Огляд Hi-Fi акустики Microlab X5

Головна Огляди Огляд Hi-Fi акустики Microlab X5
01.08.2017

Шанувальники якісного звуку при згадці в назві акустичних систем або наприклад навушників, абревіатури Hi-Fi, відразу ж хочуть послухати і перевірити якість звуку. В цьому огляді мова піде про нову стерео-систему середнього рівня від добре себе зарекомендованої компанії Microlab.

Комплектація

Акустика поставляється в картонній коробці разом з паперовою документацією, кабелем живлення, 4-піновим з'єднувальним шнуром, двома кабелями RCA і перехідником на 3,5-мм аудіорознім. Цього набору вистачить для підключення системи як до ресивера, плеєру, безпосередньо до телевізора і навіть до ноутбука або інших пристроїв, у яких є 3,5-мм порт.

Зовнішній вигляд

Microlab X5 виглядає чудово. Дерев'яний корпус чорного кольору покритий першокласним лаком. Поверхня блищить і притягує погляди. У будь-якому інтер'єрі, модель X5 буде виглядати як преміальна акустична система - якої за фактом вона і є.

Систему можна розділити на дві частини - основну колонку та додаткову. Основна трохи більше за рахунок пасивного радіатора, який охолоджує внутрішні компоненти і вбудований підсилювач. На колонці також розташовані всі інтерфейси і елементи управління - RCA, 4-піновий порт XLR, рознім для живлення, тумблер включення, а також капсула запобіжника.

Над радіатором знаходиться отвір дифузора - на додатковій колонці він розташований також у верхній частині. Для основних налаштувань є три регулятора - гучності, високих частот та басів. У ніші де вони розташовані, можна помітити індикатор живлення. Ніжки для установки акустики зроблені прогумованими. Випадково зрушити колонки з місця не вийде.

Лицьова сторона закрита декоративною панеллю з тканиною. Під нею встановлено три динаміки - високочастотний, среднечастотний та низькочастотний.

Можливості

Загальна потужність системи - 120 Вт. Кожна колонка видає 60 Вт відповідно. Діапазон частот - 40 Гц - 20 кГц. Чутливість - 50 дБ, а співвідношення сигнал/шум - 80 дБ.

Якість звуку дійсно можна віднести до Hi-Fi. Він чистий і відмінно збалансований. Їм будуть задоволені і меломани, і любителі влаштувати вдома гучну вечірку.

Якісний звук заслуга не тільки трьохполосної системи - чого тільки коштує дерев'яний корпус і вбудований підсилювач. За рахунок останнього, підключення акустики максимально просте і зручне.

Враження

Microlab X5 – гідна Hi-Fi-акустика початкового рівня для домашнього використання. Приголомшливий зовнішній вигляд і якісне звучання, разом з легкої установкою, однозначно заслуговують на високу оцінку.

Специфікації:

  • Модель Microlab X5
  • Розміри 24,5x41,3x28,5 ~ 32,3 см
  • Вага 23,7 кг
  • Потужність 2x60 Вт (120 Вт)
  • Частота 40 Гц - 20 кГц
  • Чутливість 50 дБ
  • Шум 80 дБ

Товари з публікації
код товару: X-5
немає в наявності
 
Тип:2.0; Сумарна потужність:120 Вт; Колір обробки:чорний;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів