ThinkPad — 25 років у космосі й на Землі

Головна Огляди ThinkPad — 25 років у космосі й на Землі
16.11.2017

Як потрапити на орбіту й підкорити космічний простір? Пройти найжорсткіший відбір, тисячі найретельніших тестів на міцність і довговічність, а найголовніше — довести якість та продуктивність на багаторічній основі. Тобто бути легендарною серією ноутбуків ThinkPad.

ThinkPad — чверть століття на передньому краї інновацій, невпинно оновлюється і прагне до вдосконалення при незмінних цінностях бренда. Надійні Lenovo ThinkPad сертифіковані тестами військового стандарту США Mil-SPEC 810G: їм не страшні високий і низький тиск, вологість, вібрації, високі та низькі температури, «температурний шок» і пил.

ThinkPad X1 Carbon — найлегший та найпродуктивніший

Захищений ультрамобільний ThinkPad X1 Carbon є яскравим представником флагманської серії ThinkPad X1 і рекомендує найбільш ефективне та зручне використання ноутбука для роботи, враховуючи трансформацію сучасного робочого місця. Із вагою трохи більше кілограма, це не лише найлегший ноутбук у своєму класі, він ще й найменший: 14-дюймовий дисплей умістився в традиційний 13-дюймовий корпус. А використання IPS-матриці в дисплеї дозволить комфортно працювати і при яскравому світлі, й у великій команді, оскільки кути огляду сягають 178°. Особливість цієї серії — повнорозмірна, захищена від проливання рідин клавіатура ThinkPad зі знаменитою «червоною кнопкою» — джойстиком TrackPoint. X1 Carbon оснащено поліпшеним Microsoft Precision Touchpad із повноцінними кнопками.

Політ із Нью-Йорка до Токіо або з Дубая до Сіднея — не проблема для справжнього «мобільного воїна», оскільки час автономної роботи пристрою — до 15,5 годин. У ноутбуку передбачено порти Thunderbolt 3, що у вісім разів швидше передають інформацію, аніж USB 3.0. З їхньою допомогою також можна підключитися до 4К-екранів. Бізнес-користувачі оцінять розширені докові рішення та втричі більшу швидкість підключення у мережі LTE. Є кілька портів USB 3.0 Type А, які забезпечують ще швидшу передачу даних ніж USB 2.0, та HDMI-рознім, що допоможе швидко підключитися до проекторів і моніторів, презентуючи свої ідеї.

Минулого року 698 млн людей стали жертвами кіберзлочинів; було виявлено 431 млн модифікацій шкідливого програмного забезпечення. Тому питання захисту пристроїв постає гостро, як ніколи. Окрім міцного корпусу, X1 Carbon захищено інфрачервоною камерою, підтримкою функції розпізнавання обличчя для входу в Windows Hello, сканером відбитків пальців Match-on-Chip та автентифікацією для PayPal, авторизованою FIDO. Такий захист допомагає користувачам авторизувати такі послуги, як PayPal, використовуючи відбиток пальця замість пароля.

Ноутбук ThinkPad T470s — ідеальний баланс портативності та продуктивності

Ноутбук ThinkPad T470s створений підвищувати продуктивність під час виконання будь-яких бізнес-завдань. Він вирізняється тривалістю автономної роботи, а також великим обсягом сховища даних та оперативної пам’яті. Пристрій також чудово підходить для розваг завдяки 14-дюймовому дисплею стандарту Full HD (1920x1080), стерео­фонічним динамікам та веб-камері з високою роздільною здатністю HD. А на додаток — найвищий рівень надійності та витривалості, який очікують від продуктів ThinkPad.

Завдяки процесорам Intel Core сьомого покоління можна з легкістю перемикатися між улюбленими додатками. Із вагою трохи більше кілограма та завтовшки 19 мм, цей ноутбук забезпечує ідеальний баланс портативності та продуктивності. На відміну від звичайного механічного жорсткого диска, твердотільний накопичувач (SSD) не має рухомих частин та забезпечує вищу продуктивність, включно із швидшим утричі завантаженням системи, на 30 % відкриттям файлів та передачею файлів.

Завдяки сучасній функції розпізнавання обличчя Windows Hello та технології зчитування відбитків пальців, вам не доведеться запам’ятовувати пароль. Просто посміхніться інфрачервоній камері або торкніться зчитувача відбитків пальців для швидкого та безпечного входу в систему.

T470s забезпечує більшу гнучкість та понад 10 годин автономної роботи від однієї підзарядки. Ноутбук оснащений портами Thunderbolt 3, має докові рішення та можливості підключення у мережі LTE.

ThinkPad X270 — вражаючі автономність і потужність

Компактність, легкість і приголом­шлива працездатність — ось основні характеристики ноутбуків ThinkPad серії Х. Передові технічні розробки і надійність разом із витонченими габаритами забезпечують зручне використання комп’ютера за будь-яких обставин як для роботи, так і для розваг.

Легкий (лише від 1,3 кг) ноутбук X270 з екраном 12,5" належить до оновленої лінійки ультрапортативних ноутбуків ThinkPad серії X. Його завдання — полегшити роботу мобільного користувача, що не готовий жертвувати продуктивністю. Завдяки двом акумуляторам і технології Power Bridge, X270 забезпечує вражаючу автономність — до 21 години роботи від однієї підзарядки. При цьому потужний процесор до Intel Core i7-7600U сьомого покоління і до 16 ГБ оперативної пам’яті легко виконають робочі завдання. Модель доступна з різноманітними варіантами сховища даних (PCIe NVMe SSD 1 ТБ у максимальній комплектації).

ThinkPad постачається зі світовою гарантією, тому отримати експертну допомогу можна у 160 країнах світу, що забезпечить захист бізнесу від непередбачуваних загроз.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів