Лінійка високопродуктивних вентиляторів Cooler Master Mobius 120P ARGB

Головна Новини Лінійка високопродуктивних вентиляторів Cooler Master Mobius 120P ARGB
19.08.2022

Cooler Master презентує лінійку високопродуктивних вентиляторів Mobius, зокрема новинку Mobius 120P ARGB.

Особливості

  • Кільцеві лопаті – З’єднані між собою лопаті посилюють конструкцію та покращують стабільність роботи вентилятора, усуваючи вібрацію.

  • Вентиляційні отвори для прискоренням тиску – Похилий внутрішній край рами зі скошеними бічними вентиляційними отворами збільшує надходження повітря, водночас зменшуючи його застій.

  • Досконалість інженерної справи – Рівень шуму нижче 6 дБ для оптимальної акустики без зниження продуктивності.

  • Контурний динамічний підшипник – У новій конструкції динамічного підшипника використовується товстий шар масляного покриття та мастило для забезпечення стабільної роботи.

  • Адресне RGB-підсвічування – Адресне RGB-підсвічування другого покоління із широким спектром можливостей для універсальних налаштувань.

Mobius 120P ARGB представлений у новому дизайні зі з’єднаними між собою кільцевими лопатями для посилення конструкції, усунення вібрації та додаткової стабільності. Похилий внутрішній край рами має скошені бічні вентиляційні отвори, які посилюють потік повітря за допомогою тиску. Рівень шуму нижче 6 дБ для оптимальної акустики без зниження продуктивності. Вентилятори серії Mobius створені для ідеального балансу безшумної роботи та неперевершених можливостей охолодження.

Кільцеві лопаті

З’єднані між собою лопаті посилюють конструкцію та покращують стабільність роботи вентилятора, усуваючи вібрацію.

Вентиляційні отвори для прискорення тиску

Похилий внутрішній край рами зі скошеними бічними вентиляційними отворами посилює повітряний потік, максимально збільшуючи тиск повітря та зменшуючи його застій.

Контурний динамічний підшипник

У новій конструкції динамічного підшипника використовується товстий шар масляного покриття та мастило для забезпечення стабільної роботи.

Товари з публікації
Новинка
немає в наявності
 
Mobius 120P ARGB представлений у новому дизайні зі з’єднаними між собою кільцевими лопатями для посилення конструкції, усунення вібрації та додаткової стабільності. Похилий внутрішній край рами має скошені бічні вентиляційні отвори, які посилюють потік повітря за допомогою тиску.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів