Огляд мобільного телефону 2E TWOE E180

Головна Огляди Огляд мобільного телефону 2E TWOE E180
12.10.2017

В епоху смартфонів і високотехнологічних гаджетів, з простими і важливими завданнями впорається навіть найпростіший «кнопковий» телефон. За рахунок легкого управління і практичних матеріалів, 2E TWOE E180 підійде користувачам різного віку - дітям, дорослим і людям похилого віку.

Відеоогляд

Зовнішній вигляд

Телефон невеликий і виконаний з практичних матеріалів - матовий пластик в процесі експлуатації показує себе з хорошого боку. Пристрій відмінно лежить в руці, а прогумовані кнопки легко знаходяться не дивлячись на пристрій.

 

З особливостей варто відзначити вушко для ремінця, вбудований ліхтарик і рознім для навушників. 

 

Розніми, в тому числі порт microUSB для підзарядки знаходяться на нижній панелі, а під кришкою встановлено акумулятор і слоти для Mini-SIM-карт і карти пам'яті MicroSD. 

 

Дисплея розміром в 1,77"досить для відображення необхідної інформації, а при необхідності можна змінити яскравість підсвічування.

Клавіатура отримала українську розкладку і ряд клавіш для управління музикою. Вага 2E TWOE E180 всього 40 г.

Можливості

Ця модель працює в мережах 2G і підтримує роботу двох SIM-карт, а для доступу в інтернет є WAP і GPRS. Для зберігання даних підтримується установка карти пам'яті об'ємом до 16 ГБ. Вбудована камера з VGA-дозволом робить фото і записує відео.

 

Bluetooth 2.1 стане в нагоді для передачі файлів. Акумулятор забезпечить до чотирьох днів автономної роботи.

Пропрієтарна ОС проста в управлінні, а розібратися в ній можна за кілька хвилин.

Класичний набір функцій - FM-радіо, MP3-плеєр, диктофон і набір ігор розширено кнопкою SOS і GSM-трекером. Режим SOS відправляє раніше створене шаблонне повідомлення на три номери або робить автодозвон. GSM-трекер в свою чергу відправляє дані про місцезнаходження найближчої стільникової вишки.

Для налаштування цієї функції необхідно створити пароль і вказати номер телефону, на який і будуть відправлені дані. Така функція буде корисна тим, хто хвилюється за своїх рідних і близьких.

Враження

2E TWOE E180 - доступний кнопковий телефон з відмінним набором функцій та практичним зовнішнім виглядом.

 

Специфікації:

  • Модель 2E TWOE E180
  • Стандарт 2G
  • Розміри 11,3 x 4,5 x 1,35 см
  • Вага 40 г
  • Дисплей 1,77", 128 х 160 пікселів
  • Пам'ять 32 МБ + microSD до 16 ГБ
  • Живлення 500 мАг
  • Камера 0,3 Мп
  • Комунікації Bluetooth 2.1
  • Розніми microUSB, вихід на 3,5 мм

Товари з публікації
код товару: 708744071033
немає в наявності
 
Тип пристрою телефон; К-сть SIM-карт: 2 SIM; Діагональ екрану 1.77 "; Роздільна здатність екрану: 128x160; Тип матриці: TN; Вбудована пам'ять: 32 МБ; Камера: 0.3 Мп; Комунікації: GPRS, Bluetooth 2.1, wAP, SMS, MMS; Додатково: Ліхтарик, Кнопка SOS, GSM трекер, eBook, Вібродзвінок, Швидкий набір, Конфіденційність, Телефонна книга на 300 номерів, Два номери на один контакт, Установка персональної мелодії для контакту; Колір: сірий; Вага: 59 г;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів