Makeblock Airblock. Модульний дрон 3 в 1

Головна Огляди Makeblock Airblock. Модульний дрон 3 в 1
23.02.2018

Найбільш очікувана новинка сезону — дрон Airblock від стартапу Makeblock із Шеньчженя, китайської Кремнієвої долини. Унікальність моделі — в її модульній конструкції, багатогранності та особливому дизайні. Прийшов час опанувати стихії!

Дрон збирається із модулей у різні поєднання, з ним можна підкорювати землю, повітря і воду, а також програмувати власні фігури вищого пілотажу. Відкривати нові горизонти ще ніколи не було так цікаво! Дві основні конфігурації монтажу моделі: «Дрон» (для польотів) і «Ховеркрафт» (для їзди та плавання).

Витривалість та універсальність

Однією з головних відзнак дрона є його модульна конструкція. Кожен блок може кріпитися до головного модуля під різними кутами за допомогою магнітів — так можна швидко змінювати форму Airblock з урахуванням різних потреб. Сьогодні є бажання підкорювати небо та виконувати сальто в повітрі — форма «Дрон» як раз для цього і розрахована, завтра закортіло влаштувати гонки на повітряних подушках — 10 секунд і форма «Ховеркрафт» готова. Хтось сильно захопився, та гонки завершилися у ставку по сусідству — не варто хвилюватися, Airblock вільно переміщується і по воді. Унікальна конструкція зменшує ризик пошкодження окремих деталей, оскільки під час сильного удару дрон розсипається на окремі модулі, а м’яка пінопластова оббивка поглинає енергію зіткнення. Дрон безпечний для дітей від 8 років та для використання у приміщеннях. Завдяки модульній конструкції можна створювати власні унікальні моделі апаратів. Airblock сумісний з іншими наборами Makeblock, а також із LEGO, що відкриває безліч можливостей для творчості.

Навчайтеся, розважаючись

Окрім розваг, Airblock здатний навчити основам програмування у сере­довищі Scratch 2.0. За допомогою графічних блоків можна будувати власні програми та створювати унікальні рухи. Такі заняття допомагають опанувати механізм дії основних інструментів програмування, навчають формуванню причинно-наслідкових зв’язків та розвивають критичне мислення у дітей та дорослих.

Керування дроном здійснюється через інтерфейс Bluetooth і застосунок Makeblock (доступний для iOS та Android).

Управляти Airblock завжди весело: чи літаючи вдома, ганяючи вулицями міста або пливучи у ставку по сусідству.

 

Окрім власне дрону, у комплекті також є чимало крутих та корисних речей: захисні сітки на пропелери, запасний комплект гвинтів та набір крутих наліпок для всіх форм дрону.

Товари з публікації
код товару: 09.98.08
немає в наявності
Airblock - це унікальний модульний програмований дрон. Його можна зібрати в літаючий дрон, ховеркрафтах або інші пристрої. Завдяки графічному програмуванню, можна кастомизирувати свій дрон, як Вам тільки заманеться та винаходити нові способи гри. Блоки тримаються на магнітному з'єднанні, прикріплювати їх можна легко та швидко.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів