Nattou. Іграшка росте разом з малюком

Головна Огляди Nattou. Іграшка росте разом з малюком
19.09.2017

1988 року почала своє існування бельгійська компанія Nattou, що займається виробництвом іграшок для дітей. Головна особливість бренда — розробка іграшок з урахуванням мінливих потреб малюків і гармонійне поєднання серій між собою.

Від самого народження в дитини має бути улюблена іграшка, з якою хотітиметься засинати і прокидатися, досліджувати світ і товаришувати. Але прив’язавшись до однієї іграшки, діти дуже важко переживають розставання. Малюки ростуть дуже швидко, і їхні потреби змінюються. Цей інсайт цільової аудиторії дуже добре відчула компанія Nattou. Особливість її продукції — присутність улюблених персонажів у більшості серій. Отже, його м’які друзі ростуть разом з ним. Тепер ви можете обрати персонажа, і з часом замінювати або доповнювати старі, вже неактуальні іграшки новими, що будуть відповідати інтересам дитини.

Усі товари Nattou розділені на серії, які складаються з персонажів: песиків, слоненят, ведмедиків тощо. Кожен герой має своє ім’я, колір та неповторний дизайн. Можна підібрати цілу команду рожевих, сіреньких, блакитних звірят, а можна скомпонувати різні кольори.

Окрім функціонального наповнення, варто особливу увагу приділити стилю. Спокійні, витримані в ніжних, пастельних відтінках іграшки, розвиваючі килимки, манежі, крісла-гойдалки та допоміжні аксесуари не лише будуть позитивно впливати на візуальне сприйняття дитини, а й нададуть індивідуальності дитячій кімнаті.

Тримачі для пустушок

Вироблені з безпечного силікону тримачі від Nattou не тільки виконують пряму свою функцію, але ще й дозволяють дитині її гризти без загроз. Бусини абсолютно безпечні, а якщо необхідно, їх можна продезінфікувати. Нитка, на яку їх нанизано, дуже міцна, тож не потрібно хвилюватися, що вона порветься, і бусинки розсиплються.

Ці аксесуари розроблені згідно з останніми модними тенденціями і чудово підкреслять стиль мами і дитини.

Тримачі доступні на складі компанії ERC у шести приємних кольорах:

Синій 878500, Салатовий 878517, Рожевий 878524, Коричневий 878579, Зелений 878555, Бежевий 878562

Розвиваючі килимки

Ваш малюк вже уважно спостерігає за вашими діями, може сфокусуватися на предметах, яскравих картинках, іграшках? Тоді час звернути увагу на розвиваючі килимки, що складаються з м’якої подушки із гіпоалергенного матеріалу, двох дуг, обернутих також під м’яку і приємну тканину.

На дугах закріплено різноманітні іграшки: зайчики, м'ячики, ведмедики яскравих кольорів, що обов’язково приверне увагу малюка.

Такі килимки допомагають дитині вчитися зосереджувати увагу на предметах, розвивають моторику та стимулюють фізичний розвиток.

Килимок розвиваючий з дугами:

Макс, Ноа і Том 777315

Шарлота і Рози 655224

Ніна, Жаде і Лілі 987264

Джек, Юлій і Нестор 843263

Алекс і Бібу 321242

Килимок розвиваючий з дугами і подушками:

Макс, Ноа і Том 777322

Шарлота і Рози 655231

Ніна, Жаде і Лілі 987271

Джек, Юлій і Нестор 843270

Алекс і Бібу 321259

Манежі

Манежі продовжують стилізацію за серіями завдяки цікавим візерункам і чудово впишуться в інтер’єр дитячої кімнати. Їх без проблем можна буде взяти із собою на відпочинок, у дорогу або на вихідні за місто.

Існує два розміри та типи манежів: прямокутний і квадратний. Прямокутні представлені двома функціонально відмінними групами: з двома колесами та боковим лазом й без бокового лазу та коліс. Вони мають розміри спального місця 120×60 см, що відповідає стандартним розмірам дитячих ліжечок більшості виробників.

Усі манежі мають сумку для транспортування та ортопедичний матрац. Механізми складання і розкладання розроблено так, що їх можна легко зібрати без сторонньої допомоги, а в зібраному вигляді вони займають зовсім мало місця.

Для гри малюку може знадобиться більше простору, що є у квадратних манежах розмірами 90×90 см. Цього буде достатньо для найактивнішої дитини.

прямокутний без коліс сірий 10682

прямокутний з колесами сірий і рожевий 10683, сірий 10681 10670, коричневий 10679, синій 10684

квадратний коричневий 12667

Крісла-гойдалки

Майже кожна дитина має багато енергії, але не завжди у батьків є можливість допомогти їй у реалізації цієї енергії. Саме для таких непосидючих малюків, яким потрібно щось робити безупинно і призначається крісло-гойдалка.

У ній ви зможете розважити дитину активною грою поруч із собою та наглядати за нею. Кожен новий рух буде стимулювати маля рухатися ще активніше.

Про безпеку потурбуються ремені безпеки та м’які матеріали, що захистять від травм.

песик Макс 777346, Кирило 531276

слоник Розі 655521

конячка Ноа 777353

жираф Шарлотта 655538

ослик Алекс 321273

кролик Бібу 321266

Baby on board

Дорога — місце підвищеної небезпеки, тому ми всіляко намагаємося захистити своє чадо під час подорожей автомобілем. Саме для відповідальних батьків компанія Nattou розробила знак, що відрізняє автомобіль з дитиною в салоні. Іграшка розміром 32×19 см на задньому склі авто приковує увагу інших водіїв у потоці, а те, що вона несе смислове навантаження та й виглядає дуже мило, значно підвищує шанси, що її помітять і зрозуміють інформацію.

Кріпиться модель до вікна двома присосками, виготовлена з м’якої та плюшевої тканини. Така мила деталь допоможе убезпечити вас і вашу родину від критичних ситуацій, пов’язаних з дорогою.

віслюк Алекс 321341

слоник Розі 655354

Поради від Nattou

  1. Прикріпіть ярлик зі своєю контактною інформацією на іграшку. Так вище шанс, що улюбленець вашої малечі знайде дорогу додому, якщо раптом загубиться.
  2. Виправши іграшку, покладіть її до власного ліжка на кілька ночей. Тоді, коли ви повернете її у ліжко дитини, вона буде пахнути, як ви, і тому ваша дитина буде почуватися безпечніше і комфортніше.
  3. Придбайте одночасно дві однакові іграшки, але одну сховайте. Тоді якщо раптом дитина загубить свого друга, ви зможете стати героєм і повернути його як справжній чарівник.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів