ASUS Republic of Gamers представляє новітню ігрову периферію на виставці CES 2022

Home News ASUS Republic of Gamers представляє новітню ігрову периферію на виставці CES 2022
11.01.2022

Новий асортимент включає гарнітури серії ROG Fusion II, клавіатуру ROG Strix Flare II Animate та мишу ROG Chakram X.

ASUS Republic of Gamers (ROG) анонсувала найновіші ігрові аксесуари на віртуальному заході, присвяченому ігровій тематиці на виставці CES 2022. До великої лінійки увійшли гарнітури ROG Fusion II 500 і 300 з мікрофонами AI Beamforming, клавіатура ROG Strix Flare II Animate з матричним дисплеєм AniMe™ та миша ROG Chakram X із сенсором ROG AimPoint та дизайном перемикачів Push-Fit Socket II.

Ігрові гарнітури ROG Fusion II 500 і 300

Гарнітура ROG Fusion II 500 забезпечує користувачам неперевершений ігровий звук завдяки ЦАП ESS 9280 з високою роздільною здатністю та технологією Quad DAC™. Віртуальний об'ємний звук 7.1 створює більш реалістичне позиційне звучання, а 50-міліметрові динаміки ASUS Essence відтворюють глибокі баси для більш захоплюючої гри.

ROG Fusion II 500 оснащена прихованими мікрофонами AI Beamforming, що формують акустичну зону, спрямовану на користувача для чіткого сприйняття голосу та придушення шумів з інших напрямків. Крім того, система інтелектуального шумозаглушення AI Noise Cancelation ідентифікує та усуває до 95% із понад 500 мільйонів варіантів фонових шумів. Водночас мікрофони та система AI Noise Cancelation забезпечують високоякісне та природне відтворення голосу, що дає користувачеві перевагу в командних онлайн-іграх.

ROG Fusion II 500 має регулятор гучності ігрового чату, який простим прокручуванням вгору збільшує його гучність, щоб краще було чути товаришів по команді в запалі бою. Гарнітура оснащена роз'ємом 3,5 мм, а також USB-C® та USB Type-A для сумісності з ПК, Mac, PlayStation®, Nintendo Switch, Xbox і мобільними пристроями. ROG Fusion II 300 ідентична Fusion II 500, за винятком роз'єму 3,5 мм та регулятора гучності ігрового чату. Зручні й легкі гарнітури серії ROG Fusion II оснащені ергономічними амбушурами для ідеального облягання. Обидві пропозиції надають захоплюючі можливості персоналізації з багатобарвним RGB-підсвічуванням, що має більш ніж 16,8 мільйона кольорів для створення унікального зовнішнього вигляду.

Ігрові клавіатури ROG Strix Flare II Animate і Strix Flare II

Ігрова клавіатура ROG Strix Flare Animate II – перша клавіатура, оснащена світлодіодним дисплеєм AniMe Matrix, який дозволяє користувачам виразити себе за допомогою зображень і GIF-анімації, що завантажуються через програму Armoury Crate. Крім того, дисплей AniMe Matrix може відображати аудіовізуалізацію та параметри системи.

Ця стильна клавіатура пропонує користувачам металеві клавіші та регулятори для керування відтворенням мультимедійних файлів, розташовані в лівому верхньому кутку, а також ергономічну знімну підставку під зап'ястя із вбудованим розсіювачем світла.

ROG Strix Flare Animate II забезпечує практично миттєвий відгук завдяки частоті опитування 8000 Гц, що відповідає відгуку в 0,125 мс – у 8 разів швидше, ніж у конкурентів. Клавіатура оснащена змінними механічними перемикачами ROG NX для всіх клавіш, що дозволяє користувачам змінювати й встановлювати перемикачі того типу, якому віддається перевага. Міцні ковпачки ROG PBT Doubleshot мають профіль середньої висоти та вкорочені ніжки для більш стабільного ходу клавіш. Для яскравого відтворення RGB-підсвічування на них нанесено напівпрозорий шрифт ROG. Механізм ROG Switch Stabilizer знижує тертя для забезпечення плавного натискання та допомагає стабілізувати довгі клавіші. Звукопоглинальний піноматеріал зменшує стукіт клавіш і покращує акустичні характеристики під час набору тексту. Нарешті, ROG Strix Flare Animate II оснащена наскрізним портом USB для зручного підключення додаткових пристроїв.

Ігрова клавіатура ROG Strix Flare II схожа на ROG Strix Flare Animate II, але не оснащена світлодіодним дисплеєм AniMe Matrix, змінними перемикачами та світлорозсіювачем на підставці під зап'ястя. Вона має логотип ROG із налаштуванням кольору та механічні перемикачі ROG NX з «кейкапами» ROG PBT Doubleshot.

Ігрова миша ROG Chakram X

Бездротова ігрова миша ROG Chakram X є першою мишею, оснащеною оптичним сенсором AimPoint, розробленим інженерами ROG. Він забезпечує новий рівень швидкості та точності завдяки роздільній здатності до 36 000 точок на дюйм та частоті опитування 8000 Гц. Сенсор AimPoint забезпечує неперевершену точність: відхилення CPI становить менше 1%, що значно нижче за середній показник по галузі у 3%. Рівень чутливості сенсора можна регулювати за допомогою кнопки DPI або під час гри за допомогою функції DPI-on-the-Scroll. Chakram X підтримує три режими підключення: дротовий (USB) і бездротовий (2,4 ГГц) з низькою затримкою, які дозволяють геймерам змагатися на найвищому рівні, а також бездротовий енергоефективний (Bluetooth®) для збільшення часу роботи від батареї.

ROG Chakram X отримала новий джойстик, увігнута поверхня якого забезпечує зручніше захоплення, до того ж тепер його стало легше дістати пальцем. Джойстик надає користувачеві кілька рівнів керування, подібно до геймпаду: його можна запрограмувати для використання в аналоговому або цифровому режимі, а також для активації чотирьох кнопок, що повторюють функції кнопок A, B, X і Y. Ліва та права кнопки миші у верхній частині оснащені поворотним механізмом для забезпечення швидкого відгуку із чіткими тактильними відчуттями. Оновлена ​​конструкція роз’ємів для перемикачів Push-Fit Switch Socket II тепер сумісна з 3-контактними механічними та 5-контактними оптичними перемикачами, що дозволяє геймерам налаштовувати силу натискання та продовжує термін служби миші.

Верхня кришка з магнітним кріпленням і кнопками забезпечують легкий доступ до перемикачів, логотипу з можливістю налаштування та відсіку бездротового модуля. ROG Chakram може також похвалитися ніжками зі 100% тефлону та кабелем ROG Paracord для плавного руху навіть під час заряджання. Для більшої зручності акумулятор можна заряджати через порт USB або за допомогою бездротового зарядного пристрою стандарту Qi.

Menu
Products catalog
Products catalog