Компанія Durabook випустила перший безвентиляторний повністю захищений планшет із діагоналлю екрана 8 дюймів і процесором Intel 12-го покоління.

Головна Новини Компанія Durabook випустила перший безвентиляторний повністю захищений планшет із діагоналлю екрана 8 дюймів і процесором Intel 12-го покоління.
15.09.2022

Durabook – бренд захищених мобільних рішень, що належить Twinhead International Corporation, оголосив про випуск R8, який став першим у світі безвентиляторним повністю захищеним планшетом із діагоналлю екрана 8 дюймів і процесором Intel Core 12-го покоління для виняткової продуктивності.

R8 – це єдиний у світі безвентиляторний повністю захищений планшет із діагоналлю екрана 8 дюймів і процесором Intel Core 12-го покоління, який поєднує високу продуктивність і портативність.

Революційна обчислювальна потужність

Єдиний на ринку захищений планшет із діагоналлю екрана 8 дюймів, оснащений процесором Intel Core 12-го покоління, забезпечує неперевершене поєднання потужності та портативності і важить при цьому лише 0,86 кг. Його процесор Pentium Gold забезпечує до 450 % вищу продуктивність, як порівняти з пристроями конкурентів, що працюють на процесорах Intel Atom, і до 800 %,  як порівняти з пристроями, які використовують процесори Intel Core. Крім того, графічний адаптер Intel Iris Xe Graphics збільшує обчислювальну потужність для обробки великих обсягів даних, зображень і відео в реальному часі, забезпечуючи надійне мобільне рішення для підтримки цифрових і віддалених операцій.

Безвентиляторний дизайн для екстремальних умов

Безвентиляторний дизайн R8 пропонує безмежні можливості налаштування для роботи з найекстремальнішими робочими навантаженнями (зокрема, в нафтогазовій і гірничовидобувній галузях промисловості). Крім того, планшет R8 вирізняється портативністю та довговічністю. Пристрій має сертифікати MIL-STD-810H і ANSI/UL C1D2, а також клас захисту IP66 – він може витримувати падіння з висоти до 1,2 метра. Це робить його ідеальним інструментом для фахівців у різноманітних галузях, яким потрібна віддалена підтримка для збору й доступу до критично важливої інформації за точного й ефективного проведення діагностики за будь-яких умов, зокрема, в потенційно вибухонебезпечних середовищах.

Виняткова чіткість і максимальна функціональність

Планшет R8 оснащений 8-дюймовим ємнісним мультисенсорним РК-дисплеєм (1 280 × 800) із фірмовою технологією Durabook DynaVue і яскравістю до 800 ніт, забезпечуючи виняткову якість зображення за будь-яких умов, навіть під прямими сонячними променями. Ця модель також пропонує чотири розширені сенсорні режими – «Стилус», «Палець», «Рукавичка» і «Під дощем», оптимізуючи використання пристрою в середовищах зі складними робочими умовами. Планшет також вирізняється надзвичайною функціональністю. З-поміж додаткових функцій зчитувач штрихкодів, Ethernet RJ-45, послідовний порт RS-232, зчитувач RFID/NFC, зчитувач смарткарт і магнітних смуг. Усі ці функції підвищують зручність використання пристрою для фахівців, що працюють за межами традиційного офісу.

Широкі можливості підключення та надійний акумулятор

Durabook знає, що виїзному сервісному персоналу потрібні надійні й універсальні пристрої зі стабільним підключенням. Планшет R8 створений з урахуванням усіх цих вимог. Технологія Thunderbolt 4 забезпечує краще та гнучкіше підключення для сучасного робочого середовища, а розширені можливості бездротового зв’язку (Intel WI-FI 6E AX211, Bluetooth V5.2, LTE та GPS) покращують зв’язок і продуктивність за польових умов. Крім того, надтривалий час автономної роботи планшета (до 16 годин) гарантує безперервний робочий процес і максимальну продуктивність, мінімізуючи час простою, а змінний акумулятор дає операторам можливість використовувати пристрій протягом кількох змін без необхідності заряджання.

Доступність

Новий R8 стане доступним для замовлення в листопаді поточного року. Щоби дізнатися більше про продукти Durabook, а також про спеціальні ціни та можливість реєстрації проєктів, зверніться до свого менеджера.

Про DURABOOK

Durabook є ключовим брендом тайванської корпорації Twinhead International Corporation. Пристрої Durabook розробляють, виготовляють й тестують відповідно до найвищих стандартів для забезпечення максимальної якості та надійності. Продукти Durabook вже понад десять років широко використовують державні та корпоративні клієнти (органи громадської безпеки, організації, що виконують обслуговування на місцях, а також компанії, що працюють у нафтогазовій галузі, у сферах логістики, охорони здоров’я, енергопостачання та автомобілебудування).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів