Ноутбук масою 880 грамів – оновлена версія найлегшого у світі бізнес-ноутбука ExpertBook B9 доступна в Україні

Головна Новини Ноутбук масою 880 грамів – оновлена версія найлегшого у світі бізнес-ноутбука ExpertBook B9 доступна в Україні
27.06.2022

Компанія ASUS повідомляє про початок продажу в Україні ExpertBook B9 (B9400) – найлегшого у світі 14-дюймового бізнес-ноутбука, що відзначається не тільки портативністю, а й високою продуктивністю. Чудовий дизайн цього пристрою відзначено престижною нагородою Red Dot 2020.

Успадкувавши всі переваги бізнес-моделей попереднього покоління, оновлений ExpertBook B9 отримав процесор Intel® Core™ 11-го покоління з вбудованим графічним ядром Intel Iris® Xe для чудової обчислювальної та графічної потужності, а також можливість створення масивів RAID0 і RAID1 із твердотільних накопичувачів, підтримку новітнього високошвидкісного інтерфейсу Thunderbolt™ 4, датчик наближення AdaptiveLock для зручної й безпечної авторизації в системі та технологію інтелектуального шумозаглушення в мікрофоні, що забезпечує кришталево чисте звучання голосу під час онлайн-переговорів і відеоконференцій, що особливо важливо в сучасних умовах, коли величезна кількість фахівців перейшло на віддалену роботу.

Враховуючи всі поліпшення, додані функції й можливості, новий ExpertBook B9 утримує престижний рекорд, залишаючись найлегшим у світі 14-дюймовим бізнес-ноутбуком, – його маса становить всього 880 грамів. Крім того, цей ноутбук здатний працювати майже добу на одному заряді акумулятора, що в реальних умовах означає декілька днів експлуатації без дозаряджання.

Компанія ASUS суворо дотримується політики корпоративної відповідальності, тому модель ExpertBook B9 виконана з урахуванням усвідомленого й дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Сертифікація Energy Star® 7.1 і рейтинг EPEAT™ Gold гарантують високу енергоефективність пристрою й зниження експлуатаційних витрат у довгостроковій перспективі. Навіть упаковка бізнес-ноутбука ExpertBook B9 створена з турботою про зручність користувача й навколишнє середовище. Ця коробка для аксесуарів з комплекту може використовуватися як ергономічна підставка для ноутбука.

Ультрапортативний формат

Бізнес-ноутбук ExpertBook B9 – неймовірно тонкий і легкий, а завдяки магнієво-літієвому сплаву, з якого виготовлений корпус, він також дуже міцний. У компактному корпусі знайшлося місце для акумулятора високої ємності, який у реальних умовах здатний забезпечити до декількох днів роботи без дозаряджання. У конфігурації ExpertBook B9 масою 880 грамів встановлений акумулятор ємністю 33 Вт·год, а у версії масою 1005 грамів ємність акумулятора становить 66 Вт·год – досить для повного робочого дня. Товщина корпусу для обох версій становить усього 14,9 мм.

Технологія швидкого заряджання дозволяє поповнити заряд батареї до 60% від максимальної місткості всього за 39 хвилин.

Характер чемпіона

Переваги бізнес-ноутбука ExpertBook B9 далеко не обмежуються ультрапортативним форматом і тривалим часом автономної роботи. Це дуже швидкий і надійний комп’ютер із великим обсягом накопичувачів і підтримкою новітніх інтерфейсів. Апаратні характеристики нової моделі ExpertBook B9 вражають.

До максимальної конфігурації входить високопродуктивний процесор Intel Core™ i7 11-го покоління з вбудованим графічним ядром Iris Xe, що забезпечує графічну продуктивність рівня дискретних відеокарт. Доповнюють конфігурацію високошвидкісні модулі пам’яті LDDR4x із тактовою частотою 4266 МГц загальним обсягом до 32 ГБ. За високу швидкість бездротового з’єднання відповідає контролер Wi-Fi 6 від Intel, а система зберігання в максимальній конфігурації може складатися з двох твердотільних накопичувачів по 2 ТБ кожен. Твердотільні накопичувачі можна об’єднувати в масиви RAID0 або RAID1, щоб забезпечити ще більш високу швидкість роботи з даними й надійність їх зберігання.

Незважаючи на тонкий корпус, бізнес-ноутбук ExpertBook B9 пропонує повний набір портів підключення, зокрема порти USB-С з підтримкою новітнього високошвидкісного інтерфейсу Thunderbolt™ 4 (40 Гбіт/с, підтримка двох дисплеїв формату 4K, прискорене заряджання), стандартні роз’єми USB Type- A і HDMI, роз’єм для підключення дротового Інтернету. Кожен екземпляр ExpertBook B9 має свою унікальну MAC-адресу.

Виняткова міцність

Бізнес-ноутбук ExpertBook B9 відзначається підвищеною надійністю. Відповідність американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H означає, що він успішно пройшов випробування, включаючи падіння з висоти, перевірку удароміцності, вплив перепадів тиску, екстремально високих температур і вологості до 95%.

Крім того, наші інженери провели цілу низку додаткових тестів, що включають перевірку інтерфейсних роз’ємів (5 тис. циклів підключення/відключення), тиск на кришку й нижню панель силою до 30 кг, тест на міцність клавіатури (10 млн натискань на клавіші), випробування дисплейного шарніра (50 тис. циклів відкриття/закриття кришки). Клавіатура бізнес-ноутбука ExpertBook B9 захищена від потрапляння випадково пролитої рідини, тому можна не сумніватися, що ExpertBook B9 зможе пережити будь-які тяготи мобільного життя.

Додаткові можливості

Незважаючи на мінімальну ширину рамки навколо 14-дюймового дисплея NanoEdge, в її верхній частині знайшлося місце для вебкамери, необхідної для відеоконференцій, інфрачервоної камери й датчика наближення, що дозволяють зручно розблокувати ноутбук за допомогою біометричної системи розпізнавання осіб. Як тільки користувач сідає за ноутбук, фірмова технологія ASUS AdaptiveLock за допомогою датчика наближення виявляє його присутність та активує інфрачервону камеру для ідентифікації особи. Для розблокування системи не доводиться навіть торкатися пристрою. Коли користувач відходить від ноутбука, ExpertBook B9 автоматично вмикає блокування, захищаючи конфіденційні дані від сторонніх очей.

У сучасних реаліях, коли багато фахівців перейшли на віддалену роботу, високу якість конференцій має особливе значення. Тому бізнес-ноутбук ExpertBook B9 підтримує фірмову технологію інтелектуального шумозаглушення в мікрофоні. Вона використовує алгоритм на основі систем машинного навчання, щоб ефективно відсівати сторонні звуки, залишаючи тільки кришталево чистий голос користувача. Утиліта MyASUS має функцію ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми під час звукозапису, а в режимі Multi-Presenter – вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми й виділяє голос із вхідного аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Аудіосистема ноутбука ExpertBook B9 – це чотири мікрофони дальньої дії та стереодинаміки з сертифікацією Harman Kardon. У ноутбуку також передбачена інтеграція з віртуальним асистентом Amazon Alexa. Про роботу системи Alexa сигналізує світлова смужка на корпусі ноутбука.

У тачпад бізнес-ноутбука ExpertBook B9 вбудований світлодіодний сенсорний цифровий блок ASUS NumberPad 2.0 для зручної роботи з розрахунками. Досить одного дотику до значка NumberPad у правому верхньому кутку тачпада – і на ньому з’являться сенсорні клавіші для введення чисел. Їх яскравість можна регулювати натисканням на значок у верхньому лівому кутку. Навіть коли функція NumberPad 2.0 активована, тачпад продовжує працювати за своїм звичайним призначенням: інтелектуальний алгоритм автоматично визначає, вводите ви цифри чи керуєте курсором.

Безпека бізнес-класу

У сучасному діловому світі інформація має найбільшу цінність, тому бізнес-ноутбук ASUS ExpertBook B9 оснащений великою кількістю засобів для захисту конфіденційних даних. Вбудований сканер відбитків пальців дозволяє розблокувати ноутбук одним дотиком, а вже згадувана вище вебкамера з підтримкою біометричної ідентифікації оснащена спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв’язок.

Для захищеного зберігання паролів і шифрувальних ключів у бізнес-ноутбуку ExpertBook B9 передбачений TPM-модуль. Для техобслуговування та оптимізації параметрів комп’ютера призначено цілий комплект утиліт, зокрема ASUS Business Manager та ASUS Control Center (опція).

ExpertBook B9 – лідер в усьому!

Дивовижно тонкий і рекордно легкий бізнес-ноутбук ExpertBook B9 вражає контрастом між зовнішньою витонченістю й найпотужнішою апаратною конфігурацією. Нашим інженерам удалося об’єднати в одному пристрої компактність, високу продуктивність, надійність та автономність. Цілий набір інноваційних технологій дозволив поліпшити якість відеозв’язку й голосового спілкування, спростити авторизацію, не забуваючи про безпеку даних, і прискорити швидкодію системи в цілому. Неймовірно компактний, але в той же час потужний і міцний – ноутбук ExpertBook B9 стане ідеальним партнером у світі сучасного бізнесу.

Товари з публікації
код товару: 90NX0SX1-M07330
немає в наявності
ASUS ExpertBook B9 – сучасний ноутбук для бізнес-користувачів. Його корпус із мінімалістичним дизайном вивірений у кожній деталі, щоб досягти максимальної легкості та необхідної для мобільного пристрою міцності. Ноутбук може похвалитися приголомшливою автономністю й великою кількістю технологій, спрямованих на підвищення ефективності роботи.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів