ERC - дистриб'ютор Swivel Secure

Головна Новини ERC - дистриб'ютор Swivel Secure
20.05.2022

ERC - дистриб'ютор компанії Swivel Secure, лідера індустрії багатофакторної аутентифікації.

Swivel Secure – це перевірена, гнучка та потужна платформа автентифікації, яка допомагає мільйонам людей працювати більш ефективно та підвищує мережеву безпеку. Компанія є світовим лідером у галузі аутентифікації та пропонує багатофакторне рішення, що забезпечує інтелектуальний захист хмарної та локальної архітектури.

Рішення Swivel Secure використовуються приватними та державними компаніями, представниками малого та великого бізнесу у 54 країнах світу.

Продукт AuthControl Sentry, відзначений безліччю нагород, забезпечує розширену багатофакторну автентифікацію на основі ризиків у поєднанні з єдиним входом SSO із застосуванням запатентованої технології PINsafe для безпечного доступу користувачів до будь-яких програм.

ERC бере на себе зобов'язання щодо повного дистриб'юторського супроводу та післяпродажного обслуговування не тільки в Україні, а й у Грузії, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Таджикистані, Туркменістані та Узбекистані.

«Ми, у компанії ERC, розуміємо важливість диверсифікації свого асортименту продукції. А багатофакторна автентифікація – справді «гаряча тема», яка може зацікавити навіть людей, які не мають прямого відношення до інформаційної безпеки.

У сьогоднішньому, все більш цифровому світі, вже недостатньо навіть традиційних підходів двофакторної аутентифікації, не кажучи вже про доступ на основі пароля. Багатофакторна аутентифікація є єдиним і необхідним методом захисту, за допомогою якого організації можуть однозначно ідентифікувати людину, що знаходиться на іншому боці електронної операції.

Витрати, пов'язані з кібератаками, коштують мільйони доларів щороку – на користь кожного зробити несанкціонований доступ максимально проблематичним»,  – каже бренд-менеджер Swivel Secure в ERC, Дмитро Козійчук.

Для замовлення та отримання детальної інформації, звертайтеся на e-mail.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів