Фотощоденник з Canon EOS M6

Головна Огляди Фотощоденник з Canon EOS M6
10.10.2017

Системна камера Canon EOS M6 — це вибір фотографів, які цінують якісні знімки, але не бажають купувати громіздкий дзеркальний фотоапарат.

Бажання знімати чудові фото щодня змушує пильно ставитися до вибору камери. Прості пристрої не витримають навантаження, а носити весь час із собою дзеркальну камеру не витримає плече. Найкращий вибір — цифровий фотоапарат зі змінною оптикою. Одним з лідерів у цій категорії є японська Canon із широким модельним рядом пристроїв, що підійдуть для щоденної роботи. Наприклад, оновлена версія популярної моделі Canon EOS M6.

Ця системна камера поєднала у собі передові технології Canon: матрицю з великою роздільною здатністю, систему фокусування Dual Pixel CMOS AF, високу швидкість зйомки, 5-осьовий стабілізатор зображення та бездротові модулі для віддаленої роботи.

Аби знімки не були гіршими за ті, що може зробити дзеркальна камера, виробник обладнав свій пристрій CMOS-матрицею з роздільною здатністю 24,2 Мп, яка здатна на відмінний результат навіть при слабкому освітленні та високій контрастності. До речі, для роботи при слабкому освітленні у Canon EOS M6 є штатний спалах та ще додатково «гарячий черевик».

Швидке й точне фокусування камери забезпечує нова система — Dual Pixel CMOS AF. Вона використовує 49 точок фокусування і здатна відстежувати рухомі об’єкти в кадрі. Для обробки такої складної системи та високої швидкості роботи виробник встановив у камері процесор власної розробки — DIGIC7. З ним Canon EOS M6 може робити до 9 кадрів у секунду, тож фотографу залишається лише обрати найвдаліший знімок.

Зручна система управління камерою допоможе легко переключатися між режимами фото і запису відео, а сенсорний дисплей з регулюванням кута нахилу стане в нагоді для зйомки з різних положень. Наприклад, з цією камерою зручно робити як селфі, так і знімати з високої чи низької позиції. Щодо можливості робити відео, то максимальна роздільна здатність запису цієї камери — Full HD (1920×1080 пікселів) зі швидкістю 60 кадрів у секунду. Завдяки системі цифрової 5-осьової стабілізації з компенсацією тряски камери, під час запису різкі рухи та тремтіння нівелюється. Для віддаленого управління, передачі файлів та швидкої синхронізації з мобільними пристроями, EOS M6 оснащена бездротовими модулями: Wi-Fi, Bluetooth і NFC.

Виробник системних камер Canon EOS передбачив для своїх пристроїв широкий вибір аксесуарів, серед яких 8 об’єктивів, що єднаються безпосередньо до камери та ще понад 80, що можна використовувати із перехідником. Додатково можна встановити також електронний видошукач, на якому буде відображатися повна інформація про режим зйомки та стан камери.

Компактні розміри камери дозволяють щодня брати її із собою та у будь-який момент робити знімки. Вага M6 з акумулятором та картою пам’яті не перевищує 400 г.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Canon EOS M6 (1724C043)
  • Розміри 11,2×6,8×4,45 см (без об’єктива)
  • Вага 390 г з акумулятором і картою пам’яті
  • Сенсор CMOS, APS-C, 24,2 Мп
  • Максимальна роздільна здатність зображення 6000×4000 пікселів
  • Роздільна здатність відео 1920×1080, 60p
  • Байонет Canon EF-M
  • Формат зображення RAW, JPEG
  • Формат відео MP4
  • Дисплей TFT, 3"
  • Стабілізатор 5-осьовий цифровий
  • Карти пам’яті SD, SDHC, SDXC
  • Інтерфейси microUSB, micro HDMI, 3,5 мм для мікрофона
  • Бездротовий зв’язок Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC
  • Живлення Li-Ion 1040 мА*год

Товари з публікації
код товару: 1724C043
немає в наявності
 
Тип фотокамери:компактна; Тип матриці:CMOS; Кількість мегапікселів:25.8; Чутливість (ISO):100 - 25600; Діагональ дисплея:3 "; Роздільна здатність дисплея:1040 тис. пікс; Максимальна роздільна здатність відео:1920x1080; Серійна зйомка:9 кадр/с; Комунікації:Wi-Fi, Bluetooth, NFC; Тип живлення:акумулятор; Колір:сріблястий з чорним;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів