ASUS Republic of Gamers демонструє арсенал ігрових ноутбуків на CES 2022

Головна Новини ASUS Republic of Gamers демонструє арсенал ігрових ноутбуків на CES 2022
05.01.2022

На CES 2022 представлено нове покоління ноутбуків Zephyrus Duo 16, Zephyrus G14 та Strix, а також абсолютно новий ігровий планшет Flow Z13.

ЛАС-ВЕГАС, США, 4 січня 2022 р. Компанія ASUS продемонструвала на CES 2022 справжній арсенал нових геймерських пристроїв під брендом Republic of Gamers (ROG). ASUS пишається тим, що є лідером інновацій у сегменті обладнання для геймерів, і з радістю представляє нові захоплюючі продукти в епоху, коли комп'ютерні ігри більше не хобі, а важлива частина світу сучасних технологій. ASUS підготувала до запуску в 2022 році розмаїття пристроїв ROG: з новою операційною системою, новими процесорами від Intel® та AMD, новими відеокартами від AMD та NVIDIA® і в новому форм-факторі.

Потужний ігровий планшет Flow Z13 дарує шанувальникам комп’ютерних ігор небачений раніше рівень портативності та універсальності, а оновлені форм-фактори моделей Zephyrus Duo 16, Zephyrus G14 та Strix покращують можливості вже всесвітньо відомих продуктів. ROG також анонсував нові аксесуари, зокрема в серії сумок для спорядження Archer, а також оновлення порталу ROG Citadel XV, за допомогою якого геймери мають змогу вивчати нові продукти.

ROG Strix SCAR і Strix G

Ноутбук ROG Strix SCAR нового покоління розроблений спеціально для ентузіастів кіберспорту. Він оснащений компонентами найвищого рівня, операційною системою Windows 11 Pro, дисплеєм із високою частотою оновлення та технологією інтелектуального охолодження ROG Intelligent Cooling з рідким металом Conductonaut Extreme. У максимальну конфігурацію Strix SCAR входять процесор Intel Core™ i9-12900H 12-го покоління та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti для ноутбуків з TGP 150 Вт (з технологією Dynamic Boost). Мультиплексор (MUX Switch) забезпечує найвищу графічну продуктивність в будь-яких завданнях, накопичувачі PCIe® 4.0 x4 – блискавичне завантаження ігор і програм, а оперативна пам’ять DDR5 4800 МГц – високу швидкодію в багатозадачному режимі.

ROG Strix SCAR доступний у 15-дюймовому та 17-дюймовому варіантах. 15-дюймовий ноутбук пропонує три варіанти дисплеїв класу IPS: QHD, 240 Гц, Full HD 300 Гц і QHD 165 Гц. 17-дюймовий SCAR може оснащуватися панеллю QHD, 240 Гц або Full HD, 360 Гц. Усі дисплеї підтримують технологію Dolby Vision HDR, що гарантує приголомшливу якість зображення, та Adaptive-Sync для усунення розривів кадрів і затримок. Час відгуку в 3 мс означає чіткість графіки в динаміці, тому геймери зможуть приймати правильні рішення навіть у несамовитих перестрілках.

Збільшений тачпад забезпечує чіткий контроль над рухами, коли не використовується традиційна миша. Кіберспортивний матричний стиль, сумісне з технологією Aura Sync RGB-підсвічування клавіатури та нижньої грані, індивідуальний колір підсвічування кожної клавіші, а також накладки Armor Caps для персоналізації дають геймерам можливість підкреслити власний стиль.

Нові масові моделі для геймерів ROG Strix G15 і G17 оснащені процесором AMD до моделі Ryzen™ 9 6900HX та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti для ноутбуків з TGP 150 Вт (з технологією Dynamic Boost). У максимальних конфігураціях G15 може мати дисплей Full HD, 300 Гц або QHD, 165 Гц, а G17 – Full HD 360 Гц або QHD, 240 Гц. Усі дисплеї лінійки Strix G відзначаються швидким відгуком у 3 мс і підтримкою технологій Dolby Vision та Adaptive-Sync. Strix G доступний у металево-сірому (Eclipse Grey), а також у двох неонових кольорах: електричному зеленому (Volt Green) і пурпуровому кольорі електропанк (Electro Punk), які виділятимуть вас із натовпу.

Усі моделі Strix оснащені чотирма динаміками, які підтримують віртуальний об’ємний звук Dolby Atmos для кришталево чистої звукової сцени в запалі битви. Технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення відфільтровує фоновий шум як для вхідного, так і для вихідного сигналів, тому голос звучить голосно та чітко.

Крім того, моделі Strix оснащені акумулятором ємністю 90 Вт·год і підтримують заряджання через порт Type-C з потужністю до 100 Вт, що додасть зручності в дорозі. Підтримка мережевих інтерфейсів Wi-Fi 6E і 2.5G Ethernet означає мінімальні затримки при підключенні як до дротових, так і до бездротових мереж.

ROG Zephyrus G14, G15 та M16

ROG Zephyrus G14 – потужна ігрова машина в стильному ультрапортативному форм-факторі, яка у версії 2022 року отримала велику кількість удосконалень. Новий G14 з ОС Windows 11 у максимальній конфігурації оснащений процесором AMD Ryzen 9, відеокартою AMD Radeon RX 6000S, а також використовує мультиплексор (MUX Switch) для отримання завжди найвищої частоти кадрів. Технологія інтелектуального охолодження ROG Intelligent Cooling із рідким металом і спеціальною випарною камерою забезпечує чудову продуктивність цих високоякісних компонентів, а оперативна пам’ять DDR5 і твердотільний накопичувач PCIe місткістю 1 ТБ сприяють швидкому відгуку в багатозадачному режимі.

Витончений і швидкий G14 доступний у двох кольорах корпусу: металево-сірому (Eclipse Grey) і місячно-білому (Moonlight White), кожен із яких несе на собі призматичну табличку з голографічним малюнком, яка неодмінно привертає увагу. Кришка пристрою вкрита перфорацією з 14 969 отворів, виконаних на високоточному фрезерному верстаті з програмним керуванням. У моделях з AniMe Matrix вона прикрашена 1449 міні-світлодіодами – це більше, ніж у минулорічної моделі, – що відкриває нові можливості для виведення анімації.

G14 також є одним із перших ноутбуків ROG з абсолютно новим QHD-дисплеєм ROG Nebula, який пропонує частоту оновлення 120 Гц, максимальну яскравість 500 кд/м2, повне охоплення колірного простору DCI-P3 та час відгуку 3 мс – з Adaptive-Sync, сертифікацією Pantone® і Dolby Vision. Дисплей на цей раз отримав співвідношення сторін 16:10, що надає більший екранний простір без шкоди для портативності, оскільки його невеликі рамки забезпечують співвідношення екрана до корпусу в 91%.

Доповнюють цю портативну та потужну машину аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos, тривимірний мікрофонний масив із двостороннім інтелектуальним шумозаглушенням і неймовірно швидкий модуль Wi-Fi 6E. Моделі ROG Zephyrus G15 і M16 також отримали оновлення конфігурацій, до складу яких тепер входить нове покоління чипів від AMD та NVIDIA, оперативна пам’ять DDR5 і модуль Wi-Fi 6E.

ROG Zephyrus Duo 16

Двохекранний ноутбук ROG Zephyrus Duo 16 у версії 2022 року досягає нових вершин інновацій. Додатковий дисплей ROG ScreenPad Plus™ дає змогу більш ефективно працювати над завданнями, вести потокові трансляції ігор і навіть керувати ходом ігор, де реалізована його підтримка, зокрема Dying Light 2. Коли ноутбук відкривається, ScreenPad Plus™ одночасно піднімається вгору та зсувається назад, стикуючись із основним дисплеєм завдяки новому шарніру з чотирма ступенями вільності,. Порівняно з попереднім поколінням ноутбука, проміжок між двома дисплеями зменшився, тож створюється відчуття майже повної відсутності рамки та виникає справжній ефект занурення.

Ця машина з Windows 11 у максимальній конфігурації оснащена потужним процесором AMD Ryzen 9 6980HX та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti для ноутбуків з TGP 165 Вт (з технологією Dynamic Boost). Термоінтерфейс у вигляді рідкого металу Conductonaut Extreme знижує температуру процесора аж на 15 градусів порівняно з традиційними термопастами. Повітрозабірник системи охолодження AAS Plus 2.0, який відкривається завдяки піднятому додатковому дисплею, створює на 30% сильніший повітряний потік, дозволяючи основним компонентам підтримувати високу продуктивність протягом тривалого часу в іграх і творчих програмах. Мультиплексор (MUX Switch) гарантує, що під час змагальної гри жоден кадр гри не буде пропущено.

Zephyrus Duo пропонує два інноваційних варіанти екранних панелей для основного дисплея, обидва – з підтримкою Dolby Vision. Перший варіант панелі – і це новинка 2022 року, – є ROG Nebula HDR, який має всі властивості стандартного дисплея ROG Nebula, але з підсвічуванням на міні-світлодіодах і локальним затемненням у 512 зонах він здатний досягати пікової яскравості у 1100 кд/м2, що надає приголомшливий рівень контрастності та якості відтворення кольорів. Ця QHD-панель формату 16:10 має частоту оновлення 165 Гц і сертифікована VESA DisplayHDR 1000 з контрастністю 100 000:1. Nebula HDR – це найкращий дисплей, щоб отримати незабутні враження від ігор та перегляду фільмів у форматі HDR.

Другим варіантом панелі є розроблений спільно з компанією BOE ексклюзивний дисплей ROG Dual Spec, який може перемикатися між двома режимами роботи: 4K, 120 Гц і Full HD, 240 Гц. Він надає можливість задавати режим підвищеної роздільної здатності або ж максимальної частоти кадрів для кожної гри чи програми. Технологія Pixel Acceleration забезпечує блискавичне збільшення роздільної здатності в режимі Full HD для отримання кристально чистого зображення з конкурентоспроможною частотою кадрів.

Цей флагман ROG 2022 року також оснащено цифровим сенсорним блоком клавіш ROG NumberPad на тачпаді, клавіатурою з ходом клавіш 1,7 мм, індивідуальним RGB-підсвічуванням кожної клавіші та шістьма динаміками, які включають два сабвувери із захистом від резонансу. Пристрій підтримує технології Dolby Atmos, Hi-Res Audio та двостороннє інтелектуальне шумозаглушення. Незважаючи на велику кількість технологій і два дисплеї, Zephyrus Duo 16 2022 року займає меншу площу, ніж попереднє покоління. Його 16-дюймовий дисплей помістився в корпус, який відповідає розмірам традиційних 15-дюймових ноутбуків.

ROG Flow Z13, X13 та XG Mobile

ROG Flow Z13 є найпотужнішим ігровим планшетом у світі. Завдяки ОС Windows 11, 14-ядерному процесору Intel Core i9-12900H, відеокарті NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків і пам’яті LPDDR5 5200 МГц у максимальній конфігурації, цей планшет може похвалитися високою ігровою потужністю в ультратонкому й легкому корпусі. Ці характеристики доповнює SSD PCIe® місткістю до 1 ТБ, мультиплексор (MUX Switch), спеціальна випарна камера та функція швидкого заряджання через порт USB Type-C.

Планшет ROG Flow Z13 пропонує два варіанти екранної панелі: 4K, 60 Гц із покриттям 85% колірного простору DCI-P3 або ж Full HD, 120 Гц із покриттям 100% sRGB. Обидві панелі мають співвідношення сторін 16:10, покриття захисним склом Corning® Gorilla®, сенсорний інтерфейс, підтримку технологій Adaptive-Sync, Dolby Vision, яскравість 500 кд/м2, сертифікацію Pantone®.

На Z13 можна грати кількома способами: керуючи грою за допомогою традиційної мишки (і клавіатури з комплекту, яка також виконує роль обкладинки екрана), сенсорного екрана або ж геймпада. Оскільки в планшеті всі потужні компоненти розміщено за екраном, а не під клавіатурою, як у звичайних ноутбуків, рішення ROG Intelligent Cooling отримує більше повітря для підтримання високої продуктивності протягом довгих годин роботи.

У стилі ROG Flow Z13 переважає ретрофутуризм, натхненний «космічними перегонами» 20-го століття, але в ньому також показано бачення ROG щодо майбутнього геймінгу, що лежить у максимальній портативності. На корпусі пристрою викарбувано оригінальний «космічний» малюнок, а через віконце, вирізане в задній панелі, можна побачити материнську плату. Вбудовану підставку можна розкривати на кут до 170 градусів, забезпечуючи оптимальний огляд для будь-яких завдань.

ROG також оновила модель Flow X13: у версії 2022 року встановлено найновіший процесор AMD Ryzen 9 серії 6000 та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків.

Обидва пристрої, Flow Z13 і X13, сумісні із сімейством зовнішніх відеокарт XG Mobile для отримання додаткової потужності в іграх і розширення переліку інтерфейсів. Підтримуються як XG Mobile 2021 року з відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, так і зовнішня відеокарта XG Mobile цього року, яка містить AMD Radeon RX 6850M XT. XG Mobile пропонує також додаткові порти USB, DisplayPort, HDMI та Ethernet.

Настільний комп’ютер ROG Strix GT15

ROG Strix GT15 у версії 2022 року оснащено новими компонентами Intel та NVIDIA. Доступний у кількох конфігураціях, максимальна з яких містить процесор Intel Core i7-12700KF, відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3080 та 64 ГБ оперативної пам’яті DDR4-3200, GT15 забезпечує плавне зображення з високою частотою кадрів і високу продуктивність для вирішення щоденних завдань у багатозадачному режимі. Вбудована ручка для перенесення та гачок для навушників забезпечують зручне транспортування на LAN-турніри, а акценти у вигляді підсвічування Aura Sync дозволяють кожному гравцеві продемонструвати свій індивідуальний стиль.

Аксесуари ROG Archer

Ноутбуки створені, щоб бути з вами завжди, тож ROG пропонує для них абсолютно нові аксесуари: серію сумок і рюкзаків Archer. Сумка Archer Messenger 14 створена для транспортування найбільш важливих пристроїв, пропонуючи велику кількість компактних кишень: для смартфона ROG, портативного зарядного пристрою та інших необхідних речей, а також достатньо місця для ноутбука діагоналлю до 14 дюймів. Рюкзак Archer Backpack 15.6 помістить спорядження на весь день, а у Backpack 17 використовуються модульні відділення, які можна налаштувати відповідно до свого комплекту обладнання для гри, фотографії або створення контенту. Наявний навіть спеціальний ремінь для штатива. Archer Weekender 17 має додаткову підкладку для довгих поїздок. У залежності від потреб його можна носити як рюкзак або як сумку. Спеціальна водонепроникна кишеня знизу ідеально підходить для білизни, а інша кишеня зверху може зберігати нагріті речі до 6 годин. У всіх рюкзаках Archer використовуються легкі, міцні та водовідштовхувальні матеріали, які витримують інтенсивне використання. Їх прикрашають тонкі, але вражаючі елементи дизайну ROG, що створюють унікальний стиль.

Товари з публікації
код товару: 90NR04H5-M03460
немає в наявності
...
 
Насолоджуйся свободою, яку пропонує ROG Flow X13 – безпрецедентно універсальна портативна ігрова платформа на базі операційної системи Windows 10! Роби більше в мобільних умовах завдяки новітнім компонентів, аж до процесора Ryzen 9 з відеокартою GeForce GTX.
код товару: 90NR06C1-M11200
немає в наявності
...
 
Насолоджуйся свободою, яку пропонує ROG Flow X13 – безпрецедентно універсальна портативна ігрова платформа на базі операційної системи Windows 10! Роби більше в мобільних умовах завдяки новітнім компонентів, аж до процесора Ryzen 9 з відеокартою GeForce GTX.
код товару: 90NR0551-M04180
немає в наявності
...
 
Завдяки чудовим технічним характеристикам ноутбуки серії ROG Strix SCAR 15/17 займають провідне місце серед мобільних ігрових платформ кіберспортивного рівня на базі операційної системи Windows 10 Pro. Новітній процесор Intel Core i9 десятого покоління і відеокарта GeForce RTX дозволяють у всій красі проявити себе швидкісному дисплею з частотою оновлення 300 Гц і часом відгуку 3 мс. Високій продуктивності компонентів сприяє інтелектуальна система охолодження з інноваційними рішеннями, такими як застосування рідкого металу в якості термоінтерфейсу центрального процесора. Для швидкої передачі даних по бездротовій мережі ноутбук оснащується модулем Wi-Fi 6, а два твердотільних накопичувача, об'єднані в масив RAID0, прискорюють завантаження додатків. Підсистему зберігання даних можна розширити шляхом установки третього накопичувача у вільний слот M.2.
Новинка
...
код товару: 90NR05S6-M08650
немає в наявності
...
 
ROG Zephyrus G14 – це компактний, але при цьому потужний геймерський ноутбук з операційною системою Windows 10. У максимальній версії його конфігурація включає 8-ядерний процесор AMD Ryzen 9 5900HS і відеокарту GeForce RTX 3060, які забезпечать високу швидкість як в іграх, так і в багатозадачній роботі. Дисплей доступний у двох варіантах: з підвищеною частотою оновлення екрана (144 Гц / Full HD) або з високою роздільною здатністю (120 Гц / WQHD), обидва із сертифікацією Pantone Validated, що підтверджує відмінну точність відтворення кольору.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів