Надійний захист UAG

Головна Огляди Надійний захист UAG
17.10.2017

UAG постійно розширює модельний ряд та пропонує чохли для популярних моделей смартфонів. Водночас стримані та вишукані, вони традиційно відповідають військовим стандартам стійкості та захисту.

Колись захисні чохли та кейси сприймалися важкими, кремезними, незграбними. Urban Armor Gear зруйнував стереотипи, запропонувавши користувачам стильні серії: повітряну Plasma, лаконічну Metropolis, вишукану Monarch. Наразі UAG не стоїть на місці та представляє свіжі моделі чохлів спеціально для Samsung Galaxy S8 і Huawei P10. Їх вирізняє поєднання надійності з вишуканістю. Окрім цього компанія випустила зовсім нову лінійку чохлів — Outback.

Серія Plasma

Конструкції чохлів цієї серії легкі, а їхній зовнішній вигляд досить лаконічний. Більшість моделей чохлів серії Plasma виконано у двох варіаціях: напівпрозорій білій Ice та сірій Ash. Але для Samsung Galaxy S8 кольорова гама розширена до чотирьох кольорів: напівпрозорий білий Ice, сірий Ash, яскравий синій Cobalt, кислотний жовто-салатовий Citron.

Зроблені чохли UAG Plasma з легкого композитного матеріалу, а їхні протиударні каркаси в купі з гумовими бамперами захищають смартфони від пошкоджень у разі падінь чи ударів. Стільникова конструкція дозволяє чохлу поглинати силу удару, аби захистити смартфон, і в той же час полегшує вагу. Гумовий бампер захищає ще й кнопки блокування та регулювання гучності, не заважаючи їхній роботі.

Чохли серії Plasma відповідають військовим стандартам стійкості до падінь MIL STD810G 516.6.

Серія Metropolis

Від інших цю серію вирізняє наявність обкладинки, що забезпечує захист на 3600. Metropolis — це стильний, лаконічний чохол від UAG для любителів формату «книжка».

Поверхня виробу виконана з приємного на дотик матеріалу, що поєднує текстиль та гуму, та має характерну фактуру «жаб’ячої шкіри». Всередині до дисплею торкається м’яка мікрофібра, що захищає від подряпин, а з іншого боку — стільникова гумова обкладинка, яка повністю повторює форму та всі отвори смартфону. Для зручності на «дверцятах» чохла розташована кишеня для кредитної картки. Серія чохлів Metropolis представлена у двох кольорах: чорному та червоному.

Чохли відповідають військовим стандартам стійкості до падінь MIL STD810G 516.6.

Серія Monarch

Чохли цієї серії преміальні та вишукані настільки, наскільки можливо надати вишуканості виробу, що відповідає військовим стандартам стійкості. Корпус чохла виготовлено з використанням міцного полікарбонату та металевих елементів, а як декор та додатковий захист — фактурні шкіряні вставки.

Серія Monarch вирізняється ще й підвищеним рівнем захисту. Під час тестування саме ця модель витримала подвійний рівень перевірки на ударостійкість, а саме 52 падіння з висоти 1,2 м. Чохол захищає кожен кут смартфона та оберігає дисплей від подряпин завдяки рамці в декілька міліметрів над рівнем екрану. UAG дає 10-річну гарантію на усі вироби серії Monarch, адже кожен відповідає подвійним стандартам 2X Military (MIL STD810G 516.6).

Серія Outback

Нова лінійка захисних чохлів UAG серії Outback візуально досить легка, вирізняється формою. Чохол практично не додає ваги смартфону, оскільки його композитна конструкція легка, наче пух. Ззовні у виробах мінімум елементів, один матеріал та колір, а самобутності їм надає поєднання різних текстур матеріалу.

Чохол повністю «поглинає» смартфон у собі та захищає таким чином екран та камеру від подряпин, а сам апарат — під час падінь. На бічних гранях повторюються фізичні кнопки управління, тож клавіші убезпечені від подряпин та злущування фарби.

Незважаючи на більш просту конструкцію, серія Outback також відповідає військовим стандартам випробувань на падіння MIL STD810G 516.6.

На даний момент чохли UAG серії Outback представлені тільки для Samsung A5 2017, але вже найближчим часом заплановано розширення лінійки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів