Поза межами уяви. Panasonic LUMIX GH5

Головна Огляди Поза межами уяви. Panasonic LUMIX GH5
11.10.2017

Можливості бездзеркальних камер обмежуються лише горизонтом! Тим, хто цьому не вірить, варто власноруч спробувати нову модель Panasonic — LUMIX GH5, першу гібридну бездзеркальну камеру з підтримкою відеозйомки у форматі 4К 60р/50р 4:2:2 10 бітів.

Головне, що отримує фотограф разом з новенькою Panasonic LUMIX GH5, це надзвичайну свободу. Ця камера дозволяє зручно працювати та робити якісні знімки у полярно різних умовах: від репортажних зйомок без використання штатива при низькому освітленні та під дощем до студійних родинних світлин з тендітними немовлятами, яких не потурбує навіть звук затвора, адже у камери є беззвучний режим.

«Відмінний інструмент, коли потрібно швидко пересуватися з однієї локації на іншу», — так характеризують нову камеру професіонали, що вже встигли її протестувати. Компактна і легка LUMIX GH5 здатна робити знімки високої роздільної здатності з безпрецедентною якістю зображення, що перевершує очікування щодо передачі кольору, та з мінімальним рівнем шуму навіть при зйомці на ISO до 25 600.

Надможливості камери забезпечено злагодженою роботою багатьох елементів. Власне LUMIX GH5 обладнано новим MOS-сенсором Digital Live з роздільною здатністю 20,3 Мп без фільтра низьких частот та передовим процесором Venus Engine нового покоління. Контроль за рухами у цій камері доведено майже до рівня «неможлива досконалість» завдяки поєднанню переваг нового гіроскопа, двовісної системи оптичної стабілізації зображення в об’єктиві та п’ятивісній системі стабілізації в камері. Така комбінація, що доповнена швидкісним фокусуванням (приблизно 0,05 с) та надзвичайною швидкістю серійної зйомки (12 к/с (AFS)/9 к/с (AFC)) робить Panasonic LUMIX GH5 ідеальним інструментом фіксації швидкоплинних моментів життя. Для додаткової зручності та інтуїтивності управління виробник обладнав камеру джойстиком.

Модель LUMIX GH5 підтримує відеозйомку в 4K 60p/50p без обмеження за часом. Вона дозволяє знімати відео у форматі 4:2:2 10 бітів 4K 30p/25p на карту пам’яті SD. Якість матеріалу така висока, що на відео видно найдрібніші деталі як на нормальній швидкості перегляду, так і на сповільненій.

Аби не втратити унікальний кадр, можна застосувати новий режим 6K ФОТО*6, в якому зйомка ведеться зі швидкістю 30 к/с, а фотограф згодом має лише обрати найбільш вдалий кадр та зберегти його у роздільній якості 18 Мп. Крім іншого, виробник поліпшив режим 4K ФОТО, що відтепер дозволяє робити знімки зі швидкістю 60 к/с у 8 Мп.

Фотоапарат обладнано двома слотами для карт пам’яті SD. У LUMIX GH5 представлено також такі модулі, як Bluetooth (4.2) та Wi-Fi, що дозволяють реалізувати нові можливості зйомки та публікації фотографій і відеороликів. Крім того, у камері встановлено повнорозмірний роз’єм HDMI Type A.

Корпус GH5 виконано з магнієвого сплаву. Камера захищена не лише від вологи і пилу, але ще й від холоду до –10 °C. Це дає гарантію фотографу, що зйомка не припиниться через погодні умови, тож професіонал зможе сконцентруватися на красі моменту.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Panasonic LUMIX GH5 (DC-GH5EE-K)
  • Матриця СMOS17,3×13 мм, ефективних пікселів - 20,3 Мп, всього - 21,77 Мп
  • Живлення літій-іонний акумулятор DMW-BLF19
  • Цифровий зум 2x, 4x
  • Запис відео 4K (4096×2160)
  • Вага 645 г (без батареї та карт пам’яті)
  • ISO-спектр 200-25 600
  • Інтерфейси HDMI, USB-C, USB3.1, 3,5 мм, навушники, мікрофон

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів