Садові меблі Fieldmann

Головна Огляди Садові меблі Fieldmann
28.12.2017

Виїжджаючи з міста на природу, хочеться добре і комфортно відпочити на свіжому повітрі. Для цього знадобляться якісні й зручні меблі, які можна поставити у дворі та насолоджуватися природою. У Fieldmann для цього є широкий асортимент меблів та аксесуарів до неї.

Комплект меблів (стільці, стіл) Fieldmann BELLA FDZN4018

Цей набір для балкона чи саду складається з двох стільців та столу, які виготовлено з тропічної акації. Вона стійка до несприятливих впливів погоди і може зберігатися цілий сезон на відкритому повітрі. Конструкція меблів — складна. Для захисту від випадкового складання є запобіжник.

Хоча столик передбачає установку біля стіни, його можна розташувати й окремо, а стільці отримали комфортабельну форму. Для зручності можна використовувати додаткові водостійкі подушки двох кольорів — зеленого і кремового. Вони продаються окремо.

Вага 11,63 кг. Розміри: стіл — 73×60×60 см, стілець — 78×55×38 см.

Крісла Fieldmann FDZN4001

Комплект складається з двох відкидних крісел ергономічної форми, виготовлених з тропічної акації. Цей матеріал відмінно витримує вологість, завдяки чому меблі можна використовувати як усере­дині, так і зовні приміщень. Конструкція передбачає п’ять положень нахилу спинки, які регулюються підлокітниками. Для комфортного відпочинку можна окремо докупити подушки трьох кольорів: зелену, білу, кремову.

Розміри 108×71×56 см

Лавка Fieldmann FDZN4013

Лава виготовлена з тропічної акації і розрахована на двох людей. Додатковий комфорт забезпечують підлокітники і можливість підібрати водонепроникні подушки зеленого або кремового кольору. Обираючи лавку для заміського будинку, варто звернути увагу і на стіл, за яким можна перекусити, пограти в настільні ігри або зайнятися рукоділлям. Розміри 85×122×57 см

Стіл Fieldmann FDZN4002

Прямокутний стіл розміром 150×90 см відмінно поєднується з лавкою або декількома кріслами. По середині столу передбачено стандартний отвір для установки парасольки від сонця. Матеріал столу — тропічна акація, яка не боїться поганих кліматичних умов. Розміри 75×150×90 см

Розкладний стіл Fieldmann FDZN4004

Для великої компанії людей найкращим вибором стане розкладний стіл, який у звичайному положенні не займе багато місця, а в розкладеному на неї можна буде посадити всіх гостей. Максимальна довжина — 200 см, при стандартних розмірах — 150×90 см. Для встановлення парасольки від сонця передбачено отвір по центру. Матеріал столу — тропічна акація.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів