Танцюй, бігай та працюй з навушниками Philips

Головна Огляди Танцюй, бігай та працюй з навушниками Philips
21.11.2017

Асортимент навушників Philips вражає різноманіттям моделей, орієнтованих на будь-яких користувачів. З прискоренням темпу життя та модою на активність особливою популярністю користуються компактні та ергономічні навушники, які не обмежують рух та зручні на ходу.

Навушники-вкладиші Philips MyJam Beamers

SHE3550 і SHE3555 – найвдаліший варіант навушників-вкладишів для шумного міста, галасливих парків чи фітнес-центрів.

Це компактні і невагомі навушники-вкладиші створені для руху без обмежень. Овальна форма трубок з двома насадками різного розміру забезпечує комфортну посадку протягом годин прослуховування музики. Обидві моделі — навушники закритого типу — і це найвдаліший варіант для шумного міста, галасливих парків чи фітнес-центрів, оскільки вони чудово поглинають навколишні шуми. 8,6мм випромінювачі з посиленим басом транслюють глибокий та чистий звук. Міцний згин кабелю запобігає пошкодженню контактів при багаторазовому згинанні чим продовжує термін служби.

SHE3555 відрізняється вбудованим мікрофоном для свободи руху — прийняти виклик або перемикнути трек можна одним рухом, не дістаючи смартфон. Навушники у двох кольорах: білому та чорному, до комплекту входять насадки.

Накладні навушники Philips BASS+

Потужні накладні навушники для поціновувачів глибоких басів. Philips SHL3070 і SHL3075 отримали 32мм випромінювачі і оптимізовані на першокласне і гучне відтворення низьких частот. М’які, дихаючі амбушури та регульоване оголів’я забезпечують комфорт навіть при тривалому використанні. Амбушури закритого типу поглинають шум ззовні, створюючи ідеальні умови для того, щоб звуковий потік розкривався чисто та багатогранно. Корпус навушників витриманий у лаконічному та витонченому дизайні з плавними лініями та негроміздкими елементами. Обидві моделі завдяки компакт­ній плоскій конструкції корпусу навушники зручно зберігати та брати із собою у подорожі.

SHL3075 оснащені вбудованим мікрофоном та зручною базою для управління вхідними викликами та переходами між треками.

Бездротові навушники Philips BASS+

Бездротові навушники з випромінювачами, налаштованими на відтворення глибокого басу, — універсальний варіант, підійдуть для роботи і відпочинку, ігор і перегляду фільмів. Головна перевага цієї моделі — ємний вбудований акумулятор, завдяки якому можна прослуховувати музику до 12 годин у безперервному режимі. SHB3075 оснащені 32мм випромінювачами та додатковими отворами для низьких частот, що сприяє багатогранній та чистій трансляції звуку. Для програвання звуку навушники синхронізуються по Bluetooth з іншими пристроями. Кнопки для управління звуком та підключеннями знаходяться на правій чаші навушників та допомагають швидко перемикатися між треками, відповідати на дзвінки та регулювати гучність. Ергономічна конструкція навушників максимально адаптується під кожного користувача завдяки регульованим оголів’ю та чашам.

Philips SHB3075 [Black]

Philips SHB3075 [White]

Philips SHB3075 [Blue]

Philips SHB3075 [Red]

Колір можна обрати на свій смак з чорного, білого, синього та червоного.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів