Електроінструменти Varo

Головна Огляди Електроінструменти Varo
06.03.2018

Бельгійська компанія Varo, європейський виробник електроінструменту, садового обладнання, ручного інструменту та аксесуарів, об'єднує зусилля з ERC для просування та сервісного обслуговування товарів DIY в Україні.

Varo – експерт із більш ніж 50-річним досвідом у всесвітньому виробництві та продажу товарів для домашніх майстрів. Відомі DIY бренди Powerplus та Kreator мають Європейську сертифікацію. Завдяки співпраці з ERC Varo можливість забезпечує належну системну увагу та підтримку продукції Powerplus та Kreator на українському ринку.

Powerplus має три лінійки електроінструментів високої якості:

  • Powerplus C-line – це якісний електроінструмент, що має найдоступнішу ціну в побутовому сегменті;
  • Powerplus E-line – електроінструмент з чудовим співвідношенням ціни та якості. Тобто годиться для будь-яких домашніх потреб, що виникають досить часто.
  • Powerplus X-line – інструмент професійної якості для вибагливих майстрів за прийнятною ціною.

Технічні спеціалісти Varo забезпечують суворий контроль якості всіх виробів, а її продукції притаманні гарантійні терміни європейських стандартів, що складають від двох до п’яти років. Таким чином, у Varo – найкраще співвідношення ціни і якості.

Шуруповерт Varo Powerplus POWC1060

Акумуляторний шуруповерт допоможе швидко впоратися з побутовими завданнями. Максимальний крутний момент – 20 Нм, дві швидкості обертання – у діапазоні 400 – 1200 обертів на хвилину. Тут використовується безключовий самозажимний патрон з фіксацією типу SANOU, а батарея на 1300 мА*год має індикатор заряду. Для зручності роботи наявне також світлодіодне підсвічування робочої області.

Шуруповерт Varo Powerplus POWX0047LI

Найпродуктивніший шуруповерт серед новинок. Крутний момент – 38 Нм, а швидкість обертання – 350 – 1300 обертів на хвилину. Як і попередня модель, комплектується двома акумуляторами з індикаторами заряду, кейсом для перенесення і зберігання, а також оснащений світлодіодним підсвічуванням робочої області.

Шуруповерт Varo Powerplus POWE00067

Це ідеальний подарунок будь-якому майстру. Шуруповерт постачається в привабливому алюмінієвому кейсі з майже повним набором аксесуарів для будь-якої роботи. Завдяки цьому, заощаджується безліч місця, зусиль, нервів та часу на зберігання, планування, пошук та купівлю необхідного спорядження. Максимальний крутний момент – 30 Нм, дві швидкості обертання – 400 – 1500 обертів на хвилину. Модель має безключовий самозажимний патрон із фіксацією типу SANOU, дві батареї на 1300 мА*год з індикатором заряду, а також світлодіодне підсвічування робочої області, що забезпечує майже безперервний робочий цикл.

Торцева дискова телескопічна пила Varo Powerplus POWX07568TX

За допомогою відрізної пили можна торцювати заготовки в двох площинах, дотримуючись точності та чистоти обробки та маючи виняткову довжину різу в 305 мм. Її потужність – 2000 Вт, а швидкість обертання становить 2500 обертів на хвилину. При цьому завдяки багатофункціональному профілю диска можна працювати з алюмінієм, пластиком, деревом і сталлю. Для зручності пилу оснащено покажчиком різу, важелем установки горизонтального кута різу, мішком для збору пилу, а також комплектом бічних упорів, телескопічними розширювачами столу і струбциною для фіксації заготовки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів