Огляд геймерської гарнітури HP OMEN SteelSeries Headset (X7Z95AA) - аудіопровідник у світ ігор

Головна Огляди Огляд геймерської гарнітури HP OMEN SteelSeries Headset (X7Z95AA) - аудіопровідник у світ ігор
15.01.2018

Якщо миша та клавіатура відповідають за точність управління, то гарнітура – ваш аудіопровідник в ігровий всесвіт. Ви чуєте і вас чують. Чистий звук динаміків, якісний мікрофон – запорука повного взаєморозуміння між учасниками, а точна передача звукового об’єму - вже половина перемоги у грі! Подивимось, на що здатна гарнітура серії OMEN від HP та SteelSeries.

Особливості:

  • атмосферний, ігровий звук
  • ідеально підходять для шутерів, оупен-спейс та інді-ігор
  • для комфортної і довгої гри
  • пульт управління для зручності використання
  • якісний мікрофон, що передає звук без перешкод
  • для прослуховування музики (рок, хіп-хоп, танцювальна)
  • приємне наголов’я, м’які амбушюри, невелика вага

Дизайн та ергономіка

На відміну від більшості моделей геймерських гарнітур – представлена модель має середній розмір, вона не важка і конструкція досить акуратна.

Приємна особливість – мініатюрний висувний мікрофон, який легко «ховається» у чашу навушників.

В основі конструкції навушників – подвійне наголов'я. Основна стальна дужка забезпечує довговічність та ударостійкість. Під металевим каркасом - м’яке наголов'я, виконане з якісного шкірозамінника, на якому зображений логотип серії OMEN.

З іншої сторони – приємний і м’який текстильний матеріал. М’яке наголов'я автоматично підлаштовується під форму голови користувача. Вага навушників розподілена, тому вони добре тримаються на голові.

Тип акустичного оформлення – закритий, чаші навушників поворотні, тому їх можна зручно повісити на шиї. Амбушури завтовшки 1,5 см вироблені із м’якого шкірозамінника, вони щільно прилягають до голови і майже не пропускають зовнішніх шумів. Чаші настільки приємні, що навіть при довготривалому використанні, дискомфорт не відчувається.

На зовнішніх сторонах обох чаш зображений логотип серії OMEN червоного кольору.

Кабель незнімний, довжина 1,8 м, оснащений міні блоком управління і двома рознімами для мікрофона та навушників.

Функціональність

Мобільний адаптер 3,5 мм, що у комплекті, дозволить підключати гарнітуру до мобільних пристроїв, а також ігрової консолі PlayStation4.

У користувача є можливість миттєвого регулювання гарнітури: кабель оснащений регулятором гучності із кнопкою включення/виключення мікрофону – дуже зручно і практично.

Звук

Навушники HP OMEN SteelSeries адаптовані спеціально для динамічних ігор. Особливо добре вони звучать у шутерах, наприклад Quake 3 Arena. В них чутно навіть найменші звуки і що найважливіше – їх напрямки та відстань. З такою геймерською гарнітурою важко помилитись.

Мікрофон працює добре, співбесідник чує чіткий та чистий звук при передачі голосу.

Якість навушників дозволяє використовувати їх і для звичайного прослуховування музики: вони забезпечують глибокий, чистий та насичений звук - любителі важкої музики та хіп-хопу будуть задоволені.

Комплектація

Навушники постачаються у стильній матовій упаковці червоно-чорного кольору. У комплекті: адаптер 3,5 мм, інструкція та гарантійний талон.

Враження

Із ігровою гарнітурою HP OMEN SteelSeries отримуєш велике захоплення від гри, спілкування із друзями та прослуховування музики. Вони зручні, м’які, не громіздкі і легко створюють для користувача його власний світ розваг та відпочинку.

Специфікації:

Назва  навушники HP OMEN SteelSeries Headset (X7Z95AA)
Тип  динамічні, накладні, закриті
Матеріал  пластик, метал
Колір  чорний, червоний
Вага  250 г
Розміри (ВхШхГ) 205 х 180 х 100 мм
Частотний діапазон 20-28000 Гц
Номінальний супротив 2.2 кОм
Чутливість  95 - 101 дБ
Максимальна вхідна потужність 500 мВт
Штекер  1x3,5-мм, 2х3,5-мм
Довжина шнура 1,8 м
Додатково  мікрофон, регулювання гучності, перемикач мікрофона

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів