Дайджест ERC. Системна інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC. Системна інтеграція
20.01.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

ERC починає продаж Microsoft OEM в Грузії та Молдові!

ERC розширила свій портфель продуктів Microsoft для ринків Грузії та Молдови за програмою Original Equipment Manufacturer (OEM). Наразі ERC має статус офіційного дистриб’ютора Microsoft OEM на території Грузії та Молдови.

Відтепер користувачі у цих країнах оцінять усі переваги ОЕМ ліцензування. Адже при придбанні нового ПК з ліцензійною операційною системою, вони отримують безпечний та повністю готовий до роботи комп'ютер.

До того ж, для розширення знань партнерів по рішенням Microsoft діє авторизований центр сертифікації Pearson VUE Навчального комплексу ERC, що дозволяє партнерам та їх замовникам відвідувати курси та складати іспити від 120 IT вендорів.

Детальніше

Вебінар «Oracle Exadata Cloud at Customer»

Дата: 24 січня

Час: 12:00 – 13:30

Раді запросити вас на вебінар «Oracle Exadata Cloud at Customer»! Oracle Exadata Cloud at Customer відкриває нові бізнес-можливісті для партнерів.

Наразі, лише питання часу, коли більшість ІТ-ресурсів керуватимуться з використанням моделі хмарних сервісів, а багато інновацій будуть доступні лише як хмарні рішення. В деяких випадках для впровадження сервісів Oracle Database Cloud у замовників, потрібен особливий підхід, що може надати саме Exa CC. Про все це та багато іншого можна буде дізнатися під час вебінару на якому ви отримаєте відповіді на наступні питання:

  • Що відбувається на ринку?
  • Наскільки важливою є стратегія даних?
  • Які переваги надає Oracle Exa CC?
  • Що таке Exa CC Multitenant?
  • Які можливості відкриває Exa CC для партнерів Oracle?
  • Як заробляти разом з Oracle Exa CC?

Приєднуйтесь аби отримати відповіді на ці запитання!

Реєстрація

Акція від Microsoft Office ATTACH!

Період проведення акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Умови акції: якомога більше продати ноутбуків чи ПК разом з додатковою та необхідною всім позицією - Microsoft Office. Звісно, цей ноутбук чи ПК має бути із заздалегідь встановленою  (передвстановленою) виробником* ОС Windows Pro, або це мобільний пристрій Android або Chromebook з екраном більшим за 10.1 дюйма.

Умови акції

Акція від Microsoft Office Volume ESD and FPP!

Період проведення акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Умови акції: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу 7 у.о. (за курсом у грн).

Умови акції

Приєднуйтесь до оновленого навчального центру OPN Learning Center

Раді повідомити про покращені можливості OPN Learning Center.

Завдяки висококваліфікованим спеціалістам навчального онлайн-центру Oracle ви зможете покращити свої знання та навички у продажах, інженерних рішеннях та архітектурі рішень Oracle. На OPN Learning Center можна знайти багато цікавих онлайн-тренінгів, веб-трансляцій, лабораторних робіт, семінарів та отримати сертифікацію по закінченню.  Ознайомтеся з типами навчання та оберіть той, який найбільше підходить до ваших потреб:

  • Learning Journeys (Навчальні подорожі): це великий курс тренувань. Ці тренінги дозволяють, навіть початківцям, швидко ввійти в систему та просувати свою кар’єру за допомогою кількох навчальних планів, лабораторних робіт та сертифікацій від Oracle.
  • Learning Paths (Навчальні маршрути): це набори онлайн-курсів з онлайн-іспитами для отримання сертифікатів, які демонструють майстерність у обраній ролі та у певному рішенню Oracle, і зараховується до досягнення досвіду Oracle Partner Network.
  • Instructor-Led Trainings (Тренінги під керівництвом інструктора): це тренінги в реальному часі з інструктором, які включають семінари, події та веб-трансляції.

Незалежно від вашої ролі: партнер, інженер, адміністратор баз даних, клієнт, менеджер проектів або менеджер з продажів продукції Oracle якомога швидше скористайтеся навчальними курсами натиснувши кнопку «OPN Learning Center».

Почніть цей рік разом з Oracle Partner Network!

OPN Learning Center

Вебінар від Dell «Monitors and useful tools»

Дата: 23 січня 

Час: 12:00 - 12:40

Запрошуємо на онлайн-сесію, присвячену огляду комерційних моніторів Dell та корисному тулу для підбора монітора Dell Monitor Chooser, який став доступним для партнерів.

Зареєструйтеся якомога раніше, щоб бути в курсі останніх новинок від Dell!

Реєстрація

Fortinet визнано «Візіонером» згідно магічного квадранту Gartner

Вже третій рік поспіль компанія Fortinet отримує звання «Візіонер» від Gartner. Перейдіть за посиланням натиснувши кнопку «звіт», щоб отримати всю інформацію за рік та дізнатися:

  • Місце Fortinet у цьому магічному квадранті відносно інших вендорів
  • Як Gartner визначає ринок інфраструктури дротового та бездротового доступу до локальної мережі
  • Переваги та застереження

Звіт від Gartner Magic Quadrant

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів