BIS Bosch — розумні будівлі

Головна Огляди BIS Bosch — розумні будівлі
01.11.2017

Ключова задача BIS (Building Integration System) — ефективне керування системами безпеки та охорони будівель будь-якої складності, об’єднане в єдину модульну платформу.

Ця система надає можливість миттєво реагувати на всі нестандартні ситуації. У разі виникнення такої, як несанкціонований доступ або пожежа, кожна секунда має значення. Завдяки модулю, який відповідає за моніторинг систем автоматизації, оператор точно керує системою, тому що вся необхідна інформація доступна йому в реальному часі. Розробляючи платформу BIS, компанія Bosch мала на меті оптимізувати роботу всіх систем в цілому та зробити її якісною й надійною. Оскільки кожен замовник має свої унікальні вимоги до керування будівлею, система BIS є модульною, що забезпечує гнучкість, універсальність та дає змогу заощаджувати кошти. Платформа готова до будь-яких модифікацій, адже те, що вам потрібно сьогодні, може бути недостатнім уже в найближчій перспективі. Модулі є об’єднаними на одній платформі та можуть поєднуватися в будь-яких комбінаціях.

  • Automation Engine. Управління охоронними системами, системами пожежної сигналізації та сповіщення, а також будь-якими OPC-сумісними пристроями інших виробників, наприклад, системами автоматизації будівлі.
  • Video Engine. Відеоспостереження з використанням систем компанії Bosch або інших виробників.
  • Access Engine. Управління доступом з використанням спеціалізованого обладнання Bosch.
  • Security Engine. Поєднання спеціальних охоронних систем компанії Bosch зі зручними функціями управління доступом.

У класичних видах використання система може бути задіяна у таких сценаріях:

  • моніторинг та керування пожежними системами;
  • охоронні системи;
  • системи відеоспостереження;
  • системи керування доступом;
  • голосове та евакуаційне сповіщення;
  • HVAC, освітлення, затемнення, ІТ-моніторинг;
  • спостереження за огорожами та стінами.

Архітектура BIS є багаторівневою та побудована для взаємодії різних компонентів як одне ціле за допомогою протоколу OPC. Система в своєму арсеналі має також API для інтеграції з іншими системами, потреба в інтеграції котрих може виникнути згодом.

Разом з BIS вам не потрібно використовувати окремі системи для моніторингу і керування будівлями, починаючи з систем охорони і пожежної сигналізації та закінчуючи системами керування доступом, відеонаглядом та автоматизацією. Отже, Building Integration System є влучним вибором як для роботи інфраструктури окремих систем підприємства, так і для реалізації комплексного підходу в автоматизації роботи систем безпеки та охорони. Ви можете дізнатися у нас набагато більше про цю систему та весь перелік продукції Bosch Security Systems уже сьогодні, адже демонстраційний стенд з BIS розгорнуто на базі Навчального центру ERC. Ми допоможемо розібратися з можливостями сучасних інтелектуальних систем Bosch.

За більш детальною інформацією та щодо питань демонстрації, будь ласка, звертайтеся на адресу: cctv@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів