Ardesto FCM-E15BG Ідеальний еспресо для всіх

Home News Ardesto FCM-E15BG Ідеальний еспресо для всіх
06.09.2022

Що може бути краще за горнятко міцної та запашної кави? А із кавоваркою ARDESTO FCM-E15BG – це задоволення стане доступним щодня.

ARDESTO FCM-E15BG – це ріжкова кавоварка у ретро стилі, що поєднує основний бежевий колір із витонченим поєднанням металевих елементів. Такий її дизайн, точно, стане окрасою кожної кухні.

Потужність ретро-кавоварки FCM-E15BG становить 1 050 Вт і дозволить вам та вашим гостям приготувати: еспресо, лате або капучино.

Об’єм резервуара для води становить 1,2 л, а це дає змогу приготувати 12 чашок міцної кави без потреби доливати воду в процесі приготування. 

Кавоварку оснащено поверхнею для підігріву чашок, адже для повного розкриття смаку кавових напоїв їх рекомендують наливати в попередньо підігрітий посуд.

За допомогою механічного капучинатора з насадкою панарелло із нержавіючої сталі кожен зможе приготувати чудовий капучіно або лате. Усе це можливо завдяки подвійному фільтру та помпі з тиском в 15 бар. 

Контролювати температуру нагріву води буде зручно за допомогою спеціального індикатора у вінтажному стилі.

Знімні деталі легко очищаються, а у самій кавоварці передбачено систему захисту від перегріву та надлишкового тиску.

Ще ніколи процес приготування кави не був таким легким, швидким та доступний кожному! Переконайтесь і ви, замовивши собі ARDESTO  FCM-E15BG!  

Products from publication
SKU: FCM-E15BG
3699 UAH*
expected
What could be better than a cup of strong and fragrant coffee? With the ARDESTO coffee machine this pleasure will be available every day. FCM-E15BG is a carob coffee maker beige with metallic with capacity of 1050 W for making espresso, latte or cappuccino using ground coffee.
Menu
Products catalog
Products catalog