ERC починає продаж Microsoft OEM в Грузії та Молдові!

Головна Новини ERC починає продаж Microsoft OEM в Грузії та Молдові!
16.01.2023

ERC розширила свій портфель продуктів Microsoft для ринків Грузії та Молдови за програмою Original Equipment Manufacturer (OEM). Наразі ERC має статус офіційного дистриб’ютора Microsoft OEM на території Грузії та Молдови.

Відтепер користувачі у цих країнах оцінять усі переваги ОЕМ ліцензування. Адже при придбанні нового ПК з ліцензійною операційною системою, вони отримують безпечний та повністю готовий до роботи комп'ютер.

До того ж, для розширення знань партнерів по рішенням Microsoft діє авторизований центр сертифікації Pearson VUE Навчального комплексу ERC, що дозволяє партнерам та їх замовникам відвідувати курси та складати іспити від 120 IT вендорів.

Прибатень Євгеній, директор департаменту інтеграційних рішень компанії ERC, коментуючи цю подію, підтверджує: «Отримання статусу Microsoft OEM Official Distributor в Грузії та Молдові є гідним визнанням заслуг щодо вкладів, зроблених ERC для розвитку партнерської мережі не лише в Україні. На сьогодні компанія офіційно представляє та веде активні продажі продукції Microsoft вже в 9 країнах. Зміцнення співпраці між нами та Microsoft має велике значення для розвитку ринку програмного забезпечення в регіоні Східної Європи в цілому».

Мацько Олександр, директор департаменту споживчого сегменту компанії Майкрософт в країнах Чорного Моря, окреслив: «Компанія ERC є провідним дистриб’ютором, що забезпечує безперервний процес розвитку цифрових послуг та систем, що надають можливість користувачам в багатьох країнах досягати більше у повсякденному житті та бізнес. Така співпраця є запорукою подальшого  розвитку та уваги, що Майкрософт приділяє в Грузії та Молдові».

Щодо питань, пов’язаних із Microsoft, звертайтесь на microsoft@erc.international

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів