Playmags. Блискуча ідея для гри та навчання

Головна Огляди Playmags. Блискуча ідея для гри та навчання
21.09.2017

Магнітний конструктор Playmags (Великобританія), який став доступним в Україні, буде цікавий дітям і дорослим. Сотні тисяч покупців по всьому світу зробили свій вибір на його користь.

Новинка від Playmags — безпечна і проста у використанні. Достатньо великі елементи конструктора зроблено з високоякісної напівпрозорої і непрозорої пластмаси. По периметру кожної деталі встановлено магніти, за допомогою яких частини легко і надійно з’єднуються між собою, навіть коли їх перевертають чи переміщують. З Playmags дитина зможе побудувати різні фігури, автомобілі, абстракції, познайомитися з архітектурою. Особливість бренда — деталі конструктора можна використовувати як вітраж — безліч яскравих кольорів при потраплянні на них сонячного проміння, створюють неймовірну та казкову атмосферу для дитини.

В ігровій формі конструктор розвиває основні інтелектуальні здібності дитини: просторову уяву, творче та логічне мислення, оригінальність та винахідливість, сенсорику та креативність, пам’ять, увагу, дрібну моторику тощо. Завдяки нескінченній різноманітності кольорів, форм і структур ці іграшки подарують незабутні години веселощів.

Набори з різною кількістю елементів

Залежно від набору конструктори містять великі площини, різні трикутники, квадрати, віконця, прямокутники, вигнуті трикутники, трапеції, квадрати з отворами і без, прямокутники з квадратними отворами, елементи для будування колії чи огорожі.

Є набори зі вставними квадратами, на яких вказано англійські літери, цифри та основні математичні знаки.

Магнітний набір 24 ел. PM162

Магнітний набір 30 ел. PM154

Магнітний набір 32 ел. PM165

Магнітний набір 50 ел. PM152

Магнітний набір 60 ел. PM158

Магнітний набір 60 ел. PM169

Магнітний набір 28 ел. PM164

Магнітний набір 48 ел. PM161

Магнітний набір 20 ел. PM155

Магнітний набір 36 ел. PM168

Магнітний набір 50 ел. PM153

Магнітний набір 80 ел. PM170

Магнітний набір 100 эл. PM151

Магнітний набір 150 ел. PM156

Магнітні колісні бази

Об’єднавши колісні основи з різноманітними деталями з інших наборів, дитина зможе сконструювати трактори, вантажівки, автобуси тощо.

Дві машинки PM157

Платформи для будування

Відрізняються між собою виконанням: PM159 — повністю магнітна, у інших — магніти розташовані по периметру та всередині платформи, утворюючи направляючі квадрати відповідно до розміру деталей, які входять в комплект.

Платформа для будівництва PM172

Платформа для будівництва PM167

Платформа для будівництва PM159

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів