Дайджест ERC. Системна інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC. Системна інтеграція
31.01.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Commvault – лідер у галузі рішень для забезпечення стійкості даних

Маємо гарні новини від Commvault! Forrester визнала Commvault лідером у галузі рішень для забезпечення стійкості даних.

Commvault посіла перше місце в категорії «Поточна пропозиція», отримавши найвищі оцінки за критеріями «Функціональність резервного копіювання і відновлення» та «Автоматизація і оркестрування», а також одну з найвищих оцінок за критерієм «Проінформованість бізнесу/функціональність LOB». Крім того, Commvault отримала найвищі оцінки за критеріями «Бачення продукту», «Плановані вдосконалення» та «Модель постачання» у категорії «Стратегія».

Ключові фактори, що вплинули на рейтинг Commvault були:

  • широта підтримки резервного копіювання
  • увага до потреб підприємств
  • інтеграція продуктів Metallic, що доповнює Intelligent Data Services
  • комплексні можливості захисту від вимагачів за допомогою Metallic ThreatWise

Commvault відзначилася у восьми з 13 різних критеріїв резервного копіювання та відновлення. Більш детальніше з результатами можна ознайомитись у звіті.

Переглянути звіт

Gartner Peer Insights визнала найкращим рішення CyberRes Voltage у категорії «Вибір клієнтів 2022 року» у галузі маскування даних

Компанію Micro Focus було нагороджено відзнакою Gartner Peer Insights "Вибір клієнтів 2022 року" у галузі маскування даних за рішення CyberRes Voltage SecureData.

Переможець Gartner Peer Insights Customers' Choice обирається на основі оцінок та відгуків клієнтів, які мають досвід придбання, впровадження та/або використання.

Читайте звіт «Голос клієнта 2022», щоб дізнатися, як колеги галузі ставляться не тільки до рішення компанії Micro Focus, але й до альтернативних постачальників рішень щодо маскування даних.

Платформа Voltage SecureData пропонує найкращі рішення для захисту даних для безпечного ведення бізнесу, простих у використанні. Це єдина комплексна технологія захисту, яка дозволяє захистити дані протягом усього їх життєвого циклу, з моменту їх запису до моменту їх переміщення по всій компанії, не наражаючи на ризик і загрози.

Рішення Voltage SecureData

  • захищає конфіденційні дані на найвищому рівні завдяки провідним методам, а саме дозволяє шифрувати конфіденційні дані на місцевому рівні в межах аналітичних платформ та озер даних
  • нейтралізує спроби злому
  • покращує відповідність вимогам регуляторів щодо захисту конфіденційних даних
  • знижує витрати на дотримання вимог PCI
  • підвищує ефективність роботи підприємства в цілому за рахунок використання безпечних даних
  • забезпечує всебічний захист платіжних даних

Провідні методи захисту корпоративних даних Voltage SecureData включають шифрування, токенізацію, хешування, що дозволяє досягти рівня конфіденційності на найвищому рівні.

CyberRes - це виділений напрямок бізнесу компанії Micro Focus, що займається створенням продуктів і сервісів в області інформаційної безпеки.

Micro Focus є одним із найбільших у світі постачальників програмного забезпечення для підприємств. Мicro Focus розробляє критично важливі технології та надає послуги підтримки, які допомагають тисячам клієнтів по всьому світу управляти ІТ ресурсами своїх компаній, щоб працювати та трансформуватися одночасно.

Переглянути звіт

Акція від Microsoft Office Volume ESD and FPP!

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Дуже прості умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу.

Умови акції

Акція від Microsoft Office ATTACH!

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Що треба зробити: якомога більше продати пристроїв (ПК або ноутбуки) з передвстановленою на них виробником ОС Windows Pro та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office. За продаж не менш 5-ти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано винагороду.

Умови акції

Поповнення лінійки комутаторів Aruba з ОС Aruba CX!

Комутатори Aruba 6200M доповнюють родину ARUBA CX 6200 та надають ще більше гнучкості вибору партнерам та замовникам завдяки ряду переваг:

  • AOS-CX - сучасна система програмного забезпечення
  • Серія комутаторів Aruba CX 6200 заснована на AOS-CX, сучасній операційній системі на основі баз даних, яка автоматизує і спрощує багато важливих і складних мережевих завдань
  • Вбудована база даних часових рядів дозволяє клієнтам і розробникам використовувати програмні скрипти для історичного усунення несправностей, а також аналізу минулих тенденцій.
  • Легкий доступ до до всієї інформації про стан мережі забезпечує унікальну видимість та аналітику.

Ключові риси:

  • Підключення корпоративного класу з підтримкою ACL, надійний QoS і загальні протоколи, такі як static і доступ до маршрутизації OSPF
  • Масштабованість завдяки стекуванню VSF із 8-комутатором до 384 портів низхідної лінії зв'язку
  • Зручні вбудовані висхідні зв’язки 1G/10G і потужність до 30 Вт
  • PoE (клас 4) на порт на фіксованих комутаторах живлення
  • Модульні комутатори підтримують вихідні канали зв’язку 1G/10G, LRM
  • MACsec 256 і до 60 Вт PoE (клас 6) на порт

Завантажуйте оновлений Datasheet на серію 6200 (F та М) - за посиланням.

За більш детальною інформацією з вибору комутаторів звертайтесь: erc_hpe@erc.ua

Детальніше

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів