Щотижневий інформаційний дайджест ERC

Головна Новини Щотижневий інформаційний дайджест ERC
10.01.2023

Дайджест ERC від 10 січня 2023 року. У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Вебінар «Основні стратегії продажів Cisco Collaboration в конкурентному середовищі. Ключові переваги рішень Cisco і тактика їх застосування»

Дата: 11 січня

Час: 15:00 – 17:00

Під час вебінару ви ознайомитеся з новинками, як програмними, так і апаратними, Webex. Наші експерти більш детально зупиняться на ключових відмінностях рішень Cisco Collab, а також на їх практичному застосуванні у замовників. При цьому будуть розглянуті кейси замовників, які використовують Cisco Collaboration, і кейси замовників, які використовують сторонні рішення.

Вебінар розрахований на SE та pre-sales спеціалістів.

Спікери:

  • Ігор Сукайло, спеціаліст у сфері засобів спільної роботи, Cisco
  • Сергій Попов, системний інженер, Cisco

Реєстрація

Вебінар «Oracle Exadata Cloud at Customer»

Дата: 24 січня

Час: 12:00 – 13:30

Раді запросити вас на вебінар «Oracle Exadata Cloud at Customer»! Oracle Exadata Cloud at Customer відкриває нові бізнес-можливості для партнерів.

Наразі лише питання часу, коли більшість ІТ-ресурсів керуватимуться з використанням моделі хмарних сервісів, а багато інновацій будуть доступні лише як хмарні рішення. В деяких випадках для впровадження сервісів Oracle Database Cloud у замовників потрібен особливий підхід, що може надати саме Exa CC. Про все це та багато іншого можна буде дізнатися під час вебінару, на якому ви отримаєте відповіді на наступні питання:

  • Що відбувається на ринку?
  • Наскільки важливою є стратегія даних?
  • Які переваги надає Oracle Exa CC?
  • Що таке Exa CC Multitenant?
  • Які можливості відкриває Exa CC для партнерів Oracle?
  • Як заробляти разом з Oracle Exa CC?

Приєднуйтесь аби отримати відповіді на ці запитання!

Реєстрація

Нове надходження ДБЖ APC

Нова серія ДБЖ APC з модельного ряду Easy - UPS 24V DC DIN Rail Industrial. Призначення цих ДБЖ – захист обладнання систем автоматизації та управління (різноманітні контролери, панелі керування), яке живиться постійним струмом.

Нова серія складається з двох ДБЖ потужністю 240Вт/10А (BVS240XDPDR) та 480Вт/20А (BVS480XDPDR). Номінальна напруга на виході – 24В DC. Діапазон вхідної напруги - 21.6 - 28.6В DC. До складу ДБЖ батарея не входить, її потрібно замовляти окремо (XB005XPDR).

Завантажуйте брошуру за посиланням

Детальніше

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів