Енергія Qi/«Ци» Belkin на службі смартфонів

Главная Обзоры Енергія Qi/«Ци» Belkin на службі смартфонів
11.06.2018

Стандарт бездротової зарядки Qi розробили ще дев’ять років тому члени Wireless Power Consortium, і приблизно тоді саме його почали використовувати великі виробники смартфонів.

Qi (від китайського слова, українською читається як «ци» і позначає, крім іншого, потік енергії) — відкритий стандарт для індукційної передачі енергії. Qi-смартфон зручно заряджати на тумбочці чи на столі в офісі (є зарядки, які виконують ще й функцію підставки).

Не варто побоюватися, що бездротова зарядка буде даремно витрачати електричний струм. Без смартфону аксесуар функціонує у фоновому режимі, але як тільки з’явиться сумісний гаджет, напруга в індукційній котушці знизиться, і девайс увійде в робочий режим. А як тільки акумулятор повністю зарядиться, смартфон подасть відповідний сигнал, після чого процес зарядки припиниться.

Бездротовий майданчик для Qi-пристроїв F8M747bt

Belkin Qi F8M747 — бездротовий зарядний пристрій для сертифікованих Qi-пристроїв. Просто встановіть сумісний пристрій на верхній частині зарядного майданчика, і він автоматично зарядить пристрої без вилок та кабелів. Працює з будь-яким пристроєм, увімкненим Qi, завдяки чому можна заряджати всю сумісну електроніку Qi. Корпус сумісний з більшістю легких чохлів, так що немає потреби виймати телефон з його чохла для зарядки. Індикатор показує, коли смартфон правильно вирівняний для оптимальної зарядки. Micro-USB-кабель завдовжки 1,8 м входить до комплекту, так що можна почати заряджати прямо з коробки.

Високошвидкісна бездротова станція F7U027vfWHT

Спільна розробка Belkin і Apple — високошвидкісна зарядна станція для iPhone X, iPhone 8 Plus і iPhone 8. Однак також можна заряджати всю сумісну з Qi електроніку. Корпус сумісний з більшістю полегшених чохлів (3,3 мм). Світлодіод показує, коли смартфон правильно вирівняний для оптимальної зарядки. У комплекті — адаптер змінного струму, тому можна починати зарядку прямо з коробки. Нековзка поверхня допомагає захистити пристрій. Набір мікросхем бездротової зарядки InTelligent поєднує в собі безліч складних функцій для загальної продуктивності й ефективності. Термозахисний датчик і нова схема виявлення сторонніх об’єктів гарантує безпечну роботу.

Зарядна станція майбутнього F7U014vfSLV

Ще одне цікаве щодо дизайну, матеріалів і технічних характеристик рішення — Belkin Boost Up Wireless Charging Pad. Важливо, що цей девайс представлений в Apple Store. Дійсно цікавий зовнішній вигляд, а також корисні дрібниці на зразок LED-індикації процесу зарядки. Цілком зручна, надійна та пасуватиме у будь-якому інтер’єрі.

Boost Up Wireless Charging Pad швидша, ніж більшість стандартних дротових зарядних пристроїв на ринку. Boost Up Wireless Charging Pad підтримує новітній стандарт Qi, що забезпечує бездротову зарядку до 15 Вт. Зарядна підставка працює з усіма сертифікованими Qi-смартфонами, планшетами й аксесуарами. Не потрібно знімати чохол — зарядний пристрій зможе заряджати смартфони з більшістю чохлів завтовшки 3 мм. У комплекті — бездротова зарядна панель та адаптер з кабелем.

Товары из публикации
код товара: F8M747bt
нет в наличии
 
Бездротова зарядна панель Belkin Qi ™ F8M747 - бездротовий зарядний пристрій для сертифікованих Qi-пристроїв. Просто встановіть сумісний пристрій на верхній частині зарядного майданчика, і він автоматично зарядить свої пристрої без вилок та кабелів.
код товара: F7U014vfSLV
нет в наличии
 
Boost Up Wireless Charging Pad швидше, ніж багато стандартні провідні зарядні пристрої на ринку сьогодні. Він підтримує новітній стандарт Qi, що забезпечує бездротову зарядку до 15 Вт. Для смартфонів і планшетів з підтримкою Qi і підтримкою 15 Вт це найшвидше бездротове зарядне вирішення. Зарядна підставка, сертифікована по Qi, працює з усіма новітніми смартфонами для зарядки смартфонів Samsung і сумісна з будь-якими іншими сертифікованими Qi смартфонами, планшетами та аксесуарами, такими як iPhone для зарядки або футляри для iPhone. Не потрібно знімати ваш корпус, тому що цей зарядний пристрій може заряджати в більшості випадків під товщиною 3 мм.
код товара: F7U027vfWHT
нет в наличии
 
Совместная разработка Belkin и Apple - высокоскоростная зарядная станция для iPhone X, iPhone 8 Plus и iPhone 8. Точная настройка для Apple, 7.5W. Работает с любым устройством, включенным Qi, что позволяет заряжать всю совместимую с Qi электронику. Корпус совместим с большинством облегченных Чехлов ( 3,3 мм). Светодиод показывает, когда ваш телефон правильно выровнен для оптимальной зарядки. В комплект входит адаптер переменного тока, поэтому вы можете начать зарядку прямо из коробки.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров