Гаманці Tucano — smart-рішення для зберігання всіх цінних речей

Головна Огляди Гаманці Tucano — smart-рішення для зберігання всіх цінних речей
25.10.2017

Серії гаманців Tucano Sicuro та Sicuro Premium: компактні, приємні на дотик, зроблені у трендових кольорах, надійні та легко вміщують увесь необхідний арсенал речей мандрівника.

Гаманець Tucano Sicuro

Дорожній гаманець Tucano Sicuro з італійським стильним дизайном підходить і для повсякденного використання. Він виконаний із міцного матеріалу — неопрену, який має відмінні зносостійкі властивості. Завдяки лаконічності й компактності легко розміститься не тільки у похідному рюкзаку, а й у невеликій жіночій сумці.

Внутрішній простір гаманця чудово організований: три великі відділення можуть вмістити безліч цінних речей. Так, середній відділ ідеальний для смартфону діагоналлю до 5,5", оскільки з обох боків має м’які текстильні перегородки, які захищатимуть пристрій від подряпин та пошкоджень. У два інші відділи можна покласти гроші, документи, квитки та кредитні картки.

Wallet

Тримісні слоти для кредитних карт розташовано у двох бічних відділеннях. Один з них має RFID/NFC — захист безконтактних кредитних карт від різноманітних махінацій. Гаманець запропоновано у чотирьох кольорах на вибір: чорному, коричневому, фуксія та олово. Закривається на металеву блискавку, для зручності є ручка-петля.

Pochette

Гаманець Tucano Sicuro Premium

Цей гаманець — справжній витвір мистецтва:

  • вишукана натуральна шкіра
  • кольорова гама на 8 відтінків: коричневий, темно-синій, синій, зелений, сірий, помаранчевий, червоний, жовтий
  • система захисту RFID/NFC безконтактних кредитних карт від зловмисників
  • зручний та ємний простір

Як і молодший собрат, «преміум» також має три великі відділення, які вміщують значно більше, ніж здається. Два бічні відділи служать для збереження банкнот, документів, квитків та кредитних карт, для яких є окремі тримісні слоти; середній — призначений для смартфону і може вмістити гаджет з діагоналлю 5,5", включно з iPhone 7 Plus. Гаманець оснащено шкіряною ручкою-петлею для переноски. Також він гармонійно поєднується з діловим стилем одягу.

Pochette

Wallet

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів