Огляд зарядного пристрою TP-Link UP540

Головна Огляди Огляд зарядного пристрою TP-Link UP540
17.05.2017

Коли для комфортного життя необхідно мати кілька різних гаджетів - смартфон, планшет, музичний плеєр, ігрову приставку, екшн-камерe або інший портативний пристрій, то з часом виникає питання - як позбутися великої кількості шнурів та комплектних зарядок, якими ми користуємося щодня? Просто - вистачить однієї універсальної «зарядки», і це TP-Link UP540.

Комплектація

Разом з пристроєм в невеликій білій коробці лежить паперова брошура, гарантійний талон і кабель живлення. Довжина кабелю - 1,5 метра.

Дизайн

Зовнішній вигляд зарядного пристрою нагадує «хокейна шайбу». Частина корпусу виконана з матового міцного пластику, а верхня частина зроблена глянсовою і доповнена синьою вставкою та логотипом виробника.

Тильну панель зарядки повністю займає прогумована вставка для використання на різних поверхнях.

З роз'ємів - п'ять USB-портів і гніздо для підключення кабелю живлення. Всі розташовані на бічній частині пристрою. Розміри зарядки - 9,64 x 9,64 x 2,86 см. Вага - трохи більше 200 г.

 

 

Можливості

Максимальна потужність зарядного пристрою - 40 Вт. На кожен порт припадає по 5 В і 2,4 А, а загальна сила струму зарядного пристрою - 8 А. Для порівняння, у комплектного зарядного пристрою для iPhone 6S, сила струму - всього 1 А. Для повної зарядки смартфона буде потрібно приблизно чотири години, а TP-Link UP540 впорається всього за дві години. Справа в тому, що для кожного пристрою, виробник використовує безпечні параметри, хоча можна вдатися і до більш високі значення.

TP-Link UP540 оптимізований для роботи з різними пристроями і за допомогою інтелектуальної системи визначає максимально можливу швидкість зарядки - від пристроїв з маленькими до пристроїв з великими акумуляторами.

Надійна система безпеки і продуманість схема забезпечують захист від коротких замикань, стрибків напруги, електростатичних розрядів, перегріву та перевантаження живлення. Крім цього, після повного заряду підключених пристроїв, зарядка відключиться і не буде споживати зайвої електроенергії.

 

Висновки

TP-Link UP540 - зарядний пристрій, який вирішить відразу три проблеми - безпечну і надійну роботу з електромережею, просте підключення п'яти портативних пристроїв, за допомогою одного адаптера, а також максимально можливу швидкість зарядки.

Специфікації:

  • Модель TP-Link UP540
  • Розміри 9,64 x 9,64 x 2,86 см
  • Вага 207 г
  • Роз'єми 5x USB, гніздо для кабелю живлення
  • Потужність 40 Вт, 5 В, 8 А (максимум 2,4 А на USB-порт)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів