4G LTE Wi-Fi роутер LINKHUB HH42 від TCL, №1 постачальника мобільних 4G/5G роутерів в Європі

Головна Новини 4G LTE Wi-Fi роутер LINKHUB HH42 від TCL, №1 постачальника мобільних 4G/5G роутерів в Європі
11.11.2022

Всі вже звикли мати доступ до інтернету через Wi-Fi-мережу вдома, на роботі, в місцях і закладах, які ми полюбляємо відвідувати. І відсутність Wi-Fi на СТО, в салоні краси, кафе чи ресторані, готельному номері робить перебування в цьому місці не таким приємним, як хотілося б.

Здебільшого Wi-Fi мережі побудовані в місцях, куди дотягнувся оптоволоконним чи мідним кабелем інтернет-провайдер. Обмежена географія проникнення кабельного інтернету і розвиток домашніх Wi-Fi-мереж пов’язані зі значними витратами операторів на побудову кабельних мереж, слабкою інфраструктурою кабельних каналізацій, обмеженнями щодо прокладки інтернет-кабелів по електроопорах.

Вважається, що дротові канали інтернет-зв'язку більш надійні, але ж відновлення їх пошкоджень внаслідок стихійних лих, негоди чи вандалізму часто тривають довго, від чого страждають абоненти. Отже, проводячи собі в офіс чи дім кабельний інтернет, варто попіклуватися про доступний альтернативний канал зв'язку.

На допомогу приходять новітні технології 4G LTE мобільної передачі даних. Тож вже зараз, навіть у віддалених місцевостях, завдяки розвитку 4G мереж, маючи відповідний пристрій і SIM-картку з тарифом для передачі даних від мобільного оператора, можна отримати високошвидкісне підключення до інтернету, схоже на те, що ви очікуєте від широкосмугового з’єднання Ethernet.

Отже, обираєте мобільного оператора з кращим покриттям 4G мережі у районі, тарифний план для передачі даних і найкращий маршрутизатор із підтримкою 4G LTE.

Маршрутизатор в цій історії не менш важливий, ніж гарне покриття мобільної мережі та безлімітний тариф. Адже швидкість і стабільність мобільного інтернету залежить не тільки від оператора, а і від роботи 4G LTE роутера, який повинен в режимі 24/7 працювати в мобільній мережі і відповідати за якість прийому сигналу, стабільність з’єднання, не перегріватися та не «зависати».

Варто зазначити, що найвідоміші мобільні оператори Європи та Америки обирають абонентам 4G/5G роутери від TCL для пакетних дата-пропозицій.

Один з бестселерів у Європі представлений на українському ринку – це 4G LTE Wi-Fi роутер TCL LINKHUB LTE Home Station (HH42CV2). Стильна абонентська домашня станція для надійного підключення до інтернету вдома і в невеликому офісі.

TCL LINKHUB LTE Home Station - єдиний роутер на ринку в бюджетному ціновому сегменті, побудований на 4G модемі Qualcomm Snapdragon X5 LTE (MDM9607) 1.2 ГГц, в якому реалізована агрегація несучих частот LTE Advanced для досягнення пікової швидкості завантаження до 150 Мбіт/с та швидкості віддачі 50 Мбіт/с в мережі мобільного оператора.

TCL LINKHUB LTE коштує всього 3199 грн (близько 80 доларів). З його ціни вже зрозуміла висока популярність пристрою серед європейських мобільних операторів і їх абонентів. Адже абонентські пристрої на LTE модемах від Qualcomm в інших виробників стартують з цінником від 200 доларів.

За допомогою TCL LINKHUB LTE можна організувати доступ до швидкісного інтернету як по кабелю, так і через мобільну мережу. Пристрій має можливість підключення до двох каналів доступу до мережі інтернет: Ethernet-кабель від провайдера через WAN-порт та бездротове підключення до 3G/4G мережі мобільного оператора.

Отже, зв’язок буде завжди, адже роутер автоматично перемкнеться на альтернативний канал зв’язку, якщо в основному каналі зникне сигнал.

Для під’єднання до мобільного інтернету просто встановіть SIM-карту з підтримкою передачі даних у роутер, натисніть клавішу включення і менше ніж за хвилину ви отримаєте високошвидкісний доступ до мережі за технологією 4G LTE. Роутер працює з SIM/USIM картками українських мобільних операторів KYIVSTAR, Vodafone, LifeCell без додаткових налаштувань.

Швидкість передачі даних Wi-Fi 802.11n 2,4 ГГц 2×2 MIMO становить до 150 Мбіт/сек. До Wi-Fi-мережі роутера може під'єднатися до 32 Wi-Fi-клієнтів.

Для пристроїв, більш вимогливих до швидкості і якості з’єднання (робочий ноутбук чи ігрова приставка), в роутері передбачено два мережевих LAN порту RJ-45. 

TCL LINKHUB LTE Home Station комплектується двома знімними «кімнатними» LTE антенами 2дБ, які покращують прийом сигналу мобільної мережі всередині приміщення. Роутер обладнаний двома SMA роз'ємами для можливості підключення по кабелю більш потужних LTE антен ззовні приміщень, які забезпечать кращий прийом і високу швидкість підключення навіть у місцях із низьким рівнем сигналу мобільної мережі.

За допомогою мобільного додатку можна легко та просто керувати роутером зі смартфона. В реальному часі контролювати стан підключення, мобільний трафік, SMS та інші параметри. Крім того, програма дозволяє блокувати Wi-Fi-пристрої, розставляти пріоритети трафіку для пристроїв в мережі, встановлювати батьківський контроль для Wi-Fi-пристроїв дітей, налаштовувати гостьову Wi-Fi-мережу тощо. Додаток сумісний з пристроями на базі Android та iOS.

Компанія TCL завжди прагне надавати користувачам у всьому світі безпечні, високошвидкісні, надійні та безперебійні послуги мобільного широкосмугового підключення за будь-яких сценаріїв їх використання. TCL плідно співпрацює зі світовими операторами, щоб задовольнити вимоги до мережевого підключення для дому, бізнесу, мобільного зв’язку та M2M.

Понад 40 років TCL керує власними виробничими та дослідницькими центрами по всьому світу, продукція якої продається в понад 160 країнах Північної Америки, Латинської Америки, Європи, Близького Сходу, Африки та Азійсько-Тихоокеанського регіону.

З 2008 року TCL Communication постійно розробляє універсальні рішення з продуктами фіксованого бездротового доступу (Fixed Wireless Access) та мобільного широкосмугового (Mobile Broadband), включаючи абонентські домашні станції (CPE), мобільні Wi-Fi роутери, USB-модеми, антенне обладнання (ODU) для мобільних мереж від LTE Сat.4 до 5G.

На кінець 2021 року обсяг продажів мобільних маршрутизаторів TCL посів третє місце у світі, з яких вони займають перше місце на європейському ринку (згідно зі статистичними даними TSR - TOKYO SHOKO RESEARCH).

Тож обирайте для себе кращого постачальника послуг широкосмугового доступу до інтернету і кращий пристрій для надійного з’єднання – і залишайтеся завжди на зв’язку!

Товари з публікації
код товару: HH42CV2-2ALCUA1-1
2699 грн*
є в наявності
Роутер TCL HH42CV2 оснащений модемом LTE та підтримує SIM-картки всіх відомих операторів зв'язку, а також може виступати в ролі маршрутизатора Wi-FI та мережевого мосту. Роутер оснащений зовнішніми антенами, що дозволяє отримувати стабільний сигнал від базових станцій. Максимальна швидкість передачі може досягати 150 Мбіт/с.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів