Огляд програвача вінілових пластинок Sony PS-HX500

Главная Обзоры Огляд програвача вінілових пластинок Sony PS-HX500
26.08.2016

Вініл, який завжди з тобою – найвлучніша характеристика нової моделі від Sony – PS-HX500

Вініл, який завжди з тобою – найвлучніша характеристика нової моделі від Sony – PS-HX500. Цей пристрій дозволяє насолоджуватись не лише всією палітрою звуку вінілу вдома, але ще й оцифрувати їх у файли високої якості та слухати будь де, та будь коли.

 

На що здатен?

Пристрасть до звуку об'єднує всі елементи нового програвача. Так про цю модель говорить самі розробники, з гордістю представляючи пристрій, що дозволяє оцифровувати записи на вінілі у цифрові формати. Наприклад, такі як DSD.

Про наявність цієї можливості можна дізнатись лише поглянувши на пристрій: на його передній панелі одразу помітний значок «High-Resolution Audio». Це дозволяє пристрою кодувати та відтворювати музику з частотою дискретності в рази більшою, ніж стандарти, що використовуються у форматі CD.

Для конвертації звуку, програвач необхідно підключити до ноутбука або комп'ютера через USB-кабель.

Відповідний порт типу «В» розташований на задній панелі програвача разом з аналоговими виходами. Після підключення, вбудований аналого-цифровий перетворювач та фірмове ПЗ ”Hi- Res Audio Recorder”, яке треба завантажити на офіційному сайті виробника, дозволить оцифрувати улюблені вінілові платівки. Треба відмітити, що ПЗ підходить як до PC так і для Mac.

Процес запису простий: потрібно вибрати бажаний формат, натиснути «запис» коли платівка почне відтворення, а потім «стоп» по закінченню. Програмне забезпечення дозволяє також редагувати записи, розбивати їх на окремі треки, тощо. При цьому, оцифровані мелодії збережуть всю м'якість, глибину та багатошаровість звуку. При бажанні, насолодитися музикою з високою деталізацією та всією чарівністю вінілу можна вдома, адже вбудований фонокоректор дозволить підключити пристрій до зовнішнього підсилювача.

 

Зовнішність

На противагу всій яскравості звуку, на яку здатний Sony PS-HX500, його дизайн дуже стриманий. Чорний стіл із строгими лініями виконаний з МДФ високої щільності з цікавою текстурою під метал. Для захисту від пилу та безпечного програвання, виробник передбачив прозору кришку.

На алюмінієвому диску розташований якісний гумовий мат. Поворотний тонарм цій моделі виконаний в прямій формі. До речі, тонармом PS-HX500 виробник окремо пишається: елемент створений нероз’ємним з інтегрованою головкою звукознімача та додатковим регулюванням противаги.

Модель обладнана ремінним приводом та підтримує дві швидкості – 33,3 та 45 обертів диску за хвилину. При цьому перемикач швидкостей розташовано на передній панелі.

 

Враження

Sony PS-HX500 – скарб для поціновувачів якісного звуку, що прагнуть ніде з ним не розлучатись. Це відмінний програвач з функцією перетворення записів у Hi-Res Audio формати. Крім того пристрій здатен на відтворення звуку з неймовірною деталізацією та безліччю акустичних нюансів.

 

Специфікації

  • Модель Sony PS-HX500 (PSHX500.CEL)
  • Швидкість програвача 33 та 45 обертів за хвилину
  • Привід ремінний
  • Вихід USB тип «В»
  • Тонарм поворотний, прямої форми, з додатковою противагою
  • Фонокоректор вбудований
  • Розміри платівок 13 та 30 см
  • Голівка звукознімача інтегрована
  • Живлення 230 В, 50 Гц

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров