HP LaserJet Enterprise: принтери, що здатні себе захистити

Головна Огляди HP LaserJet Enterprise: принтери, що здатні себе захистити
18.10.2017

Зараз інформація у сотні разів дорожча за носії, на яких вона зберігається, а підключені до інтернету пристрої можуть бути зламані чи стати частиною ботнету. Оновлена лінійка принтерів HP LaserJet Enterprise пропонує не лише якісний друк, але й комплексний захист від кіберзагроз.

До техніки корпоративного класу висувають набагато більше вимог, ніж до тієї, що орієнтована на інші сегменти. Зокрема до пристроїв, що друкують, окрім традиційних критеріїв, як-от швидкість та якість друку, економічність, зручність у використанні, додається низка інших параметрів. Наприклад, зміна конфігурації згідно з потребами клієнта, високий рівень захисту. Усе наведене притаманне новим принтерам серії LaserJet Enterprise від HP.

Enterprise M609x K0Q22A

Enterprise M609dn K0Q21A

Безпека — запорука бізнесу

Головна особливість новинок — комплекс інструментів для убезпечення пристрою та даних. Так, завдяки технології HP Sure Start, принтер регулярно перевіряє внутрішнє програмне забезпечення, захищене цифровим підписом, на предмет втручання або змін. За необхідності прошивка відновлюється. Загалом принтери отримали цілий арсенал зі 100 функцій для захисту інформації у корпоративній мережі та на самому пристрої. Як додаткові опції доступні жорсткий диск із 256-бітним шифруванням, модуль ТРМ та 1 Гбайт додаткової пам’яті для збереження безпосередньо на принтері даних, паролів, сертифікатів тощо. Безплатний інструментарій HP Web Jetadmin забезпечує централізоване віддалене управління та моніторинг стану.

Enterprise M608x K0Q19A

Enterprise M608dn K0Q18A

Enterprise M608n K0Q17A

Оснащення та особливості моделей

Поповнилася лінійка HP LaserJet Enterprise трьома моделями: M607, M608 та M609. У пристроїв однаковий набір портів та інтерфейсів: мережевий порт 1 Гбіт/с, порт та хост USB2.0, а також слот для замка безпеки.

Перший з принтерів є базовою моделлю, головне завдання якої — друк значних обсягів документів. Швидкість роботи становить 52 стор./хв. Принтер обладнано дисплеєм з діагоналлю 6,9 см та цифровим блоком клавіш для введення PIN-кодів. Додаткові функції, такі як друк за допомогою бездротового з’єднання, жорсткий диск із шифруванням або двосторонній друк (модель M607dn) замовляють окремо.

Enterprise M607n K0Q14A

Enterprise M607dn K0Q15A

Принтер HP LaserJet Enterprise M608 доступний у трьох модифікаціях. Перші дві з індексами n та dn загалом схожі на попередню модель, однак друкують зі швидкістю 61 стор./хв. А от модель M608х оснащена багатше: має сенсорний екран 10,9 см, бездротові можливості та додатковий лоток на 550 аркушів.

Флагманська модель HP LaserJet Enterprise M609 друкує до 71 стор./хв і представлена двома варіантами. Конфігурацією M609dn передбачено двосторонній друк та екран з діагоналлю 6,9 см із цифровим блоком клавіш. Модель M609х обладнана сенсорним екраном, лотком на 550 аркушів та бездротовими модулями, включно з Wi-Fi Direct та інтерфейсом Bluetooth з наднизьким споживанням енергії.

Модель M609х обладнана сенсорним екраном, лотком на 550 аркушів та бездротовими модулями, включно з Wi-Fi Direct та інтерфейсом Bluetooth з наднизьким споживанням енергії.

Аксесуари та витратні матеріали

Нові принтери використовують оригінальні витратні матеріали НР із системою HP JetIntelligence з тонером, що легко плавиться. На вибір користувачів доступні картриджі з ресурсом 11 000 (HP 37A), 25 000 (HP 37X) або 41 000 (HP 37Y) сторінок А4.

Пристрої отримали низку додаткових аксесуарів, що дозволяють легко підлаштовувати функціональні можливості згідно з потребами корпоративних користувачів. Усі моделі можуть додатково комплектуватися підставкою, змінними лотками для паперу на 550 або 2100 аркушів, лотком для конвертів та стеллером (сортувальником) на п’ять тек.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів