Nuvita – зручні, безпечні та надійні товари, які полегшать життя молодих батьків

Головна Огляди Nuvita – зручні, безпечні та надійні товари, які полегшать життя молодих батьків
22.03.2018

Натхненні любов’ю та турботою батьків про своїх дітей, спеціалісти італійського бренду Nuvita створили просту та «розумну» продукцію для догляду за малюками. Творці товарів для вагітних жінок та дітей вже мають більш ніж 20-тирічний досвід, а з 2014 року Nuvita отримала відзнаку за інноваційний дизайн та якість від проекту «Italian Innovative Design & Made in Europe».

Продукція Nuvita з каталогу ERC умовно ділиться на:

  1. Молоковідсмоктувачі
  2. Пустушки та прорізувачі
  3. Пляшечки та набори посуду
  4. Стерилізатори
  5. Прилади для приготування та зберігання їжі
  6. Гігієна та догляд
  7. Кліматична техніка
  8. LED-нічники

Молоковідсмоктувачі

Молоковідсмоктувач - незамінний пристрій для молодих мам.

Механічний молоковідсмоктувач Nuvita NV1211

Механічний молоковідсмоктувач з регульованою силою зціджування NV1215

 

Ручка обертається на 270° для зручності використання.

Ручні молоковідсмоктувачі дозволяють стимулювати приплив молока, імітуючи смоктання немовля під час грудного вигодовування. Це самий дбайливий, швидкий і природний спосіб зціджування молока.

Молоковідсмоктувачі легко зібрати і розібрати, їх можна стерилізувати і мити в посудомийній машині.

Електричний молоковідсмоктувач Nuvita один потік NV1286

 

Легкий у використанні, безшумний та компактний молоковідсмоктувач має 9 рівнів інтенсивності:

  • від 1 до 4 – легкий масаж і поступова стимуляція грудей;
  • від 5 до 9 – режими з ручним налаштуванням зі збільшенням інтенсивності стимуляції.

Молоковідсмоктувач із блоком живлення у комплекті. Або ж використовуйте 4 АА батарейки і беріть пристрій з собою будь-куди.

Пустушки та прорізувачі

Симетричні та ортодонтичні пустушки

Пустушка має потужний заспокійливий ефект, адже немовля після народження відчуває безліч різноманітних емоцій. Окрім класичних симетричних пустушок, у арсеналі Nuvita є і ортодонтичні моделі, особливість яких у дещо скошеному силіконовому кінчику. З ними банальне смоктання відбуватиметься з користю для правильного прикусу дітлахів.

Захисний ковпачок допоможе зберегти пустушку чистою або простерилізувати її в мікрохвильовці, додавши воду всередину.

Пустушки ортодонтичні NV7080Pink та NV7080Blue

Дизайн пустушок яскравий і привабливий. Зовнішня частина прикрашена малюнками, вона майже невагома і забезпечує вільну циркуляцію повітря.

 

Прорізувачі та масажери для ясен

Гризунок-прорізувач NV7006Pink і NV7006Blue

Зручні, безпечні прорізувачі допоможуть малюкам полегшити період прорізування перших зубів. М’яка масажна поверхня з 3D-текстурою усуватиме запалення на яснах і лагідно масажуватиме їх.

Іграшка-прорізувач Оленя Giulietta і Romeo

Милі симпатичні оленятка із ванільним ароматом – це і іграшки, і масажери для ясен одночасно. Вони вироблені із натурального каучука із використанням харчових барвників. Прорізувачі мають приємну на дотих поверхню, яка сприяє розвитку тактильних відчуттів і моторики.

Пляшечки та набори посуду

Пляшечки для годування молоком

Пляшечки для годування Nuvita підходять малюкам вже з перших місяців життя. Вони вироблені за всіма стандартами і мають особливу форму, завдяки чому дітки навіть і не помітять різницю. Еластичний і приємний матеріал насадки дасть дитині відчуття контакту зі шкірою матері.

Пляшечки для годування Nuvita Mimic NV6010/6030/6050

Особливість пляшечок серії Mimic – антиколікова система, завдяки спеціальному клапану на дні пляшечки, повітря ніколи не змішається з молоком.

Пляшечки доступні декількох об’ємів: 150 мл, 250 мл та 330 мл. На кожній – точна мірна шкала для вашої зручності.

Об’єм співвідноситься з віком малюка та ступенем потоку (повільний, середній та швидкий відповідно). Найбільший – для першого прикорму.

Посуд та набори

Приблизно у віці 6 місяців малюків можна привчати до самостійного годування. Їм неодмінно сподобається власний посуд Nuvita, особливістю якого є яскраві кольори і веселі малюнки з тваринками.

Батьки можуть не турбуватись за безпечність складових матеріалів – жодних фталатів та без бісфенолу-А, посуд можна мити в посудомийній машині та використовувати у мікрохвильовці.

У колекції дитячого посуду представлено безліч моделей: тарілки з підігрівом, звичайні пласкі та глибокі тарілки, поїльники, ложечки звичайні та з термоіндикацією.

Цікавим є багатофункціональний набір 4 в 1 NV1465.

Багатофункціональний набір 4 в 1 NV1465

 

Окрім тарілки у наборі є терка для фруктів, соковитискач для цитрусових, сито для перетирання варених овочів або фруктів для приготування пюре.

А також - набір для годування NV1491, який складається із 3-х предметів: тарілочки з підігрівом, пляшечки з ручками та силіконової ложечки.

Набір для годування NV1491

 

Деякі набори можуть навіть допомогти вивчити перші цифри та назви тваринок:

Набір тарілочок 6м+ 3шт. глибокі (сині і салатова) NV1422Blue

Набір ложечок 6м+ 7шт. (рожевий і салатовий) NV1410Pink

 

Набори термочутливих ложок Easy Eating змінюватимуть свій колір на блідий при контакті з гарячою їжею (понад 37°C).

Набір ложок із термоіндикатором Easy Eating 6м+ 2 шт. (салатова) NV8485Lime

 

Стерилізатори

Коли мова йде про годування немовлят, приготування їм їжі і просто пропонування пустушки, обов’язково треба пам’ятати про стерилізацію усіх елементів, адже маленький організм дуже чутливий до бактерій.

Nuvita пропонує широкий асортимент стерилізаторів, серед яких як портативні, так і для домашнього використання.

Стерилізатор для НВЧ-печі NV1085

 

Вміщає всередину до 3-х пляшечок та їх складових. Тривалість стерилізації: 4 хв. для мікрохвильовок потужністю 800-1100Вт, 2 хв. – 1850 Вт і вище.

Стерилізатор портативний NV1556

 

УФ-стерилізатор оснащений ультрафіолетовою лампою, яка знезаражує озоном пляшечку або її насадку від 99,9% шкідливих мікроорганізмів всього лише за 3 хвилини.

Паровий стерилізатор:

У комплект парового стерилізатора для домашнього використання входять дві змінні полички для стерилізації різних типів пляшечок: одна – для 5 пляшечок стандартного розміру; друга – для 4 пляшечок з широкою горловиною; верхня поличка – для стерилізації дрібних предметів. Процес стерилізації триває від 4-х до 8-ми хвилин.

Стерилізатор електричний NV1082

 

Прилади для приготування та зберігання їжі

Блендери

Пароварка-блендер 6в1 Papasana Vapor Combo NV1966

Пароварка-блендер 6в1 Papasana Vapor Combo NV1966

 

Кухонний комбайн 6 в 1 обробляє їжу паром, нарізає, подрібнює, гомогенізує, розморожує та підігріває їжу. Підігрівач молока працює швидко та рівномірно розподіляє тепло. А особлива форма лез блендера дозволяє збивати овочі в пюре без утворення бульбашок.

 

Підігрівачі

Підігрівач пляшечок NV1160

- ідеально підходить для використання вдома або в автомобілі. Вдома молоко підігріваємо паром, а для автомобіля є спеціальна функція «сухого нагріву». Для цього у наборі 2 мережеві кабелі: 80Вт для дому і 30 Вт для автомобіля.

Серед портативних підігрівачів також є цікавий варіант для поїздок

Підігрівач пляшечок автомобільний NV1074Blue

- для пляшечок ємністю до 300 мл. Він вироблений із неопрену, а нагрівальний елемент із карбонового волокна – завдяки їх властивостям і зберігається температура навіть після вимкнення із мережі.

 

Термоси

Термоси Nuvita стануть у нагоді у будь-яку пору року і просто вночі, коли дитина раптово прокинулась і просить їсти. Вони вироблені іх 100% нержавіючої сталі, мають подвійні стінки із вакуумною ізоляцією. Температура холодних напоїв тримається до 6 годин, а гарячих – до 5 годин.

Термос металевий для їжі (1000мл, 2 контейнера, нерж. сталь, з термосумкою) NV1478Pro

Термос постачається разом з двома герметичними контейнерами для їжі (250 мл і 380 мл). Додатково у наборі є термочохол, внутрішня поверхня якого оздоблена тонким шаром алюмінію, що запобігає нагріванню або охолодженню термосу ззовні (вітер, сонце).

Також у каталозі є термоси із меншим об’ємом – на 500 мл та 350 мл, як така модель бірюзового кольору:

Термос металевий для їжі (350мл, бірюзовий) NV1471

 

Гігієна та догляд

Піклуватись про стан волосся, нігтів та зубів потрібно вже з раннього віку, тому італійський бренд Nuvita пропонує високоякісні та безпечні набори для догляду за дітьми.

Набір по догляду за дитиною (0м+, рожевий, безпечні ножиці з акс.) NV1138Pink

 

У наборі: ножиці із заокругленими кінчиками, ергономічні щипчики для нігтів та 5 пилочок. Інструменти вироблені із нержавіючої сталі – міцного та гіпоалергенного матеріалу. Також представлені у зеленому і блакитному кольорах.

Набір по догляду за дитиною (великий, 0м+, салатовий) NV1136Lime

Набір по догляду за дитиною (великий, 0м+, салатовий) NV1136Lime

 

У зручній сумці-косметичці окрім інструментів із попереднього набору виробник додав щітку для голови, гребінець і назальний аспіратор.

Необхідно вчити дітей піклуватись про стан зубів ще з раннього віку. До цього – піклуємось за яснами. Чистити зуби слід дитячою м’якою щіточкою, а язик – спеціальною насадкою для язика. Все це є у наборі від Nuvita.

Електрична Зубна щітка для дітей 3в1 NV1150

 

Щетинки вироблені із DuPont нейлону – м’якого синтетичного матеріалу, який відомий своєю здатністю швидко висихати, не дозволяючи бактеріям розмножуватись.

 

Кліматична техніка

Період після народження малюка надзвичайно делікатний – дуже важливо надати новонародженому максимально комфортні умови для його життя. Зволожувачі та очищувачі повітря Nuvita – ідеальні варіанти.

Зволожувач повітря з системою фільтрації та іонізації повітря NV1822

 

Зволожувач з технологією холодного випаровування та іонами срібла. Фільтр з активованим вугіллям додатково очищує воду ще до випаровування. Резервуар зволожувача повітря вміщує в собі до 2,5 літрів води, що дорівнює 9 годинам роботи. Інтенсивність зволоження регулюється лише одним регулятором. Якщо вода закінчиться – зволожувач автоматично вимкнеться.

Очищувач повітря з іонізацією NV1850

 

Очищувач має 2 рівня інтенсивності роботи, ефективно усуває до 99,9% шкідливих речовин, пил, бактерії, пилових кліщів, неприємні запахи та цвіль у приміщеннях площею до 55 м2. Оснащений HEPA1 фільтром, який гарантує ретельне очищення.

 

LED-нічники

Створити затишок у дитячій кімнаті і допомогти малюкам спокійно заснути допоможуть кольорові нічники Nuvita. Дві серії S та M відрізняються розміром, видами тваринок та типом живлення.

Дитячі нічники S NV6601/2/3/4

 

Висота кожного 8 см, працюють від 3-х LR44 батарейок (входять у комплект).

 

Дитячі нічники М NV6605/6/7/8

 

Із двома режимами інтенсивності підсвічування, висота кожного 12 см, працюють від 3-х ААА батарейок (не входять у комплект).

Товари з публікації
код товару: NV1966
3999 грн*
є в наявності
Кухонний комбайн і підігрівач пляшок Nuvita NV1966 готує на пару, збиває, змішує і гомогенізує, підігріває дитячі пляшечки і баночки. Кожна операція може працювати окремо, є режим «Змішування і приготування», який автоматично змішує їжу після її приготування, створюючи здорове і смачне блюдо для вашого малюка.
код товару: NV1491Blue
712 грн*
є в наявності
Набір для годування із 3-х предметів блакитного кольору від італійського виробника Nuvita. У наборі: тарілочка з підігрівом, ложечка та пляшечка. Набір навчить дитину користуватись основними столовими предметами. Тарілочка із нековзним дном, вона оснащена отвором, у який заливається кип’яток, який зберігатиме їжу теплою. Ложечку із силіконовою вставкою дуже зручно тримати у руках. Пляшечка із силіконовим носиком та ергономічними ручками з обох боків для надійного тримання. Не містить бісфенол-А. Рекомендовано малюкам з 6 місяців, щоб привчати харчуватись самостійно.
код товару: NV7080Pink
269 грн*
339 грн .
є в наявності
Дві ортодонтичні пустушки від італійського бренду Nuvita. Це чудовий засіб як для заспокоєння дитини, так і для формування правильного прикусу. Сосочок вироблений із безпечного матеріалу – силікону. Зовнішня частина прикрашена сердечками та квіточками, вона майже невагома і забезпечує вільну циркуляцію повітря. Захисний ковпачок допоможе зберегти пустушку чистою або простерилізувати її в мікрохвильовці, додавши воду всередину.
код товару: NV7080Blue
269 грн*
339 грн .
є в наявності
Дві ортодонтичні пустушки від італійського бренду Nuvita. Це чудовий засіб як для заспокоєння дитини, так і для формування правильного прикусу. Сосочок вироблений із безпечного матеріалу – силікону. Зовнішня частина прикрашена корабликами та літаками, вона майже невагома і забезпечує вільну циркуляцію повітря. Захисний ковпачок допоможе зберегти пустушку чистою або простерилізувати її в мікрохвильовці, додавши воду всередину.
код товару: NV1410Pink
199 грн*
є в наявності
Італійський бренд Nuvita пропонує яскравий набір ложечок для дитячого харчування. У комплекті 7 ложечок: 4 рожеві з малюнком кенгуру і 3 зелені з малюнком жирафа. Прилади оптимального розміру та зручної форми для маленьких дитячих ручок. Вони вироблені із безпечного пластику, що не містить бісфенол-А. Ложечки можна мити у посудомийній машині. Для малюків з 6 місяців.
код товару: NV8485Lime
239 грн*
299 грн .
є в наявності
Набір двох термочутливих ложечок яскравого зеленого кольору від італійського виробника Nuvita. Контактуючи з продуктами із температурою понад 37°C, ложечка змінюватиме свій колір на блідий. Ложкою дуже зручно користуватись, завдяки довгій ручці - чи то широка тарілка, чи то глибока пляшка. Ложечки вироблені із міцного і нетоксичного пластику, без бісфенолу-А та фталатів. Рекомендовано для малюків з 6-ти місяців.
код товару: NV1215
1172 грн*
є в наявності
Ручний (механічний) молоковідсмоктувач – незамінний аксесуар у догляді за немовлям. Ергономічний вентилятор імітує процес годування новонародженого, завдяки чому молоко виходить у природний спосіб. Чашка молоковідсмоктувача круговими рухами здійснює анатомічний масаж і стимулює вироблення і потік молока. Молоковідсмоктувач із можливістю регулювання сили зціджування.
код товару: NV6050Pink
279 грн*
330 грн .
є в наявності
Тип: пляшечка; Стать дитини: дівчинка; Вік: 4+; Об'єм: 330 мл; Особливості: антіколікова, не містить бісфенола-А, повторює форму грудей, без ковтання повітря, у дитини є фізичне відчуття контакту шкіри зі шкірою його матері;
код товару: NV1082
немає в наявності
 
Стерилізатор для домашнього використання від італійського виробника Nuvita. У комплект входить дві змінні полички для стерилізації різних типів пляшечок. Одна – для 5 пляшечок стандартного розміру; друга – для 4 пляшечок з широкою горловиною; верхня поличка – для стерилізації дрібних предметів. Процес стерилізації швидкий та інтенсивний: від 4 до 8 хвилин, час залежить від кількості води та складових всередині. Пар з температурою 100 градусів ефективно знищує бактерії та мікроби.
код товару: NV1211
972 грн*
немає в наявності
Ручний (механічний) молокоотсос Nuvita NV1211 підходить для щоденного використання. Сприяє природному відтоку молока. Насадка виготовлена з високоякісного силікону з тактильною поверхнею і з 6 масажними стимулюючими пелюстками. Ергономічна рукоятка.
код товару: NV1478Pro
немає в наявності
Тип: термос для їжі; Матеріал: нержавіюча сталь; Колір: синій, нержавіюча сталь
код товару: NV1286
3399 грн*
немає в наявності
Електричний молокоотсос Nuvita Materno Life NV1286 ідеально підходить для щоденного використання. Дозволяє легко і комфортно зціджувати грудне молоко. Імітує природне смоктання дитини, стимулюючи приплив молока. Обладнаний масажною чашею-насадкою з високоякісного силікону з тактильною поверхнею, на дотик максимально наближеною до жіночої шкірі з масажними пелюстками.
код товару: NV1085
немає в наявності
 
Компактний та легкий стерилізатор для мікрохвильових печей від італійського виробника Nuvita. Ручки та фіксатори верхньої кришки забезпечують більшу безпеку під час використання. Вміст залишається стерильним протягом 24 годин, за умови закритої кришки. Для використання слід додати 80 мл. води і покласти посуд всередину. Тривалість стерилізації: 4 хв. для мікрохвильовок потужністю 800-1100Вт, 2 хв. – 1850 Вт і вище. Вміщає всередину до 3-х пляшечок та їх складових. Матеріал стерилізатора не містить бісфенол-А і фталатів.
код товару: NV7006Blue
немає в наявності
Гризун-прорізувач синього кольору Nuvita NV7006Blue. Форма і поверхня з різними текстурами адаптовані спеціально для дітей в період початкового прорізування зубів. М'яка масажна поверхню з 3D-текстурою усуває запалення.
код товару: NV1822
немає в наявності
Тихенький зволожувач повітря та іонізатор із технологією холодного випаровування та іонами срібла від італійського бренду Nuvita. Він чудово зволожує та очищає повітря, створюючи здоровий мікроклімат у будинку. Технологія іонів срібла вбиває до 99,9% бактерій та мікробів з води. Фільтр з активованим вугіллям додатково очищує воду ще до випаровування, створюючи здорове навколишнє середовище для всієї родини. Корпус вироблений із міцного пластику, кольори приємні для ока, а дизайн чудово доповнить будь-яке приміщення. Вмикати зволожувач дозволяється навіть немовлятам з народження.
код товару: NV1850
немає в наявності
Очищувач повітря з іонізацією від італійського бренду Nuvita. Ефективно усуває до 99,9% шкідливих речовин, пил, бактерії, пилових кліщів, неприємні запахи та цвіль. Оснащений HEPA1 фільтром, має 2 рівня інтенсивності роботи (46 дБ вдень/42 дБ вночі). Пристрій рекомендований алергологами для гарного самопочуття та допомоги у диханні чистим повітрям. Розрахований на очищення приміщення площею до 55 м2. Вмикати очищувач дозволяється немовлятам з 3 місяців.
код товару: NV7006Pink
237 грн*
немає в наявності
Рожевий гризунок-прорізувач – для дітей від 4 місяців. Призначений для діток у період початкового прорізування зубів. М’яка масажна поверхня з 3D-текстурою усуває запалення на яснах і лагідно масажує їх. Форма пустушки зручна для дитини. Малятам буде зручно кусати гризунок завдяки нерівній текстурі. Виріб не містить шкідливих речовин.
код товару: NV1150
немає в наявності
 
Електрична зубна щітка для дітей 3 в 1 від італійського бренду Nuvita. Щітка спеціально розроблена для гігієни порожнини рота дітей віком від 3 місяців до 3-х років. У наборі декілька насадок: щітка для чистки зубів, масажер для ясен та очищувач язика. Щітка тихенько працює від 1-ї ААА батарейки (не входить у комплект), її форма ергономічна, тому діткам буде дуже зручно тримати її у руках. У той час, коли дитячі зубки вже почали прорізуватись, така щітка буде особливо необхідною. Щетинки вироблені із м’якого DuPont нейлону, тож щітка максимально м’яка, щоб не пошкодити ніжну зубну емаль.
код товару: NV1556
936 грн*
немає в наявності
Портативний УФ-стерилізатор для пустушок та пляшечок від італійського бренду Nuvita. Стерилізатор оснащений ультрафіолетовою лампою, яка знезаражує озоном пляшечку або її насадку від 99,9% шкідливих мікроорганізмів всього лише за 3 хвилини. До всього ж, насадку знімати не потрібно. Пристрій забезпечує просту та швидку стерилізацію де б ви не знаходились. Портативний УФ-стерилізатор можна брати з собою, він займає мало місця і працює від 2-х ААА батарейок.
код товару: NV1074Blue
357 грн*
немає в наявності
 
Портативний підігрівач пляшечок з дитячим харчуванням від італійського бренду Nuvita. Автомобільний підігрівач блакитного кольору - ідеальний варіант для подорожей. Він вироблений із неопрену, а нагрівальний елемент із карбонового волокна – завдяки їх властивостям і зберігається температура навіть після вимкнення із мережі. Такий підігрівач забезпечує рівномірний підігрів молока у ємностях до 300 мл. Підходить для використання у будь-якому автомобілі із напругою 12В. Практичний карабін збоку дозволяє повісити його на рюкзаку.
код товару: NV1160
немає в наявності
 
Практичний підігрівач пляшечок для використання вдома та в автомобілі від італійського бренду Nuvita. Підходить для усіх типів пляшечок, діаметром до 8,4 см. Підтримує задану температуру у пляшечці. Додатково у наборі міні-контейнер із кришкою для годування. Використання вдома: підігрівати грудне молоко слід тільки на водяній бані, щоб зберегти усі поживні речовини. В автомобілі використовується функція «сухого нагріву». Контейнер підігрівача вироблений із нержавіючої сталі, щоб запобігти утворенню вапняного нальоту на нагрівальних елементах. У наборі 2 мережеві кабелі: для дому 80 Вт, для автомобіля 30 Вт. Завжди перевіряйте температуру молока та дитячого харчування перед годуванням.
код товару: NV1422Blue
299 грн*
немає в наявності
Набір яскравих та розвиваючих тарілочок від італійського бренду Nuvita. У наборі 3 глибокі тарілочки: 2 блакитного кольору та 1 салатового. Їх особливість – яскраві малюнки лева, жирафа та цифр, що відповідають кількості корон та листочків. Із таким набором дітлахи в ігровій формі навчаться основам математики. Тарілочки вироблені із міцного та безпечного пластику, що не містить бісфенол-А і фталати. Рекомендовано малюкам з 6 місяців.
код товару: NV7021
471 грн*
немає в наявності
Симпатичне оленятко – корисна іграшка, що здатна усунути запалення ясен у дитини в період прорізування зубів. До того ж, іграшка має приємну «софт-тач» текстуру, яка сприяє розвитку тактильних відчуттів і моторики. Для дітей від народження.
код товару: NV1138Pink
288 грн*
немає в наявності
Набір для безпечного догляду за немовлям з народження від італійського виробника Nuvita. Набір виконаний у біло-рожевому кольорі, сюди входять: ножиці із заокругленими кінчиками, ергономічні щипчики для нігтів та 5 пилочок. Ножиці та щипчики зручно тримати у руках, форма ручок ергономічна. Інструменти вироблені із нержавіючої сталі – міцного та гіпоалергенного матеріалу.
код товару: NV6602
399 грн*
немає в наявності
Мініатюрний нічничок «Корівка» 0м + висотою 8 см фіолетового кольору створює затишне приглушене нічне освітлення, ідеяльне для спокійного засинання дитини в компанії аксесуара у вигляді улюбленої тварини. Завдяки вбудованому в каганець светодиоду холодного світіння, виріб не нагрівається, виготовлений з якісного нетоксичного, приємного на дотик пластику, що легко чиститься. Працює від 3х батарейок LR44 / AG13 (входять в комплект).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів