Огляд ігрової миші HP OMEN SteelSeries (X7Z96AA) – перемога у руках!

Головна Огляди Огляд ігрової миші HP OMEN SteelSeries (X7Z96AA) – перемога у руках!
10.01.2018

Перемога у грі – це спільна справа, тому наявність якісних інструментів може підняти вас на професійний рівень. Миша OMEN від HP створена для комфортної гри з максимально точними діями, адже зручна конструкція та відсутність великої кількості додаткових кнопок дозволить миттєво реалізовувати успішні рішення.

Ігрова миша HP OMEN SteelSeries входить у лінійку аксесуарів для геймерів, розроблених компанією Hewlett-Packard спільно з фірмою SteelSeries, відомим виробником ігрової периферії. Виробник заявляє, що миша розроблена і за участю топових команд кіберспорту, які приділили максимальну увагу деталям та продуктивності аксесуара. Тож давайте подивимось, що нам пропонує виробник.

Особливості:

  • зручний та ергономічний корпус (для правші)
  • надійні механізми перемикачів, клавіш та коліщатка
  • сенсор max 6500 DPI, min 50 DPI
  • підсвічування RGB (16,8 млн кольорів)
  • матове покриття, прогумовані вставки із крапковою текстурою
  • зручне ПЗ, в якому можна налаштувати підсвічування для улюблених ігор

Зовнішній вигляд

Дизайн миші розроблений для правші, несиметрична форма ідеально лягає у руку.

Миша вироблена із чорного матового пластику, який не залишає на собі слідів після використання. Прогумовані бокові вставки із крапковою текстурою забезпечують чудове зціплення з поверхнею.

Ігровий маніпулятор середнього розміру, оснащений шістьма кнопками: ліва, права, коліщатко, кнопка перемикання DPI та дві додаткові кнопки на лівій бічній грані під великим пальцем. Коліщатко прокручування та логотип із яскравим LED-підсвічуванням,

під логотипом - прогумована вставка із написом OMEN.

Після першого підключення миші до ПК, елементи горять яскравим червоним кольором - фірмовим для серії OMEN. USB-кабель – незнімний.

Функціональність

Клавіша перемикання DPIспрацьовує миттєво. Максимальна чутливість моделі - 6500 DPI, мінімальна – 50 DPI. Частота опитування USB-порту - 1000 Гц. Такі характеристики дозволяють неймовірно точно передавати рухи у грі. Запатентовані клавіші SteelSeries розраховані більш ніж на 30 млн. натискань.

Фірмове ПЗ SteelSeries Engine 3 доступне для завантаження на сайті виробника. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс допоможе налаштувати клавіші маніпуляторів, лазерний сенсор, записати макроси, встановити колір і тип підсвічування для коліщатка та логотипа окремо – так, як подобається саме вам.

Підсвічування RGB

У розділі «Додатки Engine» представлені програми та ігри сумісні із приладами SteelSeries.

Наприклад для шутера Counter Strike GO можна налаштувати підсвічування елементів відповідно до подій у грі: стан здоров’я, постріли, нарахування грошей тощо.

А додаток PrismSync дозволяє синхронізувати підсвічування різноманітних сумісних приладів.

Підсвічування відрізняється за типом:

  • один колір
  • зміна кольорів
  • однокольорове «дихання»
  • різнокольорове «дихання»
  • без підсвічування

Інтенсивність та навіть напрям руху кольорів можна змінювати – жодних меж.

Комплектація

Ігрова миша постачається у фірмовій матовій чорно-червоній упаковці.

Також у комплекті є інструкції та гарантійний талон.

Враження

Геймерська миша HP OMEN SteelSeries – зручний та практичний аксесуар із чудовою персоналізацією, миттєвою зміною DPI та доступною ціною. Легке ковзання та абсолютно комфортне положення у руці дозволяє повністю зосередитись на грі. Маніпулятор HP OMEN SteelSeries можна сміливо розглядати усім завзятим ігроманам, які надають перевагу швидким та зручним мишам із невеликою кількістю додаткових кнопок. Можливість регулювати підсвічення під різноманітні ігри – великий плюс, адже миша перетворюється у повноцінного учасника екшн-ігор, у яких ви – переможець!

Специфікації:

Модель HP OMEN SteelSeries (X7Z96AA)
Розміри (ДхШхВ) 133x70x45 мм
Вага (без кабелю) 130 г
Тип сенсора лазерний
Сенсор 6500 DPI
Інтерфейс USB

 

Товари з публікації
код товару: X7Z96AA
немає в наявності
 
Тип маніпулятора:миша; Тип підключення:дротове; Інтерфейс підключення:USB; Тип сенсора:лазерна; Призначення:для ігор; Кількість кнопок:6; Кількість коліщаток прокручування:1; Живлення:USB; Колір:чорний Вага:127 г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів