Commvault став лідером в номінації «Корпоративні програмні рішення для резервного копіювання та відновлення даних за квадрантом Gartner»

Головна Новини Commvault став лідером в номінації «Корпоративні програмні рішення для резервного копіювання та відновлення даних за квадрантом Gartner»
28.09.2022

Вже одинадцятий рік поспіль компанія Commvault стає лідером в номінації «Корпоративні програмні рішення для резервного копіювання та відновлення даних за квадрантом Gartner». Магічний квадрант Gartner 2022 оцінює постачальників на основі низки факторів, включаючи повноту бачення та здатність використання заявленого функціоналу на практиці.

Commvault продовжує невпинно розвивати своє портфоліо та надає рішення для розширення можливостей гібридної хмари. Оскільки сьогодні ІТ компанії стикаються  із нестримним зростанням обсягу даних компаній, загрозам безпеки та обмеженням ресурсів, їм потрібні рішення, які не лише захищають від цих загроз, але й виявляють їх до того, як вони виникають. Саме тому клієнти обирають Commvault, щоб зменшити ризики за допомогою інтегрованого програмного забезпечення та рішень  SAAS. Крім того, Commvault розширив своє портфоліо Commvault Metallic Threatwise, який надає клієнтам розширений наскрізний, проактивний та швидко реагуючий захист від програм-вимагачів.

Нещодавно компанія Commvault почала співпрацювати з Oracle, щоб включити Metallic Data Management як послугу (DMaaS) в Oracle Cloud. У рамках багатохмарної стратегії Commvault  рішення  Metallic будуть пропонуватися на Oracle Cloud Infrastructure (OCI) та будуть доступні в усіх комерційних регіонах OCI по всьому світу.

Щоб ознайомитись зі звітом Gartner Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions за 2022 рік, перейдіть за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів