Oribel. Оригінальна краса

Головна Огляди Oribel. Оригінальна краса
07.09.2017

Бренд сучасних дитячих товарів Oribel був створений з вірою в те, що креативні ідеї можуть вдало поєднуватися з естетично привабливим дизайном.

Oribel дослівно означає «оригінальна, незвичайна краса»: комбінація Ori (від Original — з англ. «оригінальний») та Bel (від Belle — з англ. «красуня»). Бренд створено з вірою у те, що креативні ідеї можуть вдало поєднуватися з естетично привабливим дизайном. Засновники компанії розуміють, що батьківство — це не лише приємні моменти, а ще й величезна відповідальність і напруга. Тому в асортименті Oribel немає нічого банального або непрактичного.

Головна мета під час вибору ідей — спростити та зробити приємнішим життя батьків. Водночас уся продукція повинна бути корисною та цікавою дітлахам. Кожне рішення обмірковують і втілюють у життя в студії в Сінгапурі, де, до речі, й базується головний офіс компанії. Перед презентацією нового продукту все тестують на дітях, і лише потім товар надходить у продаж. Усі ідеї користувачів щодо покращення продуктів враховують, а найкращі реалізовують. Окрім дизайну та зручності, велику увагу приділяють якості. Кожен матеріал, використаний у виробництві, проходить тестування. А все — від полімерів до роботів — постійно перевіряють задля того, аби отримати товари найкращої якості.

Усі продукти Oribel сертифіковані та відповідають вимогам американських, європейських і українських стандартів.

Cocoon - стільчик-трансформер

На створення цього виробу винахідників надихнув метелик, звідси й назва. Cocoon — це не простий стільчик, а трансформер із трьома змінними положеннями: у повністю горизонтальному можна використовувати як колиску; з легким нахилом — як крісло для відпочинку; у вертикальному — як стільчик для годування.

Задля безпеки і спокою батьків дитину потрібно пристебнути ременями безпеки. Є підставка для ніг та регулятор висоти сидіння. Саме крісло має вкладку з піноматеріалу, який добре пропускає повітря, не боїться вологи та легко миється.

Для зручного годування малюка в комплекті є додаткова підставка з маленьким підносом і підсклянником; їх можна закріпити ліворуч або праворуч від крісла. Коли дитина підросте і намагатиметься їсти самостійно, перед нею можна закріпити столик з кольоровим підносом, який легко зняти для прибирання. Стільчик елементарно складається: для цього столик треба зняти і закріпити на задніх ніжках за допомогою магнітів. У складеному вигляді виріб займає небагато місця. Для зручності в пересуванні передні ніжки обладнано коліщатами.

Модель розрахована для дітей віком від 6 місяців до 3 років. На вибір представлено чотири кольорові рішення:

Orange (помаранчевий) OR200-90006

Plum (фіолетовий) OR201-90006

Almond (коричневий) OR202-90006

Slate (сірий) OR203-90006

PortaPlay — стільчик, столик і розвиваючий центр

Коли дитина вчиться стояти та ходити, зростає потреба в безпечному, але водночас розвиваючому просторі для неї. Зазвичай батьки звертають увагу на ходунки, але тепер з’явилася цікавіша та безпечніша альтернатива. Розвиваючий центр-трансформер PortaPlay від Oribel — ергономічна ігрова зона «два в одному» для повноцінного розвитку дітей віком від 5 місяців.

Для найменших — складний столик, у центральній частині якого кріпиться м’яке крісло, куди садимо малюка. Сидіння рухається за допомогою коліщаток і дозволяє дитині вільно та без зусиль обертатися. На столику у спеціальні отвори по колу розміщено п’ять розвиваючих іграшок: дерево із сонечком і виноградною лозою; гнучкі жувальні квіточки; сова, яка обертається навколо себе; будиночок з білкою; дзеркальна книга. Якщо немає необхідності в одній або декількох іграшках, у комплекті йдуть заглушки одного кольору зі столиком. Столик регулюється за висотою і має складні ніжки для максимальної економії місця. Коли дитина підросте, центральне сидіння можна замінити кришкою, а замість іграшок поставити заглушки — так ви отримаєте повноцінний стіл для малювання, приймання гостей, пікніків, ігор тощо.

Додатково можна придбати диспансер для паперу. Цей міцний тримач надійно кріпиться в пази до столу. У нього вже встановлено 20-метровий рулон білого паперу, на якому можна малювати олівцями, фломастерами і фарбами.

Комплект також можна доповнити двома стільчиками — і у вас є ігрова зона на довгі роки. У складеному вигляді її можна брати з собою в подорожі або на заміський відпочинок.

Ігровий столик
CY303-90001-INT-R

Тримач паперу
CY303-90002-INT

Ігрові стільчики
CY303-90006-INT

Vertiplay — більше фану з чистою підлогою

До цієї серії входить низка настінних дерев’яних іграшок, що прикріплюються за допомогою клейкої поверхні. Знімаєте верхній шар, міцно приліплюєте до стіни, чекаєте приблизно дві години — і у вашому розпорядженні веселий домашній атракціон.

Основна ідея відображена у слогані: «Більше фану з чистою підлогою». Завдяки тому, що іграшки розміщені на стінах, підлога залишається чистою — іграшки не розкидані по квартирі, і кімната виглядає стильною, прибраною і просторою.

У цій серії є дверні молотки у вигляді жабеня, тигреня чи їжачка. Вони прикрашають двері, заохочуючи дітей стукати, перш ніж увійти. Його можна перетворити на чудовий ударний інструмент або музичний дзвінок.

Їжачок OR803-90001

Жабеня OR807-90001

Тигреня OR808-90001

А ще є розвиваючі іграшки. Кожна має унікальну функціональну та інтерактивну частину, а також розвиваючу ідею.

Наприклад, Goofy Moose, чарівний олень, навчить дитину основам арифметики та рівноваги за допомогою магнітних дисків, що тримають роги на його голові у балансі.

Будинок білочок
OR801-90001

Зайнятий дятел
OR802-90001

Олень з магнітними рогами
OR805-90001

Ведмідь-водій поїзду
OR813-90001

Дерево пригод
OR815-90001

Музичний поїзд-ксилофон
OR816-90001

Чарівний килимок Peripop

Peripop — багатофункціональна і корисна річ. Peripop сповнений чудес і нескінченних можливостей: це одночасно ковдра для коляски, килимок для гри, мішок для іграшок, міні-стілець та ще безліч усього, на що тільки здатна ваша уява. Він допомагає організувати приміщення, зберігати речі та розвиває фантазію.

Додаткові переваги: лапи тварини можуть слугувати муфтою для зберігання тепла дитячих рук; вентиляційні отвори з обох боків; широкі відкриті отвори, що дозволяють легко завантажувати наповнювачі; риси обличчя тварини вишиті (не друковані!), що збереже колір і уникнить потьмяніння навіть після декількох циклів прання.

Зовнішня тканина: 100% бавовна. Наповнення: 77% поліестер, 23% поліуретанові піни. Вельвет: 97% бавовна, 3% спандекс.

Тигреня OR500-90001

Лисиця OR501-90001

Панда OR502-90001

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів