Огляд електроскутера Ninebot by Segway KickScooter ES1

Головна Огляди Огляд електроскутера Ninebot by Segway KickScooter ES1
08.12.2017

Якщо гіроборди і моноколеса підходять для розваг, гіроскутери можна використовувати для роботи, то для швидкого пересування на тривалі відстані найкраще підійдуть електросамокати та електровелосипеди. У Segway вирішили розширити лінійку електротранспорту і представили два самоката. Молодшу модель ми зараз і протестуємо.

Зовнішній вигляд

Конструктив KickScooter ES1 класичний. Ця модель пофарбована в чорний колір і доповнена вставками сірого кольору. Старша модель - KickScooter ES2 в свою чергу пофарбована в сірий колір.

Все електроніка і акумулятор заховані в алюмінієвій рульової стійці. Всі дроти заховані в корпус, що є унікальною перевагою. Вам не треба постійно підкручувати тросик гальм, чи думати про те що ви можете зачепитися за провід, що стирчить з корпусу. 

У верхній частині є т-образне кермо, гріпси, важелі руху і гальма, вбудований ліхтар, а також дисплей з функціональною клавішею. Вона відповідає за включення/вимикання, режими їзди і вбудований ліхтар.

На стійці є гачок для фіксації в складеному стані. Його також можна використовувати для кріплення особистих речей, але варто бути обережним, так як буде зміщенно центр ваги. Механізм складання виконаний на високому рівні.

По невеличкому виступу необхідно просто легко вдарити ногою і опустити стійку до деки. Далі використовуємо гачок і заднє гальмо. Для підзарядки є роз'єм з прогумованої заглушкою. На його місці і кріпиться додаткова батарея, яка збільшує запас ходу.

Переднє колесо з вбудованим двигуном оснащено амортизатором, який відмінно гасить вібрацію від нерівного покриття і навіть невеликих ямок на асфальті. У самокаті використовуються 8-дюймові цільні шини з протекторами. Пробити чи пошкодити їх не вийде.

Варто відзначити і наявність бризковиків, які захищають деку від бруду. На металевій деці присутнє гумове покриття для фіксації ніг під час їзди, воно міцне, неслизьке і легко миється.

Заднє колесо прикрите гальмом. Для безпечної їзди використовуються червоні світловідбиваючі наклейки, а для парковки є невелика ніжка з лівого боку.

Якість збірки ES1 на дуже високому рівні. Його конструкція позбавлена ​​недоліків, які властиві моделям з розташуванням акумулятора в деці. Такі пристрої часто виходять з ладу через відмову батареї. Саме це помітно відрізняє продукцію Segway від найближчих конкурентів. Також ES1 отримала захист від пилу та води за стандартом IP54.

Вага самоката становить 11,3 кг. Його можна носити в руках, а його розміри в складеному стані дозволять транспортувати його в багажнику авто.

Можливості

Потужність двигуна - 250 Вт. Це дозволяє розігнати самокат до 20 км/ч. Стандартний запас ходу 25 км, а додаткова батарея збільшить його до 45 км. Максимальний час повної зарядки - 3,5 години. Гальмівна система електрична, хоча для підстраховки можна використовувати і заднє гальмо.

KickScooter ES1 їде дуже м'яко і стійко, втратити рівновагу на ньому дуже складно, тому він підійде навіть підліткам старше 14 років.

Для моніторингу самоката можна використовувати фірмовий додаток - Segway-Ninebot для Android та iOS. У ньому можна пройти навчання по їзді, заблокувати пристрій, налаштувати швидкість і круїз-контроль, перевірити статистику, оновити прошивку, і навіть знайти однодумців у вбудованій соціальній мережі.

Враження

KickScooter ES1 - один з кращих електросамокатів на даний час. Якісна збірка викликає відчуття закінченого продукту, а технічні характеристики забезпечують комфортну їзду. З ним можна як кататися по парку, так і комфортно пересуватися по місту. 

Специфікації:

  • Модель Ninebot by Segway KickScooter ES1
  • Тип електросамокат
  • Розміри розкладений 102 х 43 х 113 см
  •                   складений 113 x 43 x 40 см
  • Вага 11,3 кг
  • Рекомендоване навантаження до 100 кг
  • Шини безкамерні 8"передня, 7,5" задня
  • Фара передня, задні світловідбивачі
  • Потужність 250 Вт
  • Максимальна швидкість 20 км/год
  • Пробіг 25 км від повного заряду
  • Живлення акумулятор 187 Втг, 3,5 години до повної зарядки
  • Комунікації Bluetooth
  • Додаток ОС iOS, Android
  • Захист від пилу та бризок IP54

Товари з публікації
код товару: 40.01.0000.01
немає в наявності
 
Потужна батарея електросамоката Ninebot by Segway KickScooter ES1 підтримує максимальну швидкість 20 км/год. Подорожуйте без зайвих зусиль! Так як запас ходу у Ninebot by Segway KickScooter ES1 становить 25 км. Вага самоката 11.3 кг дозволяє переносити його навіть однією рукою. Амортизація переднього колеса забезпечує додатковий комфорт при їзді. Потужна передня фара і задні рефлектори забезпечують вам безпечну дорогу в темряві. LED дисплей відображає поточну швидкість, режим потужності і заряд батареї. Суцільні шини - не витрачайте час на їх обслуговування. Круїз-контроль для зручності поїздок на тривалі відстані. Електричне гальмо з анти-блокувальною системою. Витончений дизайн і надійна конструкція - всі дроти приховані в корпусі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів