Переходьмо на українську легко!

Головна Новини Переходьмо на українську легко!
09.09.2022

Давно, до війни, ми прибрали з сайту російську мову взагалі. Багато років наші соцмережі поширюють інформацію виключно українською. Між собою та з партнерами спілкуємось українською, навіть, якщо раніше, на жаль, не вживали її. Напад московщини на нашу країну дав ще одного поштовху українізації навіть тим, хто не мав україномовних родичів у своєму родовому корінні.

Ми створили новий проєкт, який допоможе легше переходити на українську мову в повсякденному житті чи поглибити та вдосконалити вже набуті знання. Починати вже думати українською, жити нею, виборювати врешті її.

Запрошуємо брати участь у циклі вебінарів. Почнемо з базових питань: дієвих порад щодо переходу на українську, спілкування 24/7, розглянемо варіанти форм ділового спілкування, звертання, а потім перейдемо до вебінарів, які присвячені термінології, де є найбільші ускладнення правильного вживання. Це буде присвячено низці виробників обладнання та програмного забезпечення, ми разом розглянемо специфічну лексику та мовні звороти на конкретних прикладах.

Реєстрація на вебінари:

Чекаємо на вас і стежте за анонсами!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів