Новий Micro Focus: зустрічайте одного з найбільших розробників програмного забезпечення у світі

Головна Огляди Новий Micro Focus: зустрічайте одного з найбільших розробників програмного забезпечення у світі
22.01.2018

1 вересня 2017 року завершився процес злиття Micro Focus з Hewlett Packard Enterprise Software, поєднавши двох лідерів галузі програмного забезпечення. Це надало змогу Micro Focus зайняти унікальну позицію на ринку з можливістю допомогти клієнтам і партнерам користуватися конкурентними перевагами й вирішувати складні питання з новою гібридною моделлю для корпоративних ІТ– від мейнфреймів до мобільних пристроїв і середовищ хмарних обчислень.

Місією Micro Focus є запровадження лінійки корпоративних масштабованих продуктів із вбудованою аналітикою та перетворення інтересів клієнтів на інновації завдяки побудові високоякісних продуктів.

Відповідно до останніх звітів, опублікованих виданням Harvard Business Review: «Керівники бізнесу очікують, що найближчим часом усе більше їхніх додатків буде перенесено до різних центрів обробки даних сторонніх організацій. Але важливі застарілі додатки ще певний час не будуть переноситися. Тому важливішим стане питання керування розрізненими системами. Використання гібридних ІТ стане домінуючим підходом, а розробка надійних гібридних ІТ стане конкурентною перевагою».

Об’єднана компанія, сконцентрована на розробці, продажу та підтримці ПЗ, пропонує клієнтам найновіші, високоякісні корпоративні рішення з можливістю масштабування та допомагає у вирішенні найскладніших технологічних проблем. Розглянемо детальніше основні напрямки роботи нової компанії.

Аналітика та великі дані

Продукти для захищеного зберігання, перегляду та аналізу всіх типів даних незалежно від масштабів. Аналітичні засоби від Micro Focus допомагають економічно та ефективно використовувати найбільш цінні активи — дані, — щоб визначити потреби клієнтів, захистити власну організацію та знайти нові конкурентні переваги.

Розробка, тестування та доставка додатків

Програмна продукція забезпечує швидку доставку, побудову і тестування високоякісних інноваційних продуктів зі зниженням ризиків. Інструменти Micro Focus для розробки та тестування додатків допомагають планувати, розвивати, тестувати та відслідковувати постійне постачання продуктів користувачам.

COBOL

Понад 65 % корпоративного програмного забезпечення і 70 % бізнес-транзакцій обробляються додатками, написаними мовою COBOL. Продуктивність сучасних інструментів для розробки забезпечить безперешкодний шлях у майбутнє, а також гнучкість вибору сучасних платформ. Micro Focus приділяє багато уваги продуктам COBOL, на яких була сконцентрована діяльність компанії на початку, та підготувала сучасні інструменти та нові платформи для побудови й удосконалення додатків для бізнесу.

Взаємодія

Рішення для побудови продуктивних, мобільних трудових ресурсів завдяки покращенню обміну даними, взаємодії в робочих групах, використанню принципу BYOD та легкому доступу з будь-якого пристрою. Трудовим ресурсам високої мобільності необхідно надати миттєвий захищений доступ до повідомлень, файлів, принтерів, внутрішніх систем та корпоративних додатків для можливості працювати в будь-який час з будь-якого місця.

Керування інформацією

Модульна лінійка програмних продуктів Micro Focus допомагає керувати даними, зменшити навантаження на ІТ та знизити репутаційні ризики.

Безперервність бізнесу

Програмні продукти для підтримки доступності систем і захисту інформації з мінімальними витратами та складністю. Micro Focus допоможе забезпечити постійний захист і доступність важливих систем, сервісів та даних з оптимізацією витрат і удосконаленням ефективності роботи.

Керування операціями ІТ

Інструменти удосконалення ІТ для прискорення практик поєднання розробки, тестування та експлуатації (DevOps). Інноваційні засоби керування операціями ІТ від Micro Focus ­дода­ють керуванню ІТ аналітичні функції, реальну автоматизацію та забезпечують взаємодію, що прискорює і покращує реагування ІТ.

Мейнфрейми

Продукти для покращення хост-додатків і даних, доступу та інтеграції з новими платформами. У великих організаціях системи мейнфрейм є основою успішної роботи з точки зору продуктивності та надійності, вони реєструють дані та є сховищами складних правил і політик проведення транзакцій і функціонування. Micro Focus дає можливість клієнтам збільшити повернення інвестицій від використання мейнфреймів, зробити компанії більш динамічними та оптимізувати витрати на ІТ.

Безпека

Програмна продукція для використання потужності нових технологій без додаткових ризиків для бізнесу. Інструменти забезпечують інтелектуальні засоби безпеки та керування ризиками в основі діяльності. Клієнти мають можливість захистити додатки і дані, впровадити керування та аналітичні інструменти на базі ідентифікації, ефективно використовувати потужні аналітичні засоби для виявлення відомих і невідомих загроз. Рішення Micro Focus складаються з найкращої у галузі платформи безпеки із вбудованою масштабованістю та інструментами аналітики.

Об’єднана компанія стала найбільшою у Великобританії та другою за розмірами в Європі технологічною компанією, зайнявши сьоме місце серед найбільших розробників корпоративного ПЗ у світі. Транзакція зі сторони Micro Focus тривала три роки, охопивши придбання Attachmate Group, Serena Software та HPE Software.

Micro Focus зупинила свій вибір на HPE Software, тому що американська компанія визнана інноваційним постачальником якісного інфраструктурного ПЗ і супутніх технологій для компаній усіх форм і розмірів: від стартапів до глобальних корпорацій. Крім основних рішень, HPE Software активно розвивається у напрямках концепцій інтернету речей, великих даних та аналітики.

Компанія ERC надає своїм бізнес-партнерам повний комплекс послуг на кожному етапі використання та розгортання рішень Micro Focus. Досвід наших спеціалістів дозволить вирішити задачі будь-якої складності, оперативно та якісно підібрати рішення відповідно до вимог замовника.

Якщо ви маєте питання з програмного забезпечення Micro Focus, звертайтеся на адресу: software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів