Тримаймо енергетичний фронт!

Головна Новини Тримаймо енергетичний фронт!
31.10.2022

Ворог продовжує наносити удари по об’єктам критичної інфраструктури країни, дотримуючись тактики енергетичного терору. Як наслідок, у столиці та центральних регіонах України виник дефіцит потужності в розмірі 30 % споживання.

Аби не допустити повного знеструмлення, НЕК «Укренерго» скасовує попередньо розроблені графіки стабілізаційних відключень і вводить безпрецедентні екстрені обмеження: на жаль, найближчими днями віялові відключення електропостачання стануть тривалішими. Це вимушений крок для відновлення енергетичної системи, що постраждала від ворожих ударів.

Як допомогти країні тримати енергетичний фронт? Розумно споживати електроенергію. Кожен українець може зробити прості, але дієві кроки з енергоефективності у власному побуті: зменшити навантаження й намагатися мінімізувати використання енергоємних пристроїв, зокрема знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнесу також рекомендовано вдатися до певних обмежень, як-то зменшити внутрішнє (LED-монітори, телевізори, вітрини) та зовнішнє освітлення (підсвічування фасадів, рекламних вивісок тощо). Тримати енергетичний фронт стає дедалі важливіше, тож не забуваймо й про те, що кожний сплачений рахунок – це також суттєва підтримка. Ці прості кроки – найліпша допомога нашим енергетикам.

ERC разом із бізнес-партнерами підтримують запропоновані заходи та продовжують впевнено тримати енергетичний фронт. Що більше ми зекономимо, то менше буде аварійних відключень!

Якщо у оселі чи офісі після скасування стабілізаційного відключення не з’явилася електрика, повідомляйте про це оператора системи розподілу електроенергії через канали комунікації: чат-боти у Telegram та Viber (вводьте в пошуковику «ДТЕК Київські електромережі» або переходьте за посиланнями) або через сторінку в фейсбук.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів