Прохолода як мистецтво з LG ARTCOOL

Головна Огляди Прохолода як мистецтво з LG ARTCOOL
18.01.2017

Легендарна серія LG ARTCOOL змінила уявлення людей про системи кондиціонування приміщень та довела – ці пристрої можуть бути не лише практичними, але й дуже стильними

Легендарна серія LG ARTCOOL змінила уявлення людей про системи кондиціонування приміщень та довела – ці пристрої можуть бути не лише практичними, але й дуже стильними. ARTCOOL втілила у собі всі передові розробки, зробивши кондиціонери енергоефективними, функціональними та привабливими.

 

LG ARTCOOL Stylist

Кондиціонер LG ARTCOOL Stylist виконаний у нетиповій для класичних спліт-систем формі квадрата. Ще одна особливість моделі – LED-підсвічування, завдяки чому кондиціонер виглядає скоріше стильним елементом освітлення, аніж системою кондиціонування. Підсвічування має два режими: автоматичний та користувацький. Так, за замовчуванням воно змінюється залежно від того, охолоджує кондиціонер повітря чи нагріває, але в ручному режимі користувач сам може обрати бажаний колір та ступінь яскравості. Додаткової вишуканості ARTCOOL Stylist надає дуже тонкий корпус – лише 12 см.

 

У спліт-системі ARTCOOL Stylist потоки повітря розподіляються в три сторони, а не в одну, як у переважної більшості кондиціонерів. Завдяки цій технології ризик захворіти, сидячи під кондиціонером, мінімальний.

Вдосконалений інверторний компресор дозволив знизити рівень енергоспоживання на 60 % та зменшити шуми під час роботи до 19 дБ. Крім того, кондиціонер отримав інноваційну систему очищення повітря, в основі якої фільтри Plasmaster, що затримують найменші часточки пилу та шерсті.

Даний кондиціонер постачають з пультом ДУ, нова форма якого зробила його справжнім аксесуаром. LG ARTCOOL Stylist випускають у двох варіаціях, що відрізняються рівнем потужності: 9 А та 12 А.

 

LG ARTCOOL Slim

LG ARTCOOL Slim – це стиль та лаконічність, жодних зайвих деталей, громіздких форм чи ліній. Його дзеркальний чорний корпус гармонійно впишеться в будь-який інтер’єр дому чи офісу. Увімкнення кондиціонера супроводжується маленьким перформансом, коли передня панель піднімається та опускається під кутом.

Жалюзі спліт-системи рухаються у чотирьох напрямах, що дозволяє повітрю рівномірно розподілятися по приміщенню. У цій моделі вертикальні шторки можуть займати шість позицій, що дозволяє якнайкраще оптимізувати напрям потоку повітря.

Додатковими характеристиками спліт-системи ARTCOOL Slim є низьке енергоспоживання та тиха робота. Вдосконалена система фільтрації та іонізації повітря робить кондиціонер безпечним для здоров’я. Так, іонізатор Plasmaster Plus видаляє шкідливі речовини та неприємні запахи з повітря, а автоматична технологія очищення теплообмінника запобігає виникненню цвілі та грибків, антибактеріальний фільтр у свою чергу поглинає дрібні речовини.

 

LG ARTCOOL Gallery

Серії LG ARTCOOL Gallery притаманний особливий підхід до дизайну кондиціонерів. Ці пристрої не безликі настінні спліт-системи, а справжні витвори мистецтва, що здатні прикрасити оселю. Так, кондиціонери ARTCOOL Gallery реалізовано у формі рам для картин чи світлин, які можна змінювати, оновлюючи інтер’єр кімнати. Зовнішню панель цих моделей виконано із загартованого скла, що не тьмяніє з часом.

Інверторна система ARTCOOL Gallery – LG DC Inverter – дозволяє підвищити енергоефективність кондиціонерів на 60 %, а саму роботу зробити практично безшумною. Тому під час максимальних навантажень рівень шуму кондиціонера складає 42 дБ, а в режимі сну – 19 дБ. Для порівняння: рівень гучності шепоту на відстані до метра становить 20 дБ.

Технологія розподілення повітря цих спліт-систем працює по принципу 3D, а вдосконалена конструкція вентилятора забезпечує швидке охолодження температури в приміщення на 5°С за 5-6 хвилин. У холодні міжсезонні дні кондиціонери ARTCOOL Gallery здатні ефективно нагрівати приміщення.

Система очищення повітря має чотири ступені фільтрації: антиалергенний та антибактеріальний фільтри, дезодорування і автоматичне очищення від вологи. Фільтр LG Cyclotron Plasma, яким обладнано дані кондиціонери, на 30 % ефективніше очищує повітря від пилу та бруду, а також від таких алергенів, як побутові кліщі, рослинний пилок та шерсть тварин. Крім того, зайва волога з теплообмінника видаляється завдяки функції автоматичного очищення, що зводить до мінімуму ризик виникнення плісняви та розмноження бактерій.

Лінійка ARTCOOL Gallery пропонує кондиціонери в двох конфігураціях потужності – 9 А та 12 А. Це дозволяє обрати оптимальний варіант для будь-якого приміщення.

У комплект кондиціонерів ARTCOOL Gallery входить також пульт ДУ із сенсорним дисплеєм, завдяки якому керувати пристроєм дуже легко.

 

Враження

У серії кондиціонерів ARTCOOL компанія LG по-новому підійшла до створення спліт-систем, перетворивши процес кондиціонування на мистецтво. Інверторна технологія управління компресором кондиціонерів серії ARTCOOL забезпечує надзвичайну енергоефективність та тиху роботу спліт-систем, а вдосконалена система фільтрації гарантує безпечне кондиціонування повітря на довгі роки.

 

СПЕЦИФІКАЦІЇ

 

ARTCOOL Stylist

ARTCOOL Slim

ARTCOOL Gallery

 A09IWK A12IWK CA09RWK CA12RWK A09AW1 A12AW1
Тип компресора Інверторний Інверторний Інверторний Інверторний Інверторний Інверторний
Режим роботи Вентиляція, охолодження, нагрівання, нічний Вентиляція, охолодження, нагрівання, нічний Вентиляція, охолодження, нагрівання, нічний Вентиляція, охолодження, нагрівання, нічний Нічний, нагрівання, охолодження, очищення повітря Нічний, нагрівання, охолодження, очищення повітря
Рекомендована площа приміщення

До 25 кв. м

До 35 кв. м

До 25 кв. м

До 35 кв. м

До 25 кв. м

До 35 кв. м

Потужність охолодження 2,5 кВт 3,5 кВт 2,5 кВт 3,5 кВт 2,70 кВт 3,5 кВт
Потужність нагрівання 3,0 кВт 3,5 кВт 3,2 кВт 3,8 кВт 3,50 кВт 4,2 кВт
Рівень шуму (мін./макс.) Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 45 дБ Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 45 дБ Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 47 дБ Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 47 дБ Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 47 дБ Внутр. блок: 19/39 дБ Зовн. блок: 48 дБ
Діапазон зовн. температур (охолодження/нагрівання) -10 °C…+48 °C/ -15 °C…+24 °C -10 °C…+48 °C/ -15 °C…+24 °C +18 °C…+48 °C/ -5 °C…+24 °C +18 °C…+48 °C/ -5 °C…+24 °C -5 °C…+48 °C/ -10 °C…+24 °C -10 °C…+48 °C/ -10 °C…+24 °C
Фільтри очищення повітря Plasmaster Plasmaster Multi Protection Multi Protection Plasmaster Plasmaster
Розміри Внутр. блок: 64,5х64,5х12,1 см Зовн. блок: 77х54,5х28,8 см Внутр. блок: 64,5х64,5х12,1 см Зовн. блок: 77х54,5х28,8 см Внутр. блок: 95,7х30,5х17,7 см Зовн. блок: 71,7х48,3х23 см Внутр. блок: 95,7х30,5х17,7 см Зовн. блок: 71,7х48,3х23 см Внутр. блок: 60х60х14,5 см Зовн. блок: 77х54х24,5 см Внутр. блок: 60х60х14,5 см Зовн. блок: 77х54х24,5 см

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів