Digital Signage від Samsung

Головна Огляди Digital Signage від Samsung
15.11.2017

Ринок роздрібної торгівлі розвивається дуже швидко, і в конкурентній боротьбі за покупця і збільшення обсягу продажів оператори ринку використовують безліч способів залучення клієнтів, просування товарів і послуг. Одним з таких інструментів є системи Digital Signage від Samsung.

Samsung в категорії Digital Signage — це повний комплекс для побудови такої системи: професійні дисплеї і програмне забезпечення. Широкий і гнучкий модельний ряд професійних дисплеїв Samsung знайде рішення під будь-які завдання. ПЗ Samsung MagicInfo дає можливість управляти контентом для мережі дисплеїв і має кілька версій: Lite, S і I.

Робота з MagicInfo S

Спершу варто встановити необхідні компоненти, потім користувач задає параметри сервера і запускає програму за допомогою web-браузера. Після ідентифікації користувача через логін і пароль відкривається серверний застосунок.

У меню «Контент» і «Список відтворення» знаходяться відео, зображення та інші матеріали, які використовуються для трансляції в мережі дисплеїв. З матеріалів можна створювати попередні плей-листи.

У меню «Розклад» формуються графіки відтворення контенту, також можна підготувати розклад повідомлень, які будуть транслюватися на обраних пристроях або групах пристроїв поверх основного контенту. Багатий набір інструментів гнучко підходить до побудови трансляції: налаштування повтору контенту, розподіл екрана на кілька елементів, копіювання та редагування розкладів тощо.

У меню «Пристрої» активуються і налаштовуються всі дисплеї, що знаходяться в мережі. Кожен дисплей має свою IP-адресу, завдяки якій можна бачити статус пристрою, контент, який транслюється на дисплеї, виконувати налаштування дисплея. Якщо виникли будь-які технічні проблеми з дисплеями, адміністратор отримує e-mail із зазначеною IP-адресою пристрою.

У меню «Статистика» можна відстежувати інформацію про використання пристроїв, показаний контент, статистику перебоїв у роботі пристроїв, якщо такі були. Доступ до системи може бути розмежований правами користувачів, такі налаштування здійснюються в меню «Користувач».

MagicInfo Author призначено для створення шаблонів відтворення. Це ПЗ дозволяє розмістити кілька елементів одночасно на одній площині екрана: фото, відео, елементи офісних додатків, відображення екрана додаткового джерела трансляції, web-сторінки, віджети тощо.

MagicInfo S разом з MagicInfo Author відкривають широкі можливості щодо створення і управління контентом у мережі Digital Signage. Система легка в розгортанні та управлінні, що робить її універсальною й ефективною для трансляції рекламного контенту.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів