Стратегічні напрямки розвитку компанії EPSON

Home Reviews Стратегічні напрямки розвитку компанії EPSON
11.12.2017

Для Seiko Epson Corporation постійне впровадження інновацій — один з основних принципів роботи, який забезпечує її невпинний розвиток. 2017 року компанія демонструє інноваційний пристрій для переробки паперу, низку сучасних друкарських пристроїв і проекторів.

Екологічні ініціативи та підвищення ефективності праці

Основним надбанням будь-якої успішної компанії є її працівники — високопрофесійні, творчі та ініціативні, вони щодня просувають компанію вперед. Сьогодні у всьому світі існує тенденція до модернізації робочих місць задля підвищення ефективності праці та поліпшення рівня життя. Для деяких сфер актуальною стає повна автоматизація виробничого процесу.

Попри розвиток цифрових носіїв, «робоче місце завтрашнього дня», безумовно, передбачає наявність техніки для швидкого та якісного друку. Компанія IDC прогнозує, що світовий ринок друку в наступні п’ять років зросте на 40 млрд. євро.

Струменеві принтери для застосування у бізнес-середовищі та БФП від Epson — яскраві приклади економічних, простих в експлуатації та екологічних пристроїв, які уособлюють стратегічні кроки Epson щодо скорочення собівартості виробництва та зменшення витрат.

У наступні три роки Epson планує інвестувати у свої виробничі потужності 400 млн. євро. А в удосконалення технології друку Precision Core — 185 млн. євро.

Переробка паперу

Нова розробка компанії — пристрій для знищення та переробки паперу Epson PaperLab A-8000, один з головних кроків для захисту довкілля. Epson PaperLab A-8000 — перша у світі «компактна» система, яка може переробляти документи на новий папір практично без використання води. Зазначимо, що для виробництва аркушу паперу формату А4 у традиційний спосіб потрібна склянка води.

Процес переробки дає змогу утилізувати візитівки, кольоровий папір, аркуші форматів А3/А4. Аркуші саме таких форматів може знову виготовляти Epson PaperLab A-8000.

Пристрій відтворює 12 аркушів А4 за хвилину, або 720 аркушів за годину (тобто 1 аркуш упродовж 5 с). Отримані аркуші можна додатково фарбувати у потрібний колір, використовуючи картриджі з відповідним барвником. Також попри інноваційний технологічний процес, це досить компактний пристрій, який можна встановити в офісах корпорацій та на підприємствах.

Друк

Екологічні ініціативи Epson реалізовані у принтерах усіх сегментів. Інженерам компанії вдалося знизити енергоспоживання нового покоління друкарських пристроїв на 96 %. Викиди вуглекислого газу зменшено на 92 %, а кількість відходів під час утилізації витратних матеріалів — на 94 %.

Згідно з даними річної статистики Epson, за рахунок зекономлених ресурсів можна забезпечити електроенергією 500 тис. домогосподарств, зберегти 27 млн дерев і уникнути переробки 220 тис. тонн відходів.

У нових моделях БФП (багатофункціональних пристроїв) Epson WorkForce Pro WF-R5690DTWF і WF-C869RDTWFC замість картриджів використовуються чорнильні контейнери високої ємності. Один комплект чорнил, залежно від моделі, дає змогу надрукувати 75-84 тис. відбитків.

А собівартість друку на цих пристроях вдвічі менша, ніж під час друку на лазерних принтерах. Також збільшено продуктивність цієї серії пристроїв.

2017 року компанія Epson демонструє нове покоління економічних струменевих БФП для бізнесу з високими швидкістю друку і навантаженням — Epson WorkForce Enterprise.

Epson WorkForce Enterprise WF-C20590 — кольоровий офісний БФП формату А3+ зі швидкістю друку до 100 стор./хв. Це оптимальне рішення з низьким енергоспоживанням коштує не більше лазерного копіювального апарату формату А3. Лінійка також включає пристрій Epson WorkForce Enterprise WF-C17590 зі швидкістю друку до 75 стор./хв. Обидва БФП оптимальні для офісного друку великих обсягів.

У новій лінійці пристроїв використовуються передові розробки компанії Epson: друкуюча голівка з автоматичною перевіркою стану сопел і компенсацією забитих сопел для запобігання утворенню смуг під час друку, а також спеціальна електростатична стрічка замість роликів для підтримки високої якості друку за високої швидкості.

Лінійну друкуючу голівку для струменевого друку, що забезпечує високі швидкість і якість, було розроблено на основі технології Epson, яку компанія вперше використала у промисловому обладнанні для друку етикеток. Друкуюча голівка завширшки лише 43 мм містить близько 33 500 сопел і підтримує друк краплями змінного розміру. Неймовірний рівень деталізації зображення не лише покращує якість друку, а й забезпечує швидкість та надійність пристрою за великих об’ємів друку.

Звичайно, Epson продовжує розвивати напрямок безкартриджних принтерів. Сьогодні такі пристрої у 25 разів вигідніші за картриджні аналоги. Залежно від моделі принтера або БФП, з одного комплекту чорнил можна надрукувати до 12 тис. сторінок, що значно скорочує витрати фінансів і часу на обслуговування пристрою.

Безкартриджні пристрої серії «Фабрика друку Epson» мають високу продуктивність, низьку вартість володіння, а їхні відбитки — низьку собівартість друку та високу якість. Ця серія здобула визнання й довіру у приватних та корпоративних користувачів Європи та України. Варто відзначити, що Epson стала першою компанією, яка 6 років тому випустила струменеві пристрої без картриджів. І це дає змогу компанії утримувати лідерські позиції в сегменті струменевого друку на ринку України.

Лазерні проектори

Epson є лідером проекційного ринку в Україні та світі. У найновіших моделях використовується лазерне джерело світла, яке забезпечує безпрецедентну яскравість зображення. Одним з таких проекторів є топова модель Epson EB-L25000U — найяскравіший 3LCD-проектор у світі. Особливістю лазерних проекторів Epson є використання неорганічних матеріалів у джерелі світла, що забезпечує високу якість та сталість оптичних параметрів пристроїв. Останнє покоління матриць (D10) та лазерне джерело світла забезпечують можливість досягнути високого рівня контрастності — до 250 0000:1. Проектори підтримують виведення зображення з роздільною здатністю 4К.

Нові проектори мають високий рівень захисту від пилу, бруду та агресивних зовнішніх умов: оптичний блок оснащено повністю герметичним корпусом, а зовнішній корпус проектора — металевим каркасом. Гарантія на такі проектори становить 5 років, або 20 тис. годин.

Крім високої надійності та якості зображення, лазерні проектори Epson також мають гнучкі можливості інсталяції: розміщення під будь-яким кутом (360°), включно з портретним режимом, підтримка змінної оптики, наявність оптичного зсуву лінз.

Найближчим часом

Менше ніж за місяць партнери та українські споживачі зможуть випробувати останні розробки компанії Epson у сфері струменевого продуктивного друку для бізнесу та надяскравих лазерних проекторів на виставці Consumer Electronic Exhibition 2017.

Menu
Products catalog
Products catalog