Мобільний додаток з рецептами для мультипечей від Philips

Головна Новини Мобільний додаток з рецептами для мультипечей від Philips
31.08.2022

У застосунку NutriU разом з кухонною технікою Philips ви можете отримати безцінний кулінарний досвід, зробити наступний крок на шляху до здорового харчування та стати кращим кулінаром.

NutriU - це програма, розроблена для того, щоб максимально використати мультипіч Philips, яка містить понад 300 простих рецептів та кулінарних порад. Він розроблений для адаптації до можливостей усіх типів користувачів, розраховуючи на те, що деякі початківці не матимуть навичок готувати власні страви високої кухні, тоді як досвідченішим він пропонує страви, характерні для банкетів та свят високої кухні.

Застосунок NutriU дає вам можливість шукати рецепти за назвою, за типом інгредієнта, типом кухні, часом приготування і навіть за типом дієти, таким чином ідеально пристосовуючись до ваших уподобань. Крім того, ви зможете персоналізувати різних користувачів, отримуючи доступ до персоналізованих та відповідних рекомендацій для кожного члена сім’ї.

Кожен раз, коли ви пишаєтесь приготованими стравами, ви можете зберегти їх у своєму профілі в додатку, щоб вони знову були готові, коли завгодно. Це найкращий спосіб створити список улюблених рецептів, які, як ви знаєте, ніколи не підведуть.

До слова, зараз у додатку NutriU доступно дев'ять нових статей з відеоконтентом про мультипечі Philips з особливим фокусом на Smart-моделях.

Проте і це ще не все! Новинка  Philips – мультиварка-скороварка Все-в-одному HD2151/40 – також підтримується NutriU!

Сам додаток NutriU можна завантажити через інтернет-магазини App Store або Google Play, який доступний українською та англійською мовами.

Тому шукайте ще більше рецептів у застосунку і надихайтесь смачними корисними стравами!

Товари з публікації
код товару: HD2151/40
7999 грн*
немає в наявності
Готуйте різноманітні смачні страви всього за 30 хвилин. Забудьте про клопіт із приготуванням домашніх страв із нашою скороваркою «усе-в-одному». Максимум смаку, мінімум зусиль.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів