Огляд камери спостереження TP-Link NC450

Головна Огляди Огляд камери спостереження TP-Link NC450
18.10.2017

Для безпеки будинку або офісу однієї сигналізації буде недостатньо. Щоб повністю контролювати ситуацію, можна спробувати встановити камеру спостереження. Кращим рішенням від TP-Link стала поворотна хмарна камера з підтримкою нічного бачення. Ми вирішили розібратися на що вона здатна.

Комплектація

Разом з камерою поставляється все що необхідно для початку роботи та монтажу пристрою. Це керівництво користувача, гарантійний талон, адаптер живлення з подовжувачем, підставка, знімна антена, патч-корд, перехідник для живлення за технологією PoE і комплект кріплень.

Зовнішній вигляд

За рахунок поворотної конструкції форма у камери відповідна - вона в міру футуристична і непогано буде виглядати у світлому інтер'єрі.

З роз'ємів - RJ-45, гніздо для живлення, а також слот для карти пам'яті MicroSD.

На дні камери знаходиться системна інформація, прогумована вставка і кріплення для штатива.

Також варто відзначити наявність динаміків, які заховані під декоративну перфорацію. Додаткова підставка стане в нагоді для кріплення у різноманітних положеннях.

Функціональність і веб-інтерфейс

Механізм камери забезпечує кут повороту на 300° і кут нахилу на 110°. Поле огляду об'єктива становить 75°, а діафрагма f/2.0. Матриця дозволяє знімати відео у форматі HD зі швидкістю до 30 кадрів в секунду.

Режим нічного відео дозволяє ідентифікувати об'єкти в темряві на відстані до 8 метрів. Якість зображення можна охарактеризувати як гарну. Як приклад можна використати відео з Youtube.

TP-Link NC450 можна використовувати в різних положеннях, але найкращим варіантом буде стіна або стеля. Для підключення можна використовувати адаптер живлення або спростити установку за допомогою адаптера PoE. Для локального підключення є мережевий роз'єм RJ45, а для бездротового зв'язку передбачено Wi-Fi стандарту b/g/n, зі швидкістю до 300 Мбіт/с.

Аудіозв'язок з камерою двосторонній - в ній вбудовано і мікрофон і динамік. Можна наприклад поговорити з рідними або налякати зловмисників. При виявленні звуку і рухів система включає миттєве оповіщення на електронну пошту і мобільний пристрій з встановленим додатком tpCamera.

 

Для збереження зображень і відео є слот для карт пам'яті MicroSD, обсягом до 32 ГБ. Мобільний додаток досить зручний і функціональний.

 

Також працювати з камерою можна в хмарі TP-Link Cloud і додатку для ОС Windows - TP-Link Camera Control, в якому може працювати одночасно з 36 камерами.

Висновки

TP-Link NC450 підійде як для офісу, так і для дому. Вона здатна охоплювати велику частину території за рахунок огляду майже в 360°, а зручний мобільний додаток дозволить стежити за тим що відбувається, з будь-якого куточка планети де є інтернет.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель TP-Link NC450
  • Розміри 14,4 x 10,9 x 10,6 см
  • Сенсор камери 1/4-дюймовий, CMOS, кут огляду 360°
  • Відео 720p, до 30 fps
  • Швидкість передачі даних до 300 Мбіт/с
  • Додатково датчики звуку та рухів, підсилювач мережі, WPS
  • Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виробника.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виробника.

Товари з публікації
код товару: NC450
немає в наявності
 
Тип: ip-камера (цифрова); Тип корпусу: спрямована (міні-камера); Виконання: поворотна; Живлення: 12 В/12 Вт;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів