Офіційний інтернет-магазин ASUS в Україні

Home News Офіційний інтернет-магазин ASUS в Україні
18.05.2023

В Україні розпочав роботу офіційний інтернет-магазин ASUS Україна, який пропонує широкий асортимент сучасних ноутбуків ASUS і ROG та зручний і швидкий спосіб придбання.

Наразі в магазині наявні ноутбуки ASUS, орієнтовані на різні категорії споживачів. З-поміж них ультрапортативні моделі преміумкласу серії Zenbook, потужні робочі станції ProArt Studiobook, універсальні пристрої лінійки Vivobook, ігрові машини серії ROG та бізнес-ноутбуки ExpertBook. Згодом асортимент доступних категорій товарів розширюватиметься.

Купуючи в офіційному інтернет-магазині ASUS Україна, покупці матимуть низку переваг. Зокрема, доступна в магазині продукція ввезена на територію України офіційними каналами дистрибуції з дотриманням відповідних правил і сплатою всіх належних податків і зборів. На неї поширюється фірмова гарантія та повний спектр послуг із післяпродажної підтримки ASUS в авторизованих СЦ. Перевірити, чи ввезено, наприклад, ноутбук ASUS на територію України відповідно до всіх правил, можна самостійно, скориставшись спеціальним сервісом.

Крім того, кожен покупець магазину отримає повноцінну консультацію щодо вибору моделі ноутбука, яка має оптимальне співвідношення ціна/функціональність і відповідні технічні характеристики для максимального задоволення вимог.

Інтернет-магазин ASUS обслуговує покупців із будь-яких куточків України, за винятком тимчасово окупованих територій. Доставку товарів здійснюють перевізником «Нова Пошта» протягом 1 – 3 дні, залежно від регіону.

 

 

 

Menu
Products catalog
Products catalog