BEASTS TOWN – дивовижний світ харизматичних іграшок від sigikid

Главная Обзоры BEASTS TOWN – дивовижний світ харизматичних іграшок від sigikid
18.12.2017

sigikid представляє лімітовану серію плюшевих іграшок BEASTS, створених німецькими дизайнерами з любов’ю до дітей. Та такі м’які іграшки будуть цікаві і дорослим, адже героями колекції є особистості з характером та власною історією. Тут ти зустрінеш і вправних стилістів, і норовливих актрис, і навіть інтелігентних академіків.

Колекція BEASTS – це не чергові милі тваринки із звичайною зовнішністю, це справжні особистості із оригінальним дизайном та власним характером, звичками і неповторною історією. За їх плечима велике минуле: вони пережили економічну кризу, стали майстрами з продажів, талановитими адвокатами, навчились називати речі своїми іменами, але не навчились жартувати.

Beasts Town

Beasts Town – віртуальне містечко beaststown.com із безліччю установ: банк, кафе, турагенція, бюро розслідувань, 5-зірковий ресторан, притулок, онлайн-магазин та інші резиденції. У кожному з них проживають реальні плюшеві особистості.

Овечка «Моп»

Такт? Дипломатія? Ні, це не про неї. Норовлива вівця Моп нічого не приховує, вона завжди говорить відверто.

А оточуючим варто сприймати її такою, яка вона є або залишити у спокої. Та ми впевнені, пухнаста і надзвичайно м’якенька вівця однозначно підкорить твоє серце.

Баран «Мафл-Бафл»

Його предки родом з Льодовикового періоду. Власне, як і його гумор. Мафл-Бафл - спеціаліст у некумедних жартах. Але тільки подивись на його чудернацьку посмішку… Йому можна все пробачити!

Пес «Нюхач»

Голова собачого угрупування «Янголи Белз», яке встановлює порядок у містечку Beasts Town. Тут всі знають, хто він такий. Пес Нюхач завжди готовий до нових пригод! Особливо до подорожей з тобою. Символ 2018 року стане чудовим подарунком до Нового Року.

Кішка «Міс Спритність»

Шукаєш? Знайдеш! Спритна кішка - мешканка бюро знахідок.

Її «королівство» знаходиться у міській підземці. Вона продасть все, що завгодно – від старих матраців та канделябрів – до використаних вологих серветок. Їй все під силу!

Щур «Маселко»

На величезному підземному складі кішці допомагають управляти вправні щури, кращий з них - «Маселко». Якщо потрібно відремонтувати сміттєвий дистилятор або запустити виробництво сира з пліснявою – Маселко знає як. Його девіз: «Ти мусиш заробити на свій хліб з маслом!». Щур із впевненою життєвою позицією завжди буде мотивувати тебе працювати.

Свинка «Кар’єристка»

Для неї не буває забагато грошей. Кар’єристка легко пережила економічну кризу і завжди знає, куди треба інвестувати.

Свинка обожнює купатись у розкоші.

Пугач «Доктор Жах»

Інтелігент із академічною освітою. Досвідчений пугач вже багато бачив за своє життя. Він довго працював психоаналітиком для інших звірів, та втомившись від безлічі сумних історій, він вирішив стати актором. Тепер він лякає відвідувачів на атракціоні «Примарний потяг» і вважає це дуже кумедним.

«Найкраще – дітям!» - головний лозунг sigikid. М’які матеріали розвивають у дитини набагато більше відчуттів, тому sigikid у виробництві іграшок використовує найкращий текстиль, плюш, бавовну, велюр і натуральну овечу шерсть.

Іграшки BEASTS від німецького бренду стануть першими друзями малюка, навчать бути собою і підтримуватимуть у житті.

Плюшеві особистості від sigikid випускаються в обмеженій кількості, що робить їх ще більш бажаними. Бери їх з собою у подорож, фотографуйтесь разом - колекційні іграшки серії BEASTS прикрасять життя та стануть оригінальним подарунком друзям.

Джерело: facebook.com/beasts

Товары из публикации
код товара: 38740SK
нет в наличии
Уникальная плюшевая игрушка от sigikid – забавный баран, житель городских гор в Beats Town. Происхождение его семьи – Ледниковый период, потому и юмор несколько древний. Когда он шутит, все вокруг сжимают зубы… Его шутки невозможно понять, но он так мил, что можно все простить. Мягенький и пушистый горный баран пленяет сердце каждого, ведь его каждый раз хочется обнять и посмеяться над его странной улыбкой. Забавный баран с большими рогами и длинными лапами будет оберегать сон малышей и сопровождать их по жизни. Материал удивительно приятный на ощупь. Безопасность материалов утверждена немецкими стандартами качества, поэтому игрушка подходит детям от 1 года.
код товара: 38642SK
нет в наличии
Ловкая кошка от немецкого бренда sigikid – жительница бюро находок в городке Beast Town. Ее "королевство" находится в городской подземке. Она продаст все, что угодно – от старых матрасов и канделябров – до влажных салфеток. На огромном подземном складе ей помогают управлять множество крыс. Нет ничего такого, с чем бы не справилась шустрая кошка. Мягкая и хозяйственная кошка очень пушистая и похожа на настоящую. Она охотно будет лежать рядом в кроватке с малышом и оберегать их сон. Материал, из которого изготовлена ??игрушка, безопасен и удивительно приятный на ощупь. Безопасность утверждена немецкими стандартами качества, поэтому игрушка подходит детям от 1 года.
код товара: 38120SK
нет в наличии
Плюшева особистість від німецького бренду sigikid – пугач «Доктор Жах». Слово Доктора Жах має вагу. Пухнастий та досвідчений пугач багато побачив за своє життя. До того ж він надзвичайно інтелігентна сова із академічною освітою. На початку 90-х він став відомим психоаналітиком для інших звірів містечка Beasts Town. Але Док втомився від сумних історій, тому вирішив спробувати себе у ролі актора. Він лякає відвідувачів на атракціоні «Примарний потяг» і вважає це дуже кумедним. Але для повного щастя йому не вистачає тебе! Пухнасте пір’я сови - наче справжнє. Матеріал - м’якенький плюш сіро-чорного кольору. Сова оберігатиме сон малюків, або складе веселу компанію будь-де. Іграшка вироблена із безпечних матеріалів, їх якість затверджена німецькими стандартами. Для дітей від 1 року.
код товара: 38615SK
нет в наличии
А вот и глава собачьей группировки «Ангелы Белз». Пес-нюхач – плюшевая игрушка с собственным характером и историей от sigikid. Когда-то Нюхач был в составе банды «Гавдилерос», но после того, как его прогнали оттуда, он основал собственную команду. «Ангелы Белз» устанавливают порядок в городке Beasts Town. Здесь пес Нюхач всем известен и всегда готов к новым приключениям. Он бы с удовольствием присоединился к путешествиям и с тобой! Забавный мохнатый пес станет отличным компаньоном для селфи. Он всегда готов оберегать сон самых маленьких. Материалы игрушки абсолютно безопасны для здоровья. Рекомендуемый возраст: 1+
код товара: 38380SK
2203 грн*
нет в наличии
Плюшевая личность от немецкого бренда sigikid – свинка-карьеристка, обожающая деньги. Она довольно быстро пришла в себя после экономического кризиса. Ее пристрастие к шелесту купюр и тонкое обоняние помогли инвестировать в перспективные отрасли. Кроме этого она имеет собственные денежные сбережения – короче говоря, Карьеристка обожает роскошь. Всем известно, что свинья – символ процветания. Поэтому такая игрушка будет не только отличным подарком друзьям, но и верным спутником тебе по жизни. Она мягкая и очень приятная на ощупь, материал, из которого изготовлена игрушка безопасна для детей. Рекомендуемый возраст: от 1 года.
код товара: 37853SK
нет в наличии
Немецкий бренд sigikid представляет дизайнерскую игрушку из уникальной коллекции «Beasts Town». Забавная и пухленькая овца не знает, что такое такт и дипломатия, поэтому всегда называет вещи своими именами. И когда ты окажешься в центре событий, догадайся, кто будет крайним? Ее самоуверенность во всем: «Я такая, какая есть! Поэтому принимайте меня такой или оставьте в покое!». Мягкая своенравная овечка - жительница театра в городе Beasts и она непременно покорит сердце каждого! Овечка, как кругленькая подушечка, будет оберегать сон малышей и сопровождать их по жизни. Материал удивительно приятный на ощупь, пушистый и воздушный. Безопасность материалов утверждена немецким стандартам качества, поэтому игрушка подходит детям от 1 года.
код товара: 38624SK
нет в наличии
Sigikid представляє маленьку плюшеву іграшку із своєї унікальної колекції дизайнерських іграшок. Миша на прізвисько «Маселко» - один з кращих спеціалістів на Щурячому заводі містечка Beast Town. Якщо потрібно відремонтувати сміттєвий дистилятор або запустити виробництво сира з пліснявою – Маселко знає як. Його девіз: «Ти мусиш заробити на свій хліб з маслом!». Миша із впевненою життєвою позицією буде мотивувати працювати. До того ж іграшка напрочуд м’яка, матеріали приємні та безпечні. Пухнаста маленька мишка буде вірним другом вашому малюку і супроводжуватиме його по життю. Рекомендований вік: 1+
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров