Приєднуйтесь до оновленого навчального центру OPN Learning Center!

Home News Приєднуйтесь до оновленого навчального центру OPN Learning Center!
13.01.2023

Раді повідомити про покращені можливості OPN Learning Center. Завдяки висококваліфікованим спеціалістам навчального онлайн-центру Oracle ви зможете покращити свої знання та навички у продажах, інженерних рішеннях та архітектурних рішеннях Oracle.

На OPN Learning Center можна знайти багато цікавих онлайн-тренінгів, веб-трансляцій, лабораторних робіт, семінарів та отримати сертифікацію по закінченню. 

Розпочніть свій розвиток з Oracle, обравши тип навчання, свою роль і бажане рішення Oracle.

Ознайомтеся з типами навчання та оберіть той, який найбільше підходить до ваших потреб:

  • Learning Journeys (Навчальні подорожі): це великий курс тренувань. Ці тренінги дозволяють навіть початківцям швидко ввійти в систему та просувати свою кар’єру за допомогою кількох навчальних планів, лабораторних робіт та сертифікацій від Oracle.
  • Learning Paths (Навчальні маршрути): це набори онлайн-курсів з онлайн-іспитами для отримання сертифікатів, які демонструють майстерність у обраній ролі та у певному рішенню Oracle і зараховуються до досягнення досвіду Oracle Partner Network.
  • Instructor-Led Trainings (Тренінги під керівництвом інструктора): це тренінги в реальному часі з інструктором, які включають семінари, події та веб-трансляції.

Реєструючись на будь-яке навчання, обов’язково збережіть навчальні плани чи курси як вибрані, щоб легко повертатися до них.

Незалежно від вашої ролі: партнер, інженер, адміністратор баз даних, клієнт, менеджер проектів або менеджер з продажів продукції Oracle, якомога швидше скористайтеся навчальними курсами за посиланням.

Почніть цей рік разом з Oracle Partner Network!

Menu
Products catalog
Products catalog