонконзі, заснована у 2006му році. Активно розвиває напрямок геймінгу, наразі пропонує цікаві рішення у вигляді серії Magnus – компактних, але потужних, персональних комп’ютерів, що гармонійно впишуться в домашній інтер’єр, не займатимуть багато місця і при цьому забезпечать високу потужність в іграх і застосунках.

Асортимент сучасних відеокарт приємно здивує різноманітними варіантами заводського розгону, продуманим охолодженням і яскравим дизайном. Також ZOTAC активно підтримує кіберспорт, проводить кіберспортивні змагання ZOTAC Cup.

Слідкуйте за новинами про надходження на сайті ERC і у наших соціальних мережах!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів