Радіосистема MyHome Play. Свобода від дротів

Головна Огляди Радіосистема MyHome Play. Свобода від дротів
15.01.2018

Радіосистема MyHome Play у дизайні електрофурнітури серій Bticino Axolute, Livinglight, Legrand Celiane, Valena Life/Allure або Mosaic дає можливість створювати сучасні системи керування електричним обладнанням без проведення додаткового дротового зв’язку між керуючими та виконавчими пристроями.

Завдяки бездротовому зв’язку і автономному живленню від батарейок, приладдя легко інтегрується в інфраструктуру вже існуючої, традиційної електричної мережі та не потребує прокладання кабелю.

Застосування радіотехнології ZigBee для зв’язку між пристроями надає можливість використовувати системи MyHome на достатньо широкому просторі обслуговування, навіть у приміщеннях із численними перегородками та іншими перепонами.

Функції

Автоматизація керування освітленням та приводами. У цій системі є можливість програмно попередньо встановити увімкнення, вимикання чи поступову зміну рівня освітлення.

Можливість запрограмовано керувати приводами до ролл-ставен або жалюзей для встановлення їх у належне положення.

Сценарії

Сценарій — це одночасна активація декількох засобів (ламп та приводів) для створення комфортної атмосфери. Наведемо приклад: перший сценарій — для перегляду телевізійних програм — приглушене освітлення, закриті жалюзі; другий сценарій — для комфортного читання вдень — жалюзі відкриті; третій сценарій — читання увечері — жалюзі закриті, освітлення увімкнено на повну потужність; четвертий сценарій — ви залишаєте оселю — жалюзі закриті, усі освітлювальні прилади вимкнено.

Технічна сигналізація

Система MyHome Play захищає від непередбачуваних витрат: у разі витоку газу або протікання водопроводу вона проінформує вас дистанційно та автоматично перекриє джерело постачання пошкодженої комунікації.

Програмне забезпечення

MyHome Play — застосунок, доступний для смартфонів на базі Android та iOS. За його допомогою можна дистанційно управляти пристроями, що входять до мережі Connected Home, і керувати освітленням чи жалюзями з можливістю створювати сценарії.

 

Додаткову інформацію про cистему MyHome Play, а також про продукцію групи Legrand можна отримати у спеціалістів департаменту системної інтеграції ERC, надіславши лист на адресу ups@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів