All-in-one: домашня аудіосистема Sony MHC-V50D

Головна Огляди All-in-one: домашня аудіосистема Sony MHC-V50D
22.11.2017

Мультифункціональний розважальний центр перетворить будинок на Мекку не тільки для меломанів і фанів вечірок, а й спортивних уболівальників, обожнювачів кіно, любителів поспівати в караоке або влаштувати домашній концерт.

Sony розширює портфель Hi-Fi-акустики аудіосистемою MHC-V50D з ексклюзивною технологією Smart High Power, що гарантує високу якість звуку з великою потужністю незалежно від того, що ви слухаєте.

Особливість новинки в її універсальності: це мультифункціональний розважальний центр, який об’єднує караоке, кінотеатр, FM-тюнер, програвач DVD- і CD-дисків, акустичну систему для гітари, діджейський пульт і потужну колонку. Справжня знахідка для використання як у приміщенні, так і надворі.

Лаундж-зустрічі та гучні вечірки будь-де

Моноблокова конструкція, компакт­ний дизайн і вбудовані ручки роблять MHC-V50D ідеальним для барбекю, лаундж-зустрічей або гучних вечірок будь-де. Створити відповідну атмо­сферу допоможе функція підсилення басів і технологія покращення звуку DSEE.

Ця аудіосистема сподобається тим, хто любить технологічні новинки, але при цьому не готовий захаращувати будинок багатоканальною апаратурою. Набридла «локшина» з проводів? Завдяки технологіям NFC та Bluetooth можна позбавитися складних з’єднань та налаштувань назавжди. Просто торкніться смартфоном або планшетом мітки на системі, щоб установити NFC. Немає NFC? Жодних проблем. Підключайтеся через Bluetooth.

Керуйте своєю музичною колекцією, завантаживши програму Sony Music Center (попередня назва — SongPal) для смартфона або планшета, і отримаєте вільний доступ до всіх улюб­лених композицій. А LDAC — нова аудіотехнологія від Sony, що передає втричі більше даних, забезпечить найкраще звучання через бездротове з’єднання.

Караоке-змагання, концерти зі світловими та DJ-ефектами

Тепер немає потреби йти до кафе чи клубу, щоб позмагатися у співі з друзями — з MHC-V50D незабутні караоке-вечірки можна робити вдома. Треба лише під’єднати центр до телевізора та вставити DVD-диск для караоке, або ж підспівувати пісням із YouTubе, що транслюються через Bluetooth. Два входи для мікрофонів, оцінювання результатів і звукові ефекти — усе по-дорослому.

Ще яскравішою атмосферу клубної вечірки зробить підсвічування динаміків «Вогні вечірки», яке нагадує стробоскопи клубів. Світло проходить крізь об’єктив та розсіюється через широкий візерунок. Керувати світлом просто навіть у темряві завдяки сенсорній кнопці та панелі з підсвічуванням.

Коли набридне співати, можна перетворитися на діджея, ввімкнувши DJ-ефекти: Flanger створює враження потужного гулу; WAH спотворює звук; Isolator відокремлює певний частотний діапазон; PAN розподіляє звук по динаміках. Користування DJ-ефектами через програму Fiestable або функцію керування жестами.

Влаштовуйте власні міні-концерти завдяки спеціальному вхідному розніму для гітари. Просто підключіть її та натисніть клавішу «Гітара», щоб насолоджуватися потужним звуком. Грайте соло або підключіть мікрофони і співайте дуетом під живий акомпанемент.

Телевізор, домашній кінотеатр, стадіон, FM-тюнер, CD-програвач

Під’єднати новинку до телевізора та інших пристроїв можна одним-єдиним дротом через вихід HDMI. Згадайте про улюблені DVD-диски та переглядайте їх на вбудованому програвачі. Для зручності у MHC-V50D передбачено еквалайзер відео за жанрами: фільм, гра, драма, новини. Перетворіть вітальню на домашній кінотеатр і отримуйте незабутні враження.

Для затятих вболівальників наявний режим «Футбол», який повністю відтворює атмосферу стадіону, навіть є можливість прибрати голос диктора, залишивши лише шум трибун.

Бажаєте послухати радіо? Просто знайдіть улюблену станцію за допомогою кільцевого регулятора FM-радіоприймача.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony MHC-V50D — аудіосистема для підлоги
  • Кількість каналів 2.1, вбудований сабвуфер; Потужність 660 Вт (107,5 дБ)
  • Вага 14 кг; Розміри 29,3×79,8×30 см
  • Інтерфейси RCA під мікрофон (2 шт.), HDMI, Bluetooth, NFC, керування зі смартфона, караоке-дует, запис на USB-накопичувач, годинник, будильник, таймер, USB-порт (2 шт.), CD і DVD-програвач, режим «Футбол», Party Chain
  • Додатково FM-антена, пульт дистанційного керування

Товари з публікації
код товару: MHCV50D.RU1
немає в наявності
 
Тип: Аудіосистема; Формати дисків: DVD, CD; Потужність: 650 Вт; Частотний діапазон: 20 Гц; Габарити (ВхШхГ): 798 x 293 x 300;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів